Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
neata!...am dormit de-am spart ..da' am un somn...
ce bine ca am gasit cafeaua gata...multumesc mult ..lala![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
gabitz78 spune:
neatza.
darleena - eu am pediatra de la medlife...se cheama marcu mihaela. stai prin zona? eu stau la piata domenii...poate ne vedem pe afara cu bb.
lala - ma dau cu garmastan, dar durerea nu e la mameloane, e pe san...vine din axila si ma sageteaza prin tot sanul...asta e..sper sa treaca, daca nu merg la dr.
azinoapte eliza a facut circ...a dormit doar de la 12 la 4, dupa care...discoteca pana la 7.30 cand a mancat si acum vad ca doarme...sa vedem pana cand.
va pupic dulce pe toate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anka.san spune:
Buna dimineata 
Cred ca am probleme cu forumul ca nu prea vrea sa-mi trimita mesaje.
In fine mai incerc o data !
FELICITARI NOILOR MAMICI SI SANATATE MULTA BB-ILOR !!!!!
Noi am facut ieri 35 de saptamani si am fost la doctor. Suntem foarte bine. Andrei are 2538 grame
si speram sa mai stea la caldurica cel putin 3 saptamani....
Desi toata sarcina mi-am dorit nastere naturala cu epidurala, acum m-am razgandit si vreau cezariana 
Asa ca va rog - cine a nascut cu cezariana - sa spuneti povestea nasterii, cand aveti timp.
Mai ales la Municipal (Dany26 - cred ca tu ai nascut acolo nu?)
Pupici
Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Roxxy,
De unde ai cumparat desene pentru pereti?
Eu am vazut la babyexpo, dar nu am luat pt ca nu m-am putut decide.
Acum asteptam sa merg din nou la babyexpo, dar parca nu mai am rabdare mai ales ca trebuie sa vina si patutul zilele astea.
quote:
Originally posted by Roxxy80
Azi i-am mai luat lui Matei niste desene din alea de lipit pe perete. Arata super coltisorul lui.
Roxxy38+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Anka
In saptamana 36 !!!
Andreipoze burtik
Victo spune:
da gabitz..eu..si pe mine ma dor de numa..am zis ca nu-i goleste bebe bine..habar nu am.>:(
roxxy, apropo de caciulita..am scris ieri ce am patit eu..deci, NU caciulitei in casa.HOTARAT!!!
vasari, las ca eu am facut noapte..gri..sa nu zic chiar alba..al meu nu a urlat, dar atata s-a scancit, ca tot aia mi-a fost..numa in brate dc as fi stat cu el., dormea linistit..:(
si pe langa toata mataila..mi s-a mai si trezit si la 12 si la 4 si la 7..:(..si nici nu manca ca lumea, numa se prostea..uff..mi-am cam pierdut rabdarea asta noapte cu el
gabitz, dupa ultimele detalii, conchid ca asta e si la tine..lapte ramas in san. nu e si mai tare asa? atunci iti sugerez sa te mulgi un picut, sa-l detensionezi.e doar experienta mea, nu cine stie ce parere avizata..
lala..ca vroiam sa te intreb, bubu mic e tot cu cocosel?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Buna, Anka. Intr-adevar primele desene le-am cumparat de la BabyExpo (era o tiganta in parc cu f f multe desene). ieri am gasit la un butic de cartier alte desene insa de dimensiuni putin mai mici si care costau infim de putin (15.000 lei vechi). Pt ca bebe al meu nu are camera lui , le-am lipit pe toate pe cei 2 pereti unde se afla patutul si acum chiar arata ca un coltisor de bebe
. Apropo, stiu ca se gasesc si prin Bucur Obor. Incearca si la librarii.
quote:
Originally posted by anka.san
Roxxy,
De unde ai cumparat desene pentru pereti?
Eu am vazut la babyexpo, dar nu am luat pt ca nu m-am putut decide.
Acum asteptam sa merg din nou la babyexpo, dar parca nu mai am rabdare mai ales ca trebuie sa vina si patutul zilele astea.quote:
Originally posted by Roxxy80
Azi i-am mai luat lui Matei niste desene din alea de lipit pe perete. Arata super coltisorul lui.
Roxxy38+
Matei
_
AnkaIn saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
Roxxy
38+
Matei_
Roxxy80 spune:
Neata, fetelor.
Sunt tare emotionata. Azi merg iar la control si sper din tot sufletul sa-mi spuna ca saptamana viitoare ma interneaza ca sa-mi faca cezariana. Dr meu e super precaut si cam asteapta niste contractii, insa eu nu am deloc (pot sa-i ofer doar niste kilograme in plus
).
Victo, am citit ce ai scris ieri legat de caciulita. Asta era unul din motive pt care nu vroiam sa-i pun caciulita, iar al doilea motiv este ca la mine in casa este f f cald, inclusiv cand am caloriferele oprite. Noi stam doar in maneca scurta si pantaloni scurti. Tot timpul ma intreb cum o sa-l imbrac pe bebe.
Fetelor, vroiam sa va mai intreb ceva. De 2 zile Matei misca f f mult. Pe mine ma bucura sa-l simt tot timpul, insa aseara ma gandeam daca nu o fi vreo problema. Parca niciodata nu a miscat chiar o zi intreaga. Acum iar a inceput. Mentionez ca noaptea nu misca deloc.
Roxxy
38+
Matei
_
mbontos spune:
Buna fetelor!
Venim si noi la "raport"! Minunea s-a produs! Bebe a vrut sa vina pe lume vineri, 9.11.2007, pe la 20:15. Nasterea a decurs normal, doar ca am ajuns in ultima etapa tare epuizata. La nastere a avut greutatea de 3600 g, 54 cm, iar scorul Apgar 10. Din pacate n-am scapat de epiziotomie (daca bine am scris) si acum e cam nasol, nu am inca voie sa stau in sezut. De aceea nu pot sa stau tare mult nici la calculator.
Celor care ati nascut va doresc refacere cat mai rapida si bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Pentru cele care mai au de asteptat, sa va odihniti cat mai puteti, nastere usora si bebelusi sanatosi!
Mihaela &
Bogdan Mihai 1 saptamana+
Roxxy80 spune:
FELICITARI, MIHAELA!!! SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL, SA FIE SANATOS, CUMINTE, MANCACIOS SI SA ASCULTE DE MAMI LUI!!!!! 

quote:
Originally posted by mbontos
Buna fetelor!
Venim si noi la "raport"! Minunea s-a produs! Bebe a vrut sa vina pe lume vineri, 9.11.2007, pe la 20:15. Nasterea a decurs normal, doar ca am ajuns in ultima etapa tare epuizata. La nastere a avut greutatea de 3600 g, 54 cm, iar scorul Apgar 10. Din pacate n-am scapat de epiziotomie (daca bine am scris) si acum e cam nasol, nu am inca voie sa stau in sezut. De aceea nu pot sa stau tare mult nici la calculator.
Celor care ati nascut va doresc refacere cat mai rapida si bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Pentru cele care mai au de asteptat, sa va odihniti cat mai puteti, nastere usora si bebelusi sanatosi!
Mihaela &Bogdan Mihai 1 saptamana+
Roxxy
38+
Matei_