Mamici de noiembrie- decembrie (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ca sa nu se uite intrebarea mea....o repet dar fara sa ma supar ok?! deci:

fetelor care va mulgeti am citit ca putem tine laptele de mama max 10 ore la temp camerei....o fi ok?ca eu strang cate 40 ml dar mulgandu-ma de 2 ori de ex cam la o ora....pot sa il las asa in pompa macar 2-3 ore??

si inca o intrebare?oare e daunatoare suzeta...daca ii dau asa cate 10 min maxim in 24 ore?am citit aici pe DC ca nu ar fi decat daca suge f mult la ea....

roxxy pai prima baie i-a facut-o nasa noi am filmat-o si eu m-am mai si i-a facut si un masaj la care tare bine s-a priceput....iar de atunci eu si tati el il tine in caditza eu il spal si il dau cu creme...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari pt cele 37 de saptamani. Mai aveti 3 si va veti intalni cu domnisoara Stefania . Eu am rasuflat usurata cand am facut 37 de saptamani.
Eu ma plang ca am luat 22 de kg dar mananc, nu gluma. Am o pofta de mancare f mare. iar lui Matei ii place. Sa vedeti ce da din picioare cand mananc. Ma rog la dzeu sa fie un mancacios si dupa ce-l nasc.

quote:
Originally posted by slimatei

a si inca ceva..azi facem 37 sapt.. ce mari suntem d'le

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Imi pare rau ca eu nu stiu sa-ti raspund.
Eu nu cred ca face rau suzeta, dar de ce i-ai dat-o asa de devreme?
Azi i-am mai luat lui Matei niste desene din alea de lipit pe perete. Arata super coltisorul lui.

quote:
Originally posted by dany26

fetelor care va mulgeti am citit ca putem tine laptele de mama max 10 ore la temp camerei....o fi ok?ca eu strang cate 40 ml dar mulgandu-ma de 2 ori de ex cam la o ora....pot sa il las asa in pompa macar 2-3 ore??

si inca o intrebare?oare e daunatoare suzeta...daca ii dau asa cate 10 min maxim in 24 ore?am citit aici pe DC ca nu ar fi decat daca suge f mult la ea....

roxxy pai prima baie i-a facut-o nasa noi am filmat-o si eu m-am mai si i-a facut si un masaj la care tare bine s-a priceput....iar de atunci eu si tati el il tine in caditza eu il spal si il dau cu creme...

14 Noiembrie 2007

Roxxy 38+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim...

o sa fie o sa fie..cica conteaza (acum babeste vorbind)...daca mama e mancacioasa in sarcina si bb o sa fie..in schimb daca se opreste de la anumite alimente...nici bb nu o sa manance..ce stiu eu dar in anumiote cazuri a fost adevarat..si eu sper sa fie papacioasa si mai ales sa am lapte sa-i dau...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ce fac fetele?
Vad ca unele cu bb-ii, altele cu ei inca in burtik. Am citit din urma dar nu am mai apucat sa scriu in ultimele zile.
Kara se tine de prostii, toata ziua ar manca, asa ca sunt in priza mai tot timpul. Si ca si George si Maria, maraie, scartaie, face ca toate minunile in somn.
Ta-su a zis ca face ca un gremlin
Cred ca si=a format si ea un program de noapte: se scoala la 2, apoi la 5, la 7 si dupa se poate trezi la 10, la 11, sau cum a fost azi la 9
I-am dat si formula, ca am zis ca poate nu se satura cu laptele meu. Dar e acelasi lucru, se trezeste la aceleasi ore.
In stilul asta cred ca in 2 luni ajung piele si os, nu scap numai de kilogramele acumulate in sarcina

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Pussi felicitari mamico!!!!!! Multa sanatate printeselor, sa fie mancacioase, sa iti aduca numai bucurii, si impliniri, iar tie refacere rapida si laptic in tzitzi!!!

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Dany, uite ce am gasit eu despre lapte:
* la 25°C: 4-6 ore
* la 19-22°C: 10 ore
* la 15°C: 24 ore
* la frigider, dar nu in usa (ptr ca e mai cald acolo): 3 zile;
* la congelator (la -19°C ): 6 luni

Suzeta in general nu strica, in primele saptamani sa nu se dea, pana nu mai sunt probleme cu alaptatul. Dupa ce alaptatul functioneaza fara probleme, nu sunt restrictii la suzeta. De preferat sunt cele care au forma rotunda (ca sanul). Celelalte, cu doua fete diferite, pe care scrie insa ca sunt bune ptr cavitatea dentara etc., tocmai am auzit din nou la scoala pentru parinti (dar imi spusese si pediatra), ca nu este adevarat, fiind o afirmatie nefondata, fara nici o dovada.

Bali, deci nu mai ai mult! Bine ca ai revenit, ca ma gandeam si eu pe unde esti...

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor nu va mai ganditi la kg adunate ca scapati imediat de ele cand or sa va tina bebelusii in priza,eu am avut +15 kg si mai am doar 4 in plus.
Darleena si eu ma gandeam sa ii dau completare ca parca nu se satura dar daca spui ca este acelasi lucru mai astept.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ah, Dany, insa am gasit si o sursa unde scrie sa nu se pastreze deloc la temperatura camerei...

Eu, personal, as pune la frigider, in sticluta, dar fara biberon pe ea, cu capacul ala rotund, si la folosire as incalzi si pune un biberon proaspat pe ea. Parerea mea!

Adina 35+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany26

14 Noiembrie 2007

Dany, nu prea se tine laptele afara, la temperatura camerei . In circa 30-40 de minute incep sa se dezvolte bacterii in lapte , aceste bacterii sunt tare nesuferite si din aceasta cauza se recomanda sterilizatul dupa fiecare utilizare a obiectelor ce vin in contact cu laptele. Poti sa ti laptele 10 ore la frigider dar nu in camera si asta doar daca bebe nu incepe sa manance din acel recipient . Laptele + saliva de bebe = alta sursa sigura de bacterii. De aceea nici la borcanase nu se pastreaza ce a ramas de la o masa la alta daca servirea s-a facut direct din borcanas.

Suzeta cred ca e ok daca bb o accepta.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput