mucegai

mucegai | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Cum scap de mucegaiul din camera? Azi dimineata, spre stupoarea mea, am vazut doua pete mici de mucegai intr-un colt superior al camerei si inca o pata de mucegai in coltul de jos, pe acelasi perete... Cum pot scapa de el? Exista solutii de stergere? Nu avem nici 2 ani de cand am facut curat...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Exista la magazinele de chimicale solutie speciala pentru mucegai,din pacate nu stiu cum se numeste....Pe vremea lui ceasca mama mea stergea cu clor...insa nu cred ca e o solutie prea buna,caci mucegaiul revenea dupa o vreme.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Nu stiu daca nu cumva e bun un dezumidificator de camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Exista o solutie care se pulverizeaza de la SANO - ti-o recomand cu toata increderea; insa nu dispare definitiv ci doar pentru vreo 2-3 saptamani... oricum tot este super... macar stii ca 3 saptamani stai linistita dupa care iar pulverizezi, aerisesti juma de ora si gata...
Eu sunt multumita

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Si daca il sterg si reapare nu afecteaza sanatatea copilului? E camera in care doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Am auzit ca poti spala peretele cu clor ,intradevar mirose ueat dar e f eficient.Zugraveala nu pateste nimic.La vara in schim ar fii bine sa-ti izolez camera aia cu poliester ori pe dinauntru ori pe dinafara.

e foarte importamt sa scapi de mucegai ca se poate imbolnavii copilul de astm bronsic

Mergi la inceput