Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 16
ggaby spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Gabriela - Am votat!Esti o mamica tare draguta!34+
Multumesc sarumana! ti-am intors si eu votul...dar am vazut ca esti votata nu gluma!
gaby 37+
adinag spune:
quote:
Originally posted by ggaby
ADINAG, deci sa inteleg ca noaptea cand am sa-l alaptez,nu-l scot deloc din saculet? il las asa infasurat in el? cam cate saculete imi trebuie?
Ce bine de tine eu nu reusesc sa mai dorm de la 7 luni sunt tare agitata si ma trezesc mereu sa fac pipi si sa beau apa pt ca am gura prea uscata...dar asta e se merita un ultim efort!
gaby 37+
Gaby, eu n-am scos-o. Numai ca depinde de cate ori face kk, ca de kk trebuie s-o schimbi. Dupa ce trece faza cu kk des, il lasi inauntru.
Pai asta era ironic spus, ca eu dorm fff prost, numai ca stiu din experienta ca prima perioada cu un nou-nascut este totusi mult mai obositoare decat acum. Si oricum, Jasmina doarme si ea prost, mai ales de cand e bb pe drum, deci la mine oricum nu mai exista nopti dormite din cap in cap de... peste 4 ani!
Dar la Jasmina am avut o sarcina extraordinara: eram cam umflata, ca era cald, dar in rest n-am avut nici un simptom, nici o durere, nimic! Nu m-am trezit nici o data sa fac pipi noaptea, burtica era mica, un vis de sarcina! Insa acum vad ca recuperez :-))
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ggaby spune:
OANA 8188 ,nici eu nu stau la bloc am un apartament cu 5 camere e greu si pt mine dar mi-e drag tare de amira (cateaua mea) si nu vreau sa dau.Am citit pe net despre cum ar trbui procedat cu un caine intra pe google.ro si cauta "cainele si copii" si vei gasi o multime de articole care iti vor fi de ajutor.Mie nu-mi este frica pt igiena dar sa nu fie geloasa. O sa mai vorbim promit acum trebuie sa plec ca am terminat programul la magazin! Te pupic si va pupic pe toate seara buna!
gaby 37+
adinag spune:
Eni, felicitari pentru mica ta minune! Iti doresc refacere rapida sit toate numai bune pentru bb! Asteptam intrebarile :-)
Adina 35+
adinag spune:
Gaby, pai sper ca te-ai inarmat cu rabdare, ca soacra si mama in acelasi timp in casa, nu-i usor! Sper macar ca aveti spatiul necesar... ![]()
Adina 35+
adinag spune:
Roxxy, ma faci sa ma inrosesc! Eu scriu si eu ce am trait sau citit, ce cred si eu... Ca si mie mi-a prins tare bine! Numai ca observ ca sunt de multe ori diferente tare mari intre cum se vad unele probleme aici, in comparatie cu Romania si sper sa nu va suparati cand vin cu pareri cam neobisnuite pentru Romania! 
Adina 35+
vali_delide spune:
Adina, parerea mea (care este
) ca la noi cam toate sfaturile venite de la mame, soacre, bunici etc. sunt oarecum invechite, demodate si ca este foarte bine sa primim si sfaturi "occidentale".
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
gabitz78 spune:
fetele...am si eu o intrebare...dupa alaptare am usturimi in sani...nu am nici o rana, nu se vede nimik, nu ma doare cand suge, dar la un timp dupa ce mananca, ma ustura sanii de mor...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva???????????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxxy80 spune:
Adina, sa zicem ca eu cel putin prefer un mod de crestere mai occidental. Din pacate, in jurul meu (ma refer la familie si prieteni) sunt inconjurata doar de oameni inchistati si cu idei invechite. Cand le-am spus alor mei ca eu nu o sa-i pun caciula in cap lui bebe cat timp sta in casa, s-au crizat ca vezi doamne face otita. Imi venea sa le zic una de dulce. Din cauza asta am decis ca nu am nevoie de ajutorul lor si al nimanui. vreau sa ma descurc singurica, cu ajutorul vostru bineinteles
.
quote:
Originally posted by adinag
Roxxy, ma faci sa ma inrosesc! Eu scriu si eu ce am trait sau citit, ce cred si eu... Ca si mie mi-a prins tare bine! Numai ca observ ca sunt de multe ori diferente tare mari intre cum se vad unele probleme aici, in comparatie cu Romania si sper sa nu va suparati cand vin cu pareri cam neobisnuite pentru Romania!
Adina 35+
Roxxy
38+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Vasari spune:
Eni, felicitari!! Multa sanatate si tie si Iuliei! Iti doresc refacere rapida, imi pare rau ca a fost asa greu, dar sigur a meritat. 
Eu abia acum am reusit sa o adorm pe a mea, a urlat (la propriu) de la 4 pana acum, la 9. ((
Maria - 3 NOV 2007