Cum scap de mucegaiul din camera? Azi dimineata, spre stupoarea mea, am vazut doua pete mici de mucegai intr-un colt superior al camerei si inca o pata de mucegai in coltul de jos, pe acelasi perete... Cum pot scapa de el? Exista solutii de stergere? Nu avem nici 2 ani de cand am facut curat...
Exista la magazinele de chimicale solutie speciala pentru mucegai,din pacate nu stiu cum se numeste....Pe vremea lui ceasca mama mea stergea cu clor...insa nu cred ca e o solutie prea buna,caci mucegaiul revenea dupa o vreme.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Exista o solutie care se pulverizeaza de la SANO - ti-o recomand cu toata increderea; insa nu dispare definitiv ci doar pentru vreo 2-3 saptamani... oricum tot este super... macar stii ca 3 saptamani stai linistita dupa care iar pulverizezi, aerisesti juma de ora si gata...
Eu sunt multumita
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Si daca il sterg si reapare nu afecteaza sanatatea copilului? E camera in care doarme...
Am auzit ca poti spala peretele cu clor ,intradevar mirose ueat dar e f eficient.Zugraveala nu pateste nimic.La vara in schim ar fii bine sa-ti izolez camera aia cu poliester ori pe dinauntru ori pe dinafara.
e foarte importamt sa scapi de mucegai ca se poate imbolnavii copilul de astm bronsic