Mamici de noiembrie- decembrie (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina scriam in acelasi timp

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ancuta, daca as avea numai 15 kg in plus, sigur nu mi-as face griji de ele... Dar asa, ma apuca groaza! Mai ales ca data trecuta eu dupa ce am scapat de aproape toate kg, am pus frumusel inapoi (nu tot, dar destul) si am trebuit dupa alaptat sa ma bag la regim serios (pentru prima data in viata mea), ca altfel nu le-as mai fi dat jos. Cred ca la mine e si varsta, si doctorul mi-a zis ca nu-i un mit ca dupa 30 de ani dai mai greu jos.

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Da Lala, si asta uitasem, nu e voie de unde a papat bb sa se mai dea o data!

Eu parca vad ca raman ultima, poate doar Lala sa-mi mai tina companie, dar vad ca si tu te grabesti
Dacac raman ultima cred ca dau divort de DC :-((

Adina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laptele praf (preparat) cat se poate tine la temp camerei? bb meu cateodata sta si o ora la sticluta de lapte

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Adina eu tin mortis sa nasc inainte de Craciun . O sa o bat la cap pe d-na dr pana se satura .

BB sunt aceleasi reguli si la lapte praf dar daca spui ca bb papa intr-o ora nu-i bai , important este sa nu lasi bibi o ora dupa ce bebe a supt putin din el si abia dupa o ora sa-i dai din nou .Daca suptul este constant e ok.O sa vezi ca intr-o luna termina un bibi in 10 min .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala ms de raspuns. si acuma termina un bibi in 15 min cand ii este foarte foame, dar noaptea cand doarme pe ea si e lenesa dureaza.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Adina eu tin mortis sa nasc inainte de Craciun . O sa o bat la cap pe d-na dr pana se satura .

Faci cezariana sau vrei sa-ti induca?

Eu cezariana nu vreau (doar sa fie necesar din stiu eu ce motive, dar de altfel nici nu se prea face). Iar de indus, daca nu sunt motive, tot nu se face, cel devreme 10 zile dupa DPN. Si atunci se incepe cat mai natural, si abia daca nu se intampla nimic ti se da oxitocina.

Deci eu sper sa nasc anul asta!

Adina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salutare fetelor! am si eu o intrebare...dupa ce trag laptele de la mine si-l las in frigider,trebuie incalzit dupa?cum? la microunde sau in masina din aia de incalzit biberonul?sora mea spune ca ei nu-i place la microunde ca nu e bine etc etc...dar fiecare are metodele ei...ma informez si eu ca peste 3 sapt vine si bebica al meu.[size=2
]slimatei un pupic si o imbratisare stiu ca aveam cam aceleasi sapt si mai suntem si din iasi amandoua!
gaby 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Am revenit!
Am facut nani putin, si acum ne e foameeeee!!! Asa ca facem gratar cu cartofi prajiti si muraturi!
Adina...ce faci? Ce face Jasminuca? De ce zici ca dai divort de DC, pe noi cui ne lasi?
Oricum,fara tine, Lala,Gianina si alte vreo doua fete cred,care mai au cate un copilas, noi eram si am fi in pom...pai sfaturi mai pertinente decat ale voastre, nu prea am vazut la multe odisee!
Si oricum, Adinuta, tu esti mai mica decat mine cu o sapt.,asa ca ai si tu toate sansele sa nasti in dec., adica sa vina mosu' cu bb mic!

Stefi nici eu nu ma mai abtin de la nimic, mananc daca mi-e foame,si cam ce poftesc,insa am grija totusi sa mananc echilibrat, in sensul ca mananc multe fructe,legume,lactate...ca sa nu-i lipseasca nimic piticutei...ah, si m-am lasat de cafea de o saptamana si vad ca inca rezist!
Cel mai rau e ca,din nou Adina are dreptate, e greu sa dai kg. jos dupa 30, dar dupa 35 e si mai rau! Asta e,macar sa nu mai pun altele,sa fiu cum eram inainte de sarcina!

Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Nici eu nu vreau cezariana .
Dar inducere da

Si pe Bogdan l-am indus la aproape 38 de saptamani , avea deja 4 kg si dr pleca in concediu.
Se pare ca nici bb 2 nu va fi mai micut asa incat sper sa negociez cu dr cam pe 20 dec sa ii dam un imbold.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput