Mamici de noiembrie- decembrie (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ggaby

salutare fetelor! am si eu o intrebare...dupa ce trag laptele de la mine si-l las in frigider,trebuie incalzit dupa?cum? la microunde sau in masina din aia de incalzit biberonul?sora mea spune ca ei nu-i place la microunde ca nu e bine etc etc...dar fiecare are metodele ei...ma informez si eu ca peste 3 sapt vine si bebica al meu.[size=2
]slimatei un pupic si o imbratisare stiu ca aveam cam aceleasi sapt si mai suntem si din iasi amandoua!
gaby 37+

se pune un vas cu apa la incalzit si apoi se pune biberonul in apa calda. sau in incalzitorul de biberoane.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

vai ce bine de voi ca aveti pofta de mancare eu de doua sapt nu mai am senzatia de foame,dar in schimb as manca mereu dulciuri si ciocolata,incerc sa nu abuzez cu cioco...cu muraturile mi-a lasat apa in gura aici nu sunt,dar vine mami a mea pe 6 dec si-mi va aduce.
pup seara buna la toate!
gaby 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

si noi am fost in parc azi,cum era sa ratam asa zi cu soare..,am sta o ora ,in care am dormit foarte bine!
Voi la ce ora-i faceti baita la bebe?! Eu ai fac la ora 21,ca la ora 19 sau 20 mancam noi,dupa care-i vine randul ei,asa ca la ora 21 facem baita,care dureaza in jur de 15 min,dupa care facem masaj cu ulei..,o imbrac si ne pregatim sa papam..,asa se face ora 22...cand deja ne este tare somn si adormim pana la ora 1 sau 2 dimineata..,mie una imi convine tare programul..! Abia la 5 mai vrea mancare dupa care la 7 sau 8,ca e mancacioasa!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Exact programul asta de nani il are si a mea! Mai ce coincidenta la fetele noastre!
Azi noapte mi-a facut o surpriza, s-a sculat direct la 5 dim, a sarit peste sculatul de 1.30, da Doamne s-o tina si in continuare! Ca bine am mai dormit!

Shery si inimioara Alesia (+2 sapt)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

salutare fetelor! am si eu o intrebare...dupa ce trag laptele de la mine si-l las in frigider,trebuie incalzit dupa?cum? la microunde sau in masina din aia de incalzit biberonul?sora mea spune ca ei nu-i place la microunde ca nu e bine etc etc...dar fiecare are metodele ei...ma informez si eu ca peste 3 sapt vine si bebica al meu.[size=2
]slimatei un pupic si o imbratisare stiu ca aveam cam aceleasi sapt si mai suntem si din iasi amandoua!
gaby 37+

Multumesc pt raspuns am sa adaug la lista lucrurilor ce mai am de procurat si un incalzitor de biberoane!
gaby 37+

se pune un vas cu apa la incalzit si apoi se pune biberonul in apa calda. sau in incalzitorul de biberoane.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

AngeliguedeS,sa sti ca nu iti recomand sa folosesti servetele umede..,cu toate ca fac atatea reclame nu sunt atat de bune,ptr ca provoaca iritatie,ai sa vezi in spital..,a mea a facut eritem fesier in spital de la ele..,asa ca le folosesc doar in caz de urgenta,sau cand nu sunt acasa! Asa de bine e cu apa calduta,plus ca se spala mult mai bine,ca-i mai intra si in pasarica ,uneori kaku ,asa ca nu imi place sa o sterg cu servetelul acela impregnat cu nu stiu ce ,la pasarica!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Profund de acord.
Si a mea era iritata din spital de la servete, de cand o spal doar cu apa (rar si cu sapun) nu mai e rosie la fundulet, cu toate ca sta uneori cu kaki si cateva ore pana se trezeste s-o schimb (face cand suge si n-o pot schimba, pt ca-mi varsa tot lapticul daca ii fac manevre).

Shery si inimioara Alesia (+2 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Vali, esti o comoara! (asa se zice in Austria, sper ca nu suna prea aiurea pe romaneste).
Zic ca dau divort de DC ca va fi frustrant, toate cu bb si eu cu burtoiul! Si Jasmina a venit cu vreo 10 zile peste DPN, de aia ma gandesc ca nici bb2 nu se va grabi.
Jasmina e bine, si cu cat se apropie mai mult momentul venirii lui bb, imi cere tot mai multa atentie, si daca zic o data ca nu am timp sa ma joc cu ea, plange ca ea intotdeauna trebuie sa se joace singura, vai de ea! ;-))
Si oi fi eu mai mica decat tine cu o saptamana, dar aici nu se grabeste nimeni sa-ti induca nasterea, ca dr aici sunt de parere ca DPN-ul este numai o aproximatie +/- 2 saptamani. Si parca ma vad de revelion la spital

Lala, cica si bb2 ar fi cam tare mare, a zis doctorul, ca m-a trimis sa fac si testul de diabet gestational, pe care insa nu-l am. Insa asta nu-i motiv aici sa-ti induca nasterea, doar sa fie chiar enorm! Ei, om vedea, cine stie, eu ma plang pe aici si poate ma apuca cu vreo doua saptamani mai devreme si dupa aia ma plang ca n-am avut timp sa-mi termin pregatirile pentru bb! Ca doar imi trebuie mie ceva sa comentez, nu?

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor la voi bb face kk dupa fiecare alaptat?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:

vai ce bine de voi ca aveti pofta de mancare eu de doua sapt nu mai am senzatia de foame,dar in schimb as manca mereu dulciuri si ciocolata,incerc sa nu abuzez cu cioco...cu muraturile mi-a lasat apa in gura aici nu sunt,dar vine mami a mea pe 6 dec si-mi va aduce.
pup seara buna la toate!
gaby 37+

Atentie, daca vei alapta, s-ar putea sa-i provoace iritatie la poponeata muraturile! Dar oricum fiecare bb e altfel, insa eu la Jasmina nu am putut manca muraturi, ceapa si usturoi in stare cruda (cu timpul a mai mers, insa mai moderat; la inceput insa nu suporta deloc) si in rest, am evitat numai ce ma balona pe mine. Si am avut noroc, n-a avut nici macar o singura data dureri de burtica (doar cand am mancat muraturi ;-))

Adina 35+

Mergi la inceput

dar ce-mi puteti spune despre saculetul de dormit pt bebe? e mai bine la inceput? se spune ca la copii nu le plac spatiile mari cand se nasc si ca le place sa se simta ca in burtica si e mult mai bine in saculet decat acoperit cu paturica!? multumesc pt sfaturi!
gaby 37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Fetelor la voi bb face kk dupa fiecare alaptat?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

La mine Jasmina facea dupa fiecare alaptat, parca era programata!
Dupa o perioada s-au mai rarit evenimentele, noaptea dupa cateva saptamani nu a mai facut deloc, indiferent cat de des o alaptam, si atunci n-am mai schimbat-o deloc noaptea (la sfatul pediatrei), ca sa nu se trezeasca prea tare si sa adoarma repede inapoi.

Adina 35+

Mergi la inceput