Mamici de noiembrie- decembrie (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gabitz, nu stiu daca seamana cu ce patesc eu... mie mi se-ntampla asta cand se apropie ora de papa si instantaneu incepe sa-mi curga si lapte. Dureaza doar 2-3 sec si sunt niste intepaturi, ca niste ace, la baza sanilor.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Gabitz, nu stiu daca seamana cu ce patesc eu... mie mi se-ntampla asta cand se apropie ora de papa si instantaneu incepe sa-mi curga si lapte. Dureaza doar 2-3 sec si sunt niste intepaturi, ca niste ace, la baza sanilor.

Maria - 3 NOV 2007

Asta este reflexul de ejectie al laptelui.

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gabitz, da-te cu lanolina pe mameloane dupa alaptare, s-ar putea sa fie si prea uscata pielea. Lanolina (daca este pura) nici nu trebuie spalata de pe sani inainte de a alapta, in comparatie cu alte creme si alifii folosite.

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc, Adina . Habar n-aveam ce e... ma gandeam ca poate am ramas cu sechele de cand am facut furia laptelui.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va doresc o noapte linistita tuturor!

Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna si de la noi!! eu voi a vea o noapte usoara ca e mami meu cu bebe in seara asta!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mersic fetele...
fi-mea dupa ce a dormit toata dupa-amiaza, evident ca acum face circ!
off...incerc sa merg la ea s-o mai calmez....
pupici si somn usor!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Vali da, a venit neonatoloaga luni. Mi-a cantarit-o, masurat-o, s-a uitat la ea si a zis ca e totul bine.
Intr-o saptamana jumate a ajuns de la 2850 (cu cat a iesit din spital) la 3.290 si a crescut 4 cm.
Acum am vorbit si cu o pediatra care o sa-mi vina maine acasa. Sa vad daca imi place de ea, si poate o pastrez, daca nu, cred ca ma duc la Medlife sa-mi gasesc un pediatru.

Fi-mea a fost foarte agitata azi. O suspectam de colici, asa ca i-am dat Bonisan de 2 ori azi.
Acum, dupa ce i-am facut baie si i-am dat sa manance, vad ca doarme de o ora si nici nu s-a miscat.
Cred ca ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat ca pe la 1-2 ma ia de proaspata.

Fetele cu experienta, pe la ce varsta isi face bb programul...ca pe mine ma dispera programul ei de noapte (care apropo e aproape ca al celorlati bb-i ai vostri): la 2, la 5 si pe la 7. La 5 am observat ca se trezeste dar termina rapid.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti la cafeluta !!!

Gabitz, poti folosi si Garmastanul cu incredere dupa alaptat. Calmeaza usturimea.

Nici o veste noua de la Pussi? Ce fac fetitele ? Cum se simte ea ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by darleena

Fetele cu experienta, pe la ce varsta isi face bb programul...ca pe mine ma dispera programul ei de noapte (care apropo e aproape ca al celorlati bb-i ai vostri): la 2, la 5 si pe la 7. La 5 am observat ca se trezeste dar termina rapid.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Iubita , asta cu programul la bebelusi este pura loterie .
Unii isi fac program singurii dupa 2-3 saptamani , altii dupa un an .
Asa incat nu poti decat sa speri.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput