Magazine cu incaltaminte- masuri mari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Imi pare rau ca esti asa departe, as avea eu exact ce iti trebuie..
Poate daca ajungi pe unde se agata harta in cui ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by kokiy

Ar trebui sa-ti activezi PM-ul . Nu stiu daca imi e permis sa spun pe forum magazinul ,sa nu fie reclama.Este undeva in Baneasa si au masuri pana la 42 femei si 50 barbati.

Kokiy ,mami de Claudia (12dec.2001)si bebe Razvan (8 iunie 2007)

E activat PM-ul, oricum cred ca poti da numele si aici, pe topicul cu reduceri sunt nume de magazine la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Magazin ECCO Feeria este la intrarea dinspre Mobexpert.Te poti uita si pe site sa vezi ceva modele www.ecco.com . In plus fetele se pot uita in stocurile din Danemarca si poti comanda ce model vrei chiar daca nu au in magazin.

Kokiy ,mami de Claudia (12dec.2001)si bebe Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saka spune:

buna fetelor.
si la mine este aceeasi problema . am 42 la picior si-mi vine sa plang cand merg la cumparaturi .
daca aflati ceva sa-mi spuneti si mie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Daca traiti pe picior mare...

(mama de abia gaseste 40 asa ca va inteleg cu 41)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saka spune:

Charlie am vazut ca poti oferi ceva pentru noi cele cu picior mare . ce anume si cum putem ajunge la tine ? Esti aproape de noi.
Astept sa-mi raspunzi . Suntem 3 femei care nu ne gasim nimic pe masura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Wow ce super e forumul asta!Am ochii cat cepele,lol,si abia m-am inscris acum cateva ore!Mai fac cate ceva si,in pauza,tot aici ma intorc:-)Si eu 40-41.Din cate stiu,calapodul maxim pentru femei cu care lucreaza majoritatea fabricilor romanesti este 40.Daaaaar,exista si incaltaminte adusa din afara tarii sau,pentru cine iese din tara macar o data pe an si merge in locuri cunoscute international ca destinatii de shopping,merita.Eu una asa fac de cativa ani incoace.De ce sa dau 100euro pe o pereche de Musette cand afara pot sa iau o pereche de Prada(in outlet)cu aceeasi suma?Si vezi diferenta de calitate!

Mergi la inceput