Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 19
anka.san spune:

Roxxy, nu m-as fi gandit sa caut la librarie.
Nici noi nu avem camera separata pentru bebe, dar coltisorul lui vreau sa arate super.
Ai vazut si desene cu Chip si Dale ? mie imi placeau f mult cand eram mica - dar se pare ca nu mai sunt la moda.... sau cu Tom si Jerry...
E invazie cu Winnie.....
Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Bravo, Mihaela! 

Felicitari si sa fie sanatos ingerasul si papacios, iar tu sa te refaci repede-repede !!!
Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
vali_delide spune:
Felicitari,Mihaela, sa-ti traiasca piticul si sa fiti sanatosi! Refacere usoara iti doresc!

Buna dimineataaaa!
Noi ne-am trezit acum o juma de ora, ca ne era foame, iar acum iar ne e somn
, ca doar am papat!
Darleena,
sar'na de raspuns...ma gandeam sa nu fie poveste asta cu neonatologul care vine de la ei, dar se pare ca e ok...inca o bila alba din partea mea pt. spitalul asta!Ce face aricioaica ta scumpica, nu ne mai pui niste pozici cu ea?
Roxxy, bafta la control, sa fie cum doresti tu...important este sa fiti sanatosi si tu, si bebe!
Stefania, se pare ca noi si cu Adina am ramas mancacioasele din gasca! Deci: voi ce papati azi?![]()
Anka_san,felicitari pt. bebe grasunel si pt. cele 35 de saptamani. Vezi ca au desene pt. copilasi si in hypermarket la Cora, Carrefour, Auchan...la ultimul am vazut eu marti, dar n-am mai luat, ca deja am peretii plini!![]()
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
anka.san spune:
Roxxy, succes la doctor si sa programati nasterea cand iti doresti.
Eu cred ca e foarte bine ca e miscaret bebica si al meu are zile cand e mai activ si zile cand e foarte activ ....
La cursuri prenatale ne-au spus ca daca e ceva neinregula cu bb de obicei e prea linistit (6 ore), asa ca nu te ingrijora.
Se pare ca bantui singura pe aici.....
Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
anka.san spune:

Vali, o sa ma uit si la hypermarketuri.
Vine azi patutul !!!!! De-abia astept 

Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
Vasari spune:
Mihaela, felicitari! Sa-ti traisca puiul, sa se faca mare si sa te bucuri de el!!
In sfarsit cineva cu aceeasi inaltime ca fetita mea. :P
Victo, si a mea s-a cam smiorcait azi-noapte, dar am adormit cu ea in brate si a fost super cumintica pana dimineata. Oricum, era deja obosita dupa ziua de ieri. :)
Iesim acum la prima tura de plimbare pe ziua de azi. Ne auzim mai incolo.
Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
Pai eu am cumparat numai cu desene clasice (oricum nu o sa aiba voie sa se uite la alt gen de desene
): unul cu Tom, unul cu Tweety, unul cu Donald Duck si Mickey si alte trei cu alte personaje cunoscute (dar nu le stiu eu numele: niste catei simpatici si un alt soricel). Mi-ar placea sa gasesc cu Chip si Dale. daca vad pe undeva (desi nu stiu cand ca eu nu prea mai ies din casa), iti spun. Tu in ce zona stai?
Apropo, am pus sapt trecuta o poza cu patutul lui Matei pe email-ul comun. acolo se vad primele desene. ieri le-am aplicat pe celelalte.
quote:
Originally posted by anka.sanRoxxy, nu m-as fi gandit sa caut la librarie.
Nici noi nu avem camera separata pentru bebe, dar coltisorul lui vreau sa arate super.
Ai vazut si desene cu Chip si Dale ? mie imi placeau f mult cand eram mica - dar se pare ca nu mai sunt la moda.... sau cu Tom si Jerry...
E invazie cu Winnie.....
AnkaIn saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Vali, m-am suparat pe tine
. Si eu sunt mancacioasa. te rog sa nu ma excluzi sin acest grup
. Numai ca eu nu gatesc, ci sotul meu face mancare, asa ca nu ma pot lauda cu munca lui. De exemplu, azi-noapte la 01.00 mancam paste carbonara (deci sa nu mai spui ca nu sunt mancacioasa
). Azi mi-a promis ca imi face mazare cu piept de pui si tragem si un KFC mic (nu am mai mancat la fast-food de 2 luni).
quote:
Originally posted by vali_delide
Felicitari,Mihaela, sa-ti traiasca piticul si sa fiti sanatosi! Refacere usoara iti doresc!
Buna dimineataaaa!
Noi ne-am trezit acum o juma de ora, ca ne era foame, iar acum iar ne e somn, ca doar am papat!
Darleena,sar'na de raspuns...ma gandeam sa nu fie poveste asta cu neonatologul care vine de la ei, dar se pare ca e ok...inca o bila alba din partea mea pt. spitalul asta!Ce face aricioaica ta scumpica, nu ne mai pui niste pozici cu ea?
Roxxy, bafta la control, sa fie cum doresti tu...important este sa fiti sanatosi si tu, si bebe!
Stefania, se pare ca noi si cu Adina am ramas mancacioasele din gasca! Deci: voi ce papati azi?
Anka_san,felicitari pt. bebe grasunel si pt. cele 35 de saptamani. Vezi ca au desene pt. copilasi si in hypermarket la Cora, Carrefour, Auchan...la ultimul am vazut eu marti, dar n-am mai luat, ca deja am peretii plini!
Valentina36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
loub_erika spune:
Buna ziua..,am vazut ca si voi ati avut bebei plangacosi azi noapte,Doamne cred ca a fost ceva in aer..,ca si a mea care e tot timpul cumintica..,ieri de la ora 20 pana la 1 noaptea mi-a stat treaza..,dar si plangea din cand in cand..,mai ales cand incercam sa o pun in patut..,se mai si uita cu un ochi doar deschis la mine...,citisem undeva ca ei simt imediat cand suntem stresate...,asa ca aseara tot imi spuneam in gand,relaxeazate...,relaxeazate..
si inreadevar are efect,se linistea si ea...,asa ca de la ora 1 sa tinut de programul ei de pana acum..,am papat la 4 si la 7.30..,iar acum abia a mancat ,asa ca profit de moment si ma mai duc si eu un pic sa trag un pui de somn!
Vreau sa aut un cd cu cantece de leagan sa invat si eu una frumoasa ca sa am ce sa-i cant ,ca la vocea mea adoarme imediat...,pana acum am inebunit-o cu cantecul... cu elefantii si pinza de paianjeni...,dar cum ajungeam la 10 elefanti ,ea era deja adormita...
!
Ieri am fost sa vad piscina ptr bebelusi de la micii campioni...,mi-au pus o caseta video cu pregatirea bebelusului acasa,masaj...,inot..,am fost tare impresionata..,sa vezi cum ai arunca in cada de sus...,si nu aveau nici o treaba,fiecare avea instinctul acela de a inota...,niste scumpi!
Acum astept sa ma sune doamna care se ocupa cu vizitele la domiciliu,ca sa ma programeze si sa imi spuna tarifele,am inteles ca e singura din Romania...,a fost si in Franta!
Maine am programare la nutritionist,ca sa imi faca o dieta dupa analizele mele de sange...,ca m-am saturat de dietele de pe internet,doar te imbolnavesti de la ele,e mult mai recomandat sa ti se faca o dieta personalizata,asa macar sti ptr ce te zbati! Daca va intereseaza gasiti mai multe detalii pe www.dietepersonalizate.ro
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vasari spune:
Roxxy, succes la control! Sper sa te programeze cand vrei. 

Legat e miscarile bebelusilor, a mea a miscat intotdeauna putintel. Cel putin in ultimul trimestru mi se parea ca abia isi mai misca din cand in cand funduletul.
Acum e foarte vioaie si totul bine, asa ca probabil difera de la sarcina la sarcina.
Maria - 3 NOV 2007