Mamici de noiembrie- decembrie (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...ma doare capul rau
..fetelor cum gasesc si eu un pediatru bun care sa-mi vina acasa sa-l vada pe bebe si sa-l pot suna oricand si sa-l stresez cu intrebari??

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Gabriela - Am votat!Esti o mamica tare draguta!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare

revenim si noi dupa o absenta mai indelungata...

IULIA mea s-a nascut pe 13 noiembrie, la 02.30, 2600g , 51 cm, apgar 9.
este mica mea minune!!!

nasterea a fost naturala, fara anestezie ; ca si toata sarcina, nasterea si tot ce a urmat a fost fff greu...dar important este ca suntem acasa alaturi de cei dragi si micuta ne lumineaza viata.

eu inca nu ma prea pot ridica din pat si voi intra mai rar. o sa va scriu si eu povestea intr-o zi....

am o gramada de intrebari pt voi mamicile....

ENI si IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by Victo

adina eu nu ma mai laud cu ce fac de mancare..pt ca nu mai fac..face soacra..iar cd ne vom muta- sper de Craciun- o s-o chem pe mama..
nu stiu cd voi fi in stare s ama descurc singura cu toate.le admir pe fetele care reusesc.
eu numa bebelesc toata ziua..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Si eu am chemat-o pe mami a mea sa ma ajute,pt ca eu am si un caine un rottwailer si imi este tare teama ca nu am sa reusesc sa fac fata singura,pt ca sotul meu lucreaza f mult si nu-l condam pt ca are grija sa nu-mi lipseasca nimic...dar intre timp el s-a gandit sa-mi faca o surpriza si sa o cheme si pe maica-sa(soacra-mea) si asa de bine ca voi avea la ajutor de cred ca am sa fiu mai mult stresata decat ajutata.
Sper sa fac fata,pt ca nu stiu zau alte soacre cum sunt....dar a mea e...ufffffff! sicilianca ce sa-i fac e rasa deh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by RGE

...ma doare capul rau
..fetelor cum gasesc si eu un pediatru bun care sa-mi vina acasa sa-l vada pe bebe si sa-l pot suna oricand si sa-l stresez cu intrebari??

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxana,uite ca sa treaca durerea de cap!
Treaba cu pediatrul ma framanta si pe mine foarte tare, dar sa zic ca sunt oarecum linistita pt. ca nasa mea are o pediatra buna si a zis ca o sa ma puna in legatura cu ea. Si am inteles ca in prima luna vine pediatrul de la Medlife, inca nu stiu sigur!

Chiar, Darleena, tu ai nascut la Medlife...ti-a venit pediatrul acasa?

Dany26,am reusit sa vad pozele cu bb Andrei...Doamne, ce scumpic e, sa-ti traiasca! Ptiu, sa nu-i fie de deochi!
Mai fetelor, chiar ca avem niste super bebelusi la odisee, unul mai frumos ca altul!

De-abia astept sa le vedem si pe Tustele lui Pussi, dar,probabil va mai dura ceva...

Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai revenit!!! Am tot intrebat de tine zilele astea!!! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!!Felicitari, mamico!!!

quote:
Originally posted by g24hit

salutare

este mica mea minune!!!

nasterea a fost naturala, fara anestezie ; ca si toata sarcina, nasterea si tot ce a urmat a fost fff greu...dar important este ca suntem acasa alaturi de cei dragi si micuta ne lumineaza viata.

eu inca nu ma prea pot ridica din pat si voi intra mai rar. o sa va scriu si eu povestea intr-o zi....

ENI si IULIA

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g24hit

salutare

este mica mea minune!!!

ENI si IULIA

Eni, felicitari din tot sufletul, ma bucur tare mult ca sunteti acasa si sunteti bine! Sa-ti traiasca minunea Iulia, sa fiti sanatoasi cu totii si sa va dea Dumnezeu o viata fericita,plina de bucurii! Noi chiar ne faceam griji pt. tine, chiar azi intreba Roxxy de tine... Te pup si asteptam sa te refaci,sa ne spui povestea voastra...oricum, Iulia va avea noroc in viata, e nascuta marti,pe 13, ca si mine,si asta e ziua mea cu noroc!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vroiam sa multumesc si eu Lalei, Adinei si celorlalte mamici cu experienta pentru toate sfaturile pe care ni le dau. E mare lucru sa iti raspunda cineva la intrebari cand esti mamica fara experienta.
Roxana, eu am intrebat niste mamici de aici din cartier la ce pediatru sunt si culmea e ca toate aveau acelasi pediatru desi ele nu se cunosteau intre ele. Se pare ca e o dna dr tare de treaba care vine acasa si pe ea intentionez sa o chem. Ideea e ca am 2 clinici de copii in apropierea casei si acest dr lucreaza la una din ele. Cred ca e f important ca pediatrul respectiv sa lucreze in apropierea casei tale. Incearca sa faci si tu niste sapaturi pe la policlinicile din jur.

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Roxxy, nu mai tin minte, tu stai in Colentina? Sau in Berceni? Ca ma lasa memoria de la "neuronul singuratic"

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by ggaby

quote:
Originally posted by Victo

adina eu nu ma mai laud cu ce fac de mancare..pt ca nu mai fac..face soacra..iar cd ne vom muta- sper de Craciun- o s-o chem pe mama..
nu stiu cd voi fi in stare s ama descurc singura cu toate.le admir pe fetele care reusesc.
eu numa bebelesc toata ziua..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Si eu am chemat-o pe mami a mea sa ma ajute,pt ca eu am si un caine un rottwailer si imi este tare teama ca nu am sa reusesc sa fac fata singura,pt ca sotul meu lucreaza f mult si nu-l condam pt ca are grija sa nu-mi lipseasca nimic...dar intre timp el s-a gandit sa-mi faca o surpriza si sa o cheme si pe maica-sa(soacra-mea) si asa de bine ca voi avea la ajutor de cred ca am sa fiu mai mult stresata decat ajutata.
Sper sa fac fata,pt ca nu stiu zau alte soacre cum sunt....dar a mea e...ufffffff! sicilianca ce sa-i fac e rasa deh!

Si noi avem rottweiler si stam la bloc asa ca ne-am gandit sa il "relocam" temporar. Tu stai la curte? Daca nu, cum v-ati gandit sa rezolvati problema cu catelul, ca noi suntem tare ingrijorati pe tema asta (ca are microbi si aduce praf si lasa par etc)? Ne e tare drag si l-am vrea langa noi....daca ne-ati spune si noua cum faceti....

Oana 35+ Alexandra

Mergi la inceput