Mamici de noiembrie- decembrie (121)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Mie-mi lipsesc discutiile despre ce se mai mananca, vad ca mancacioasele au nascut. Si eu de unde-mi mai iau idei? Ca trebuie sa ma duc s acumpaar ceva si nu stiu ce 
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Adina buna idee ,nu o mai schimb nici eu noaptea ca o ia somnu greu ...ma speriasem de atata cacuta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Lala_D spune:
sau ciulama de pui cu ciuperci si muraturi ...ca mine acu ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
Victo spune:
eu folosesc sac de dormit si nu patura, ca al meu are un talent deosebit sa dea din picioare si sa intre pe sub ce se nimereste..
azi spre ex, spre disperarea mea, atata s-a foit sa si-a tras toata caciula pe cap- venisem de afara si nu i-am dat-o jos, s anu deranjez copilul din somn...da alta data nu mai fac asa ceva, ca era sa lesin nu alta cd l-am vazut..:(:(
alta data era incojurat de perna de gravida pe care dormeam eu, care e in forma de U iar bucla de la U ii era la cap..si al fel, sa intins din picioare si si-a bagat capul sub ea..deci e bai...
caca al meu face intre mese. e tare figura cd face..sta asa cuminte, concentrat si-si tuguie gurita..sa mori nu alta..
ma duc sa ma mai joc un picut cu el..ca ta-su sta lg el, da citeste ziarele..

si copilu plange...:(:( ufffffffffff...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
adinag spune:
Mie-mi lipsesc discutiile despre ce se mai mananca, vad ca mancacioasele au nascut. Si eu de unde-mi mai iau idei? Ca trebuie sa ma duc s acumpaar ceva si nu stiu ce 
Adina 35+
ggaby spune:
quote:
Originally posted by adinag
[quote]Originally posted by ggaby
vai ce bine de voi ca aveti pofta de mancare eu de doua sapt nu mai am senzatia de foame,dar in schimb as manca mereu dulciuri si ciocolata,incerc sa nu abuzez cu cioco...cu muraturile mi-a lasat apa in gura aici nu sunt,dar vine mami a mea pe 6 dec si-mi va aduce.
pup seara buna la toate!
gaby 37+
Atentie, daca vei alapta, s-ar putea sa-i provoace iritatie la poponeata muraturile! Dar oricum fiecare bb e altfel, insa eu la Jasmina nu am putut manca muraturi, ceapa si usturoi in stare cruda (cu timpul a mai mers, insa mai moderat; la inceput insa nu suporta deloc) si in rest, am evitat numai ce ma balona pe mine. Si am avut noroc, n-a avut nici macar o singura data dureri de burtica (doar cand am mancat muraturi ;-))
Adina 35+
Da am sa incerc sa nu le pap in timpul alaptatului dar cand vine mami a meu cu muraturi eu voi mai avea o sapt pana la nastere,doar daca domnisorul meu nu se va grabi! Ce bine de tine ca micutza nu a avut colici,eu sunt ingrozita si Doamne ajuta sa nu aiba nici bebica al meu pt ca e groaznic! Am o prietena care nu a dormit 2 luni ca bb avea mereu colice.Dar i-am zis mamei mele sa-mi aduca(pe langa muraturi)si picaturi pe baza de marar am inteles ca sunt f bune pt colice.
gaby 37+

bb_yasmi spune:
vreau si eu sa aibe bebe asa un program......
si-au facut singuri programul????
a mea face kk doar seara!!
eu folosesc doar servetele umede si seara doar baita si bebe nu e rosu deloc, nu e iritata deloc!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Fetelor la voi bb face kk dupa fiecare alaptat?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Da. Incepe in timpul alaptarii. Ia o fata de om mare preocupatr de ceva f important si dai o rafala
Shery si inimioara
Alesia (+2 sapt)
slimatei spune:
adina eu am vazut ca fetele au incetat si din respect pt. celelalte fete am incetat si eu sa mai vb... dar iti pot spune ca mie chiar imi era pofta de iahnie de fasole...
..buuun...cine stie dupa ce nasc daca mai pot manaca cu usturoi ...
daca fetele nu se supara am un sac de idei...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto