Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Aly lasa padurea, hai mai bine aici, la noi in jungla
. cred ca e tare haioasa Iarina cum te striga
.
Toanca imi pare rau de matei, sper sa nu fie nimic grav.
Moni ati pus-o...nasol ca nu au bani nici de salarii, taman acum cand au oamenii nevoie de banuti.
irina pai cum de nu papa mario? asa ceva nu s-a mai intamplat, nu? marco stiu ca dupa o perioada cand mananca super bine, vine cel mult o sapt., cand de abia se atinge de mancare. da-i fornetii si copane de la KFC, mi-ai facut
.
eu am fost harnicutza...am facut ciorbitza, am calcat, am facut o salata verde si astept sotul la masa.
ma doare spatele de mor, of ciclul asta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Giova
of, mereu te doare spatele cand esti la CM , nu iei nici un calmant?Ce sotie cuminte esti...
Ali , mai ai putin doamna, uite ai ajuns la jumatatea sarcinii.Nu ai avut nici o greata, ar trebui sa fii mutumita .Hai
sa treaca nervisorii.
Apropo de gravide , Mirela , Ralu voi sunteti ok?
Deea f frumos gestul tau cu fetita aceea.
Anca
13 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Moni ati pus-o...nasol ca nu au bani nici de salarii, taman acum cand au oamenii nevoie de banuti.
pai avem bani in cont,dar n-avem cine semna
irina pai cum de nu papa mario? asa ceva nu s-a mai intamplat, nu?
ce te miri,daca l-a lasat fara gagica?
Gio siMarco (6 ian. 2006)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ana_m spune:
helou fetele,
Noi cred ca avem prima casa impodobita de Craciun
. Am pus aveam prin casa , azi am mai cumparat un mos Craciun mare care se lipeste pe usa , i l-am pus la oe usa de intrarre la camera lu Clara . Un brad impodobit super tot care se lipeste l-am pus pe usa de la intare , e mare dee aproape juma de metru . Am niste globuri tare faine, dar nu fac brad aici , anul asta . Nu are rost sa stau acum sa-l pazesc , de Craciun si asa vom fii in Ro . Voi face acolo sa il pazeasca altii
.
Acum am probleme cu cadourile
. Cica sotul a vazut ieri ca bucatariile de fetite sunt de la 3 ani , si sa nu-i luam acum sa-i luam altceva ce e e de 2 ani 

. Ziceti si voi ce , ca eu innebunesc
. Cort i-am zis la mama sa imi ia , ca il platesc din selgros, a luat , dar acum nu vrea sa il mai platesc cica e cadou de la ea
. Na eu acum ce sa ii mai iau copilului asta ? A mai ramas papusa , paote se trezeste si zice soacrami-a ca o ia
, ca chiar nu stiu ce ii iau .
Ziceti-mi si voi cadouri de fetite . Nu as vrea plusuri ca nu pre o incanta. Iar chestii care scot sunete muzicale are vtreo 5 : 2 orgi muzicale, un tren cu muzica si sunete de animale, un carusel muzical asa ca nici nu poate fii vb de din astea .
Sa vad acum ce imi aminteesc din ce am citit .
In primul rand Pufu La multi ani !!!!!!!!!
Irina , pai da-i baiatului sa pape ce vrea el, important e sa pape .
Giova , nasol cu dentista . Of si eu trebuie sa ma duc la un control cand vin sa vad cum mai stau ca in vara nu am fost . As avea si de pus niste masele dar............timp..... bani.......chef...poate la vara
, asa am zis si anul ttrecut .
Toanca , or fii maselutele
Moni , spor la treaba .
Deea , pt tine nu am cuvinte decat de lauda . E un gest mai mult decat minunta ceea ce faci si ai sa vezi ca ti se va intoarce binele candva 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA nu-ti dau idei ca mi le furi
ia si tu un calcator,masa de calcat,aspirator,o sa il inebunesti complet pe NICU
Uite Diana se juca ieri cu o "sticla" din aia de spalat geamuri si nu are mai mult de 1 cm, e de prin pufuleti ... abia astept sa ii dau de Mos Nicolae setul ala fain de curatenie ca are una mare acolo. Ca freca usile si geamurile cu o batista, cu maaare raspundere
Iar bucataria va fi perfecta pentru Clara,stii ce mult ii plac Dianei vasele alea? Ieri intreba disperata UNDE CLATITZA ? Statea cu un capac in mana si nu mai gasea una din cratize la care se potrivea capacul
- a recuparat-o dupa aia,era in punga cu animalutze cred ... ca fiecare capac la oala lui ,evident ![]()
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
miraklucker spune:
Ana........o rochita frumoasa, un schimb de pat cu o printesa sau cu animale, un joc Memory, o carte cu animale, o masina? , un carucior pentru bebe.......si eu sunt in aceeasi dilema ca si tine doar ca la mine e x3.
v-am pupat ma duc sa ma apuc de treaba pe aici.
...http://picasaweb.google.com/miraklucker/Nov2007 niste poze de ieri
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
Eu cred ca merg sa caut un caine prin zona ... am juma' de sandwich si nu-l pot manca nicicum
Daca mai apar si azi cu mancarea acasa nemancata, se supara rau Ghitza ca el se trezeste sa imi puna pachet si eu 
Eu sigur ii iau Dianei si ceva masini si un tren,am vazut faine in piatza si ieftine.Ce daca e fetitza,nu? Daca ei ii plac si masinile ...
miraklucker spune:
Monica exact " si de daca e fetita".a mea a mare pana acu jumatae de an se juca numai cu masini, adevarul e ca numai asta vedea peste tot prin casa. Acum a prins boala pe papusi, le ia, in min urmator sunt dezbracate , apoi daca poate (la alea Barbi, poate) le desface mainile picioarele si le arunca.....si gata treba cu papusile![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Ana_m spune:
Mira , tren hm e i idee...... Am vazut acum intr-un catalog , tu ai putea sa le iei ceva ce sa se joace in echipa .
Moni ce contine setul ala de curatenie ? Nu-i faci o poza ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
MIRA la voi e fain,ca aveti jucarii de toate la alegere si de baieti si de fete - asa fain era si de mine,ca avand frate cu 5 ani mai mic,m-am jucat la greu si cu jucarii de baieti, chiar mare fiind. Am vazut pozele,parca ma revad in copilarie ,cu frate-meu,cu verisorii ... degeaba,orice ar zice cineva, e suuuper sa fie mai multi frati ! Cand vad poze gen Emma,Ioana sau Anutza cu fratiorii ... suuper!