malpraxis la sp universitar?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

exact Meko! asa cred si eu... sunt tare curioasa daca vor pleca in Germania saptamana urmatoare cum le-a promis ministrul...
oricum si eu ii admir cat sunt de hotarati.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Asta e problema!Dupa ce s-a intimplat ce s-a intimplat ,nici nu ajuta la timp copilul.Dupa hirtiile lor,se asteapta mult si bine!Timpul trece,leafa merge,daca va amintiti expresia!Nu e copilul lor,nici pila,nimic,nu se agita...Daca era copil de parlamentar poate ca acum era bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am auzit la radio ieri ca s-a autosesizat si Organismul de conducere a asistentelor medicale si Moaselor din Romania, privind cele doua asistente de la spitalul universitar...

mai stie cineva ceva, de caz?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meko spune:

Chiar nu se mai stie nimic legat de acest subiect?In mod normal la ora asta Min. Sanatatii ar fi trebuit sa gaseasca solutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beb spune:

ca de obicei la noi...se face mare valva 1- 2 zile, apoi...nu se mai stie nimic. liniste totala
PS. a se vedea si subiectul cu ambulanta din giurgiu. marea subiect mediatic si apoi basta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Poate fetele din tara stiu ceva!Ar fi grozav sa fie bine copilul!

Mergi la inceput

Am vazut astazi la Realitatea ca urmau sa fie audiati la Colegiul medicilor cei 3 medici implicati - Radoi, Moarcas si Badiu, cele 2 asistente, precum si parintii.Au mai spus ca astazi se trimite dosarul lui Sebastian la o clinica in Austria sa li se spuna ce sanse sunt de recuperare. Este strigator la cer!!!Pana acum ce au facut?Au intarziat deja o saptamana fata de termenul pe care l-au dat initial pentru rezolvare.Nu inteleg de ce atitudinea asta cand fiecare zi conteaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

Simplu de justificat in opinia mea atitudinea de lasa-ma sa te las.
1 - O mana spala pe alta si amandoua obrazul
2 - Deh, nu e copil de vedeta, sau nu are conexiunile necesare (a se citi pile, relatii etc) si evident banii in cauza.

Mergi la inceput

Tocmai au spus la Realitatea ca dr. Radoi a fost suspendat pt. 6 luni iar dr. Moarcas pt. 1 an. Bine ca s-a miscat Colegiul medicilor cu sanctiunile - nu ca acestea nu ar fi importante - si se moscaie Ministerul Sanatatii cu solutia care este vitala pentru bebelus.Fara comentarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

CUm adica suspendati ? Nu mai au voie sa practice medicina in tot acest timp ?

Mergi la inceput