Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Multumesc de idei de papica, acum imi mai trebuie si cineva sa le execute! :-)) Si muraturi am, ca au facut ai mei si mi-au dat si mie 
Gaby, eu am folosit sacuri de dormit si m-am inarmat si acum cu ele, sunt recomandate tocmai peentru ca asa nu-si pot trage patura peste cap. Si sunt tare practice, pentru ca daca alaptezi bb noaptea, ramane asa la aceeasi temperatura, nu se trezeste cand pui bb in patutul rece (care s-a racorit adica in timp ce bb n-a fost in el).
Sper sa am si acum noroc cu bb fara colici, dar nu se stie niciodata. Aiici (in Austria) se gasesc la farmaie supozitoare din chimen, care cica sunt foarte bune. Eu m-am inarmat deja cu ele! Se gasesc sigut si in Elvetia, Kümmelzäpfchen.
Ancuta, sper sa functioneze si la tine, dar cica sunt si bb deosebit de pretentiosi care chiar daca nu au kk si numai pipi facut, tot vor schimbati. Jasminei ii era indiferent asta, cred ca si kk i-ar fi fost indiferent, dar n-o lasam asa ca sa nu se arda la poponeata.
Offf, abia astept sa vina bb, ca sa ma plang si eu de nopti nedormite, colici, oboseala - ca asa ca acuma nu-i bine, nu? Prea linistita viata (ma rog, cat poate ea fi linistita cu o neastamparata de 4 ani). 
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ggaby spune:
eu in seara asta voi papa lasagne cu legume eu ador toate legumele si la pranz am mancat sandwich vegetarian si doua brioshe cu ciocolata e oribil dar ador ciocolata
. In rest incerc sa pap peste(macar de 3ori pe sapt) ca sa fie bebica destept!
Da multumesc pt rapuns am sa-i iau pana la urma si saculetul de dormit...asa sa fiu mai sigura!
gaby 37+ 
adinag spune:
Stefi, eu nu ma supar, ca lasa ca si mie imi faceau niste pofte!!!
Mhmmm, iahnie de fasole! Voi face zilele urmatoare. Sambata am deja in program pui cu smantana si cu mamaliguta, mancare venerata de olandezul meu (ca sa vezi, nu?). Iahnie de fasole (asta-i fasolea batuta, nu? ca asa-i zice pe la noi) sigur tot ii place, dar atunci trebuie sa-i pun si un carnat ceva in fata. Am noroc cu el ca mananca usturoi! Mi-aduc aminte cand l-am cunoscut si facuse el ceva de mancare si ma intreaba daca mananc usturoi, pe mine m-a luat rasul (sunt din Suceava, si in Bucovina usturoiul e de baza). Intre timp m-a intrebat daca exista in Romania si mancare fara usturoi 
Azi Jasmina nu-i acasa, de aia scriu eu atata, sa nu va speriati, maine revine totul la normal ![]()
Adina 35+
adinag spune:
Gaby, la mine ar fi mai simplu sa zic ce nu ador sa mananc, dar din lipsa de idei raman datoare cu un raspuns ![]()
Adina 35+
irina_stef spune:
buna gagici,mamici sau burtici!
stati ca sa ma bag si eu in seama,de mancare nu zic nimic,ca incerc sa nu mananc usturoaie si alte alea care fac cu ochiul ca de mai am si eu o picatura de lapte de care tot trag,si tare mi-e sa nu deranjez bebeii la burtik,dupa ce ca mai au si colici le mai bag si eu alte gaze si minuni sau ma rog asa se zice.
mai fetelor pai eu servetele folosesc la greu,imi este m,ult mai comod si nu vad de ce nu ar fi bune,bebeii mei au un fundulet fin fin fara nici o roseata sau iritatie si ca si LAVI ii spal seara la baita.sa-i spal dupa fiecare schimbat ar insemna sa-i duc dezbracati in baie unde este mai frig,si mai mare tambalaul,asa ca eu continui cu ele ca sunt foarte multumita de ele.
la mine au inceput sa faca kk doar o data pe zi,si inainte faceau la greu.noaptea eu ii schimb de pampers dupa fiecare masa.
vreun remediu ceva mai nou ptr colici mai stiti?oricum la noi e mai bine,dupa ce am inceput cu picaturile date de pediatru ,mai au cate o criza asa,dar nu ca inainte,si au inceput cu parturile de parca e bombardament.cum sa fac sa nu mai manance ca un haplea unul din bebei,ca unul doarme cu bibi in gura si celalalt zici ca e de pe vremea foametei
,de imi e si frica ca se ineaca
fericita de gemeni
+
RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)
-IRINA-
Victo spune:
adina eu nu ma mai laud cu ce fac de mancare..pt ca nu mai fac..face soacra..iar cd ne vom muta- sper de Craciun- o s-o chem pe mama..
nu stiu cd voi fi in stare s ama descurc singura cu toate.le admir pe fetele care reusesc.
eu numa bebelesc toata ziua..:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Adina
Am papat doua cotlete la gratar cu cartofei prajiti si, evident, muraturi...ieri am avut spanac cu pui.Acum devorez o ciocolata![]()
In rest, fi-mea e topita dupa supa cu galuste si cartofi, adica exact ce eu nu suportam inainte de sarcina. Si mamaliguta, si snitele, seamana cu taica-sau,ma pune sa mananc ce-i place lui!
Valentina
36+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
Gina M spune:
Fetelor,participam si noi la concurs!![]()
Cele care doriti sa vedeti burtica in crestere si sa votati ma gasiti la pag': www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 cu foto':"De 3 ori mamica!" si la pag':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23 cu: "Esti un copil minune!".
Multumesc anticipat!
Va 
34+
ggaby spune:
ADINAG, deci sa inteleg ca noaptea cand am sa-l alaptez,nu-l scot deloc din saculet? il las asa infasurat in el? cam cate saculete imi trebuie?
Ce bine de tine eu nu reusesc sa mai dorm de la 7 luni sunt tare agitata si ma trezesc mereu sa fac pipi si sa beau apa pt ca am gura prea uscata...dar asta e se merita un ultim efort!
gaby 37+
ggaby spune:
ah uitasem si eu sunt la miss odiseea sarcinii GABRIELA pag 1 si 13 ...votati-ma,doar daca aveti chef!
gaby 37+