Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)
Raspunsuri - Pagina 17
Ana_m spune:
Mira , acum mi-am amintit , am vista cu tine azi noapte
. Cica ati venit in Spania in vacanta , era vara si cald , si am fost sa vedem unde stati la hotel , si era doar un pat in camera , si asa am tras concluzia ca ai venit doar tus i sotul fara copii si eu tot iti ziveam de ce nu i-ai adus ca s-ar fii jucat Clara cu ei . Erati in statiunea aia peńiscola ,, de care iti ziceam eu asta vara ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-10/16:07:21
ANA e demult pusa poza acolo.
Aaa si am si un film nou - cum incearca Diana sa isi ia bluza pe ea 
![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
monica70 spune:
ANA deci
taie-l de pe lista,daca nu-l gaseste fratelo,il trimit pe Ghitza si el daca nu gaseste,il inventeaza 
Si buna ideea,de-acum Diana isi va aspira singura firmiturile de la biscuitii imprastiati de ea ![]()
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ana_m spune:
Moni
, vad ca tot eu trebuie sa imi bat capul in continuare 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
alinutza_80 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI PUFU SI TUTUROR SARBATORITELOR DIN NOIEMBRIE!
Am mai citit cate ceva, dar nu tot, scrieti fff mult!
Ma bucur ca e ok Angelo si bb care mai erau raciti.
Ioana, am vazut ca Razvanel este racit iar, sanatate si sa treaca repede
. Nu stiu dca ti-am mai zis, sa stapaniti sanatosi masina!
Astery, sper ca sunteti bine si ca ati terminat cu injectiile!
Am vazut poze f frumoase in drop la Mario, Ioana cu fratiorul, Ana de Bee tot cu fratiorul, Moni si multi ati bb frumosi foc, nu stiu dc nu am putut pune comentarii
Probabil pt ca nu imi merge netul f bine.
Noi am fost 3 zile in Slovenia, a facut Gabi un training acolo si ne-a luat si pe noi. Ayan s-a purtat f bine, s-a distrat, ba mai nou este f incantat de copii, de orice varsta. In aeroport insista sa o hranesca cu bibe pe o fetita de o luna, in timp ce o mangaia de zor pe cap. Si imi tot lua mie mana si mi-o punea pe fetita, asa face cand vrea sa ii dau lui ceva, deci dupa el o luam acasa![]()
Si Ayan este putin racit, cu ceva secretii nazale, dar vad ca asta e ceva normal la bb iarna.
Am cumparat si noi catelul vorbaret, o sa i-l dam de Mos Nicolae lui Ayan, cred ca ii va placea mult. Cred ca anul asta Mosul s-a setat pe catelul asta, am vazut ca este bataie pe ei in magazine.
Anasol, Anca, Ali, si eu sunt f curioasa ce bb aveti in burtica, asa ca bagati repede vestea cand aflati!
Va pup si pe voi si pe bb!
monica70 spune:
ALINA CE DRAGUTZ! Si GABI ce a zis?
Iese ceva?
?
Eu am plecat acasa 
alinutza_80 spune:
Moni, fetita la un moment dat a inceput sa se stranga de colici, sa se inroseasca si sa planga de rasuna aeroportul. Si Gabi a zis "ia uite, si tu mai vrei unul, esti inconstienta"![]()
Giova spune:
am venit si noi de-afara, din parc. a fost o zi superba azi...asa ca a incercat toate leaganele si toboganele si doamne ce incantat a fost.
a venit si latopul...l=am butonat putin....si am intrat sa vad pozele cu mine gravidoasa si cele din Italia. doamne ce bine ca l-a facut, trebuie sa copiez tot de pe el, ca era sa ramanem fara amintiri.
Acina m-am masat cu o alifie si am luat un Ketonal-supozitor, si sunt mult mai bine.
Moni am uitata ca ati ramas fara admin.
, o vai de capul vostru.
Mira super faine pozele, azi maine o ajunge Selin pe daria.
Ana_m poti sa-i iei ceva set de papusa, cu patut, haine de schimb, bibe. si eu vreau sa-i iau scule de mesterit, sunt pt. 3 ani, dar ce sa-i iau pt. 2? e innebunit dupa piulite, suruburi, etc. asa ca-i va prinde bine.
Daca nu i-ai un laptop, sau tablita de scris, ori magnetica, ori dintr-aia cu creta.
deci de Craciun veniti in tara, cat stati?
Alina ce fain ca v-ati plimbat si ca a fost cuminte Ayan.
pozele alea cand le pui? de ce merge asa prost netul?baga-l cu alta firma.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, IOANA!
Moni, ma bucur ca a ajuns coletul. Spor la vizionat!
Am citit asa, pe sarite. Am deschis calculatorul ca sa citesc mailul si nu am putut sa nu arunc un ochi pe ceea ce ati mai scris voi.
Eu, teoretic, invat. Vai de sufletul meu!
Va pup!
Bee spune:
Buna fetele.
Pufumic LA MULTI ANI! Si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Uffff. N-apuc sa deschid PC-ul ba de Ana, ba de Razvan. Ana cum deschid calculatorul vrea poze. Razvan e foarte cuminte. Fata de Ana e o papusha mica. Numai ca nu-l tin in brate si prin urmare nu am motiv sa stau la PC cu el in brate. Nu-l tin in brate, fiindca nu sta!
. La mine in brate el vrea numai sa suga. In rest sta pe burtica. Cand doarme el ma acapareaza domnisoara "balena" (cum ishi zice mai nou). Io o intreb "ce esti tu?" "Esti printesa lui mama" Si ea senina imi spune "Balena!"
Daca zice ea. EU n-ash zice, mai ales ca-n jumate de an n-a pus pe ea un gram. NU-mi fac eu griji, mai ales ca arata bine, e inalta si fara probleme de sanatate notabile. Vorbeste de ma asurzeste dar "pe limba ei" si mai ales taaaaare! Nu mai aud nimic de gura domnisoarei. SI cum face ochi dis de dimineata vrea "Mate" (desene animate). Noi ne uitam la Minimax, unde-s desene dragute si scurte. SI am constatat ca pe "MIca printesa"- un desen animat, o cheama Ana Teodora (fiindca acolo exista episoade de genul: "Nu vreau sa ma piaptan", "NU vreau sa mananc", "Nu vreau sa strang jucariile". MAi lipsea doar "nu vreau sa fac la olita sau la WC".
).
Deea, unde voiai teren?
AnaM, harnicuta cu impodobitul casei!
Sanatate gravidutelor!
Si in rest
la mamici si spiridusi.
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia