Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 20
vali_delide spune:
Roxxy
...am stabilit meniul de azi: ciupercute umplute, piure de cartofi si salata verde cu ridichi si castraveti verzi 

Ah, si scuze, n-am vrut sa te exclud din gasca![]()
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
loub_erika spune:
Roxxy sa sti ca si eu am aceeasi problema ,cand ma trezesc noapte sa-i pregatesc lapticul la Angi,mai bag capul in frigider si ciupesc un pic din ciocolata din altceva dulce,nu stiu cum o sa scap de obiceiul asta prost..,am zis ca ma pun sa arunc tot ce e interzis din casa,asa macar nu ma va mai tenta ,umplu frigiderul cu morcovi
!!
Fetelor va doresc o zi superba cu discutii cat mai placute...,eu am plecat la nani!!
pupici!!!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vasari spune:
Erika, sa stii ca asta e una din melodiile pe care i le cant si eu 
. Asta cu panza de paianjen si cea cu ceata lui pitigoi (dai intr-unul tipa doi). :P
Eu nu prea am voce, dar sotul meu ii canta mai multe, cel mai mult imi place melodia din West Side Story - I feel pretty, nu asta e numele, ci referenul.
Maria - 3 NOV 2007
geany_bc spune:
Buna dimineata.
Sambata a aparut pe lume la ora 15.20 Miruna Ioana avand 3 kg, prin nastere naturala.
loub_erika spune:
Vasari...,super melodia sotului...,imi place mult,cred ca-i cant si eu diseara asta!!
Gata am fugit,
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by geany_bc
Buna dimineata.
Sambata a aparut pe lume la ora 15.20 Miruna Ioana avand 3 kg, prin nastere naturala.
GeanyMiruna Ioana 17.11.2007 si
Alexandru Cristian 13.12.2002
Felicitari, Geany!Sa-ti traiasca bebelusa si flacaul, sa fiti sanatosi si fericiti!
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
adinag spune:
Buna dimineta!
Darleena, ma bucur ca ti-a dat Lala vestea cu loteria, asa e... Nu poti sa stii cand isi face program. In general insa e cam micuta pentru asta, are inca nevoie de mesele de noapte.
Roxxy, adica vrei sa ma parasesti si tu? Eu zau ca dau divort... ![]()
Ah, si poate esti una din super-norocoasele mamici, la care bb-ii isi fac program inca din burtica, sa doarma noaptea si numai ziua sa faca party.
Mihaela, felicitari! Sa-ti treaca repede durerile si sa ai parte de Bogdanel sanatos si mancacios!
Vali, inca e prea devreme sa stiu ce voi manca azi (eu de obicei mananc seara cald, adica gen pranz). Si cheful sa fac ceva e aproape zero. Azi ma duc cu fii-mea la orelist, sa vedem daca aude bine, asta la 16.30, deci nici nu stiu cat timp imi va ramane sa fac ceva calumea.
6 Ore sa nu fie linistit? Pai cred ca al meu mai are zile cu 6 ore cand nu face nimic, cred, dar recunosc ca nici asa atenta nu mai sunt. Ca atunci cand are program serios, pai e serios, nu gluma!!!
Roxxy, nu vrei sa treci pe la mine, intr-o vizita, dar neaparat cu sotul bucatar? Ca al meu om cica nu are timp :-((( Ba ieri a avut tupeul sa-mi reproseze ca nu fac nimic!!!
Si dupa se a trecut furtuna peste capul lui, si-a revenit el, sa vezi ce mielusel e acuma, stiindu-se cu boroboata facuta...
Geany, felicitari si tie, iti doresc o pritesa sanatoasa si cumintica, sa-ti aduca numai bucurii!
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Dupa control, ma prezint la tine la usa. Sa-mi pastrezi din toate (mie o portie si lui Matei una
).
quote:
Originally posted by vali_delide
Roxxy...am stabilit meniul de azi: ciupercute umplute, piure de cartofi si salata verde cu ridichi si castraveti verzi
Ah, si scuze, n-am vrut sa te exclud din gasca
Valentina36+
Andreea Stefania
AMR 15 de zile
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
gianina spune:
Bine v-am regasit mamici!
Felicitari pentru toate mamicile care au nascut! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
Roxxy, multumesc frumos!
Am venit si noi duminica acasa..suntem bine amandoua...Adelina este o scumpa. Probleme avem cu lapticul...mi-a venit destul de greu ..abia dupa 4 zile...si am si destul de putin. Ma mulg cu pompa si ii dau cu bibe plus o masa completare lapte praf. O pun si la san insa de cele mai multe ori plange.
Simonica a primit-o bine..a fost f. emtionata cand a vazut-o ..insa sunt sigura ca exista si ceva “efecte adverse” … cu noi este destul de "rebela"...face tot felul de prostioare.
..
Gianina, de 2X Mamica Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
Roxxy80 spune:
Pai Adina, pana acum programul lui Matei de miscat era dupa ora 7 seara. Deci nu stiu ce sa mai cred cu baiatul asta al meu
.
Recunosc ca am mare noroc cu sotul meu in ceea ce priveste gatitul. Insa nu-i prea place sa gateasca mancaruri traditionale (iar eu mor de pofta dupa o fasole sau o varza la cuptor). Dar ma multumesc cu ceea ce imi face. pt el bucataria e o pasiune. Sa vedeti cate pungi de condimente isi cumpara cand mergem la Carrefour (avem o cutie imensa cu tot felul de condimente).
Hai ca-i propun sa-l aduc si pe la voi prin vizita
.
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineta!
Darleena, ma bucur ca ti-a dat Lala vestea cu loteria, asa e... Nu poti sa stii cand isi face program. In general insa e cam micuta pentru asta, are inca nevoie de mesele de noapte.
Roxxy, adica vrei sa ma parasesti si tu? Eu zau ca dau divort...
Ah, si poate esti una din super-norocoasele mamici, la care bb-ii isi fac program inca din burtica, sa doarma noaptea si numai ziua sa faca party.
Mihaela, felicitari! Sa-ti treaca repede durerile si sa ai parte de Bogdanel sanatos si mancacios!
Vali, inca e prea devreme sa stiu ce voi manca azi (eu de obicei mananc seara cald, adica gen pranz). Si cheful sa fac ceva e aproape zero. Azi ma duc cu fii-mea la orelist, sa vedem daca aude bine, asta la 16.30, deci nici nu stiu cat timp imi va ramane sa fac ceva calumea.
6 Ore sa nu fie linistit? Pai cred ca al meu mai are zile cu 6 ore cand nu face nimic, cred, dar recunosc ca nici asa atenta nu mai sunt. Ca atunci cand are program serios, pai e serios, nu gluma!!!
Roxxy, nu vrei sa treci pe la mine, intr-o vizita, dar neaparat cu sotul bucatar? Ca al meu om cica nu are timp :-((( Ba ieri a avut tupeul sa-mi reproseze ca nu fac nimic!!!Si dupa se a trecut furtuna peste capul lui, si-a revenit el, sa vezi ce mielusel e acuma, stiindu-se cu boroboata facuta...
Geany, felicitari si tie, iti doresc o pritesa sanatoasa si cumintica, sa-ti aduca numai bucurii!
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Alexandru Cristian 13.12.2002