Ce culoare de parchet la usi de stejar?

Ce culoare de parchet la usi de stejar? | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Ce culoare de parchet ma sfatuiti sa aleg daca usile sunt stejar?
Tot stejar....sau ar iesi prea banal sa fie si parchetul la fel?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu am pus parchet de fag, usile de fag si mobila o sa o fac de culoare inchisa : nuc, wenghe , inca nu m-am hotarat ... sa existe un contrast
mie mi s-a parut interesant sa le fac asa
poate sunt designeri pe aici care sa ma contrazica , dar mie asa mi-a placut

asteptam si alte pareri

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de mirelam

Ce culoare de parchet ma sfatuiti sa aleg daca usile sunt stejar?
Tot stejar....sau ar iesi prea banal sa fie si parchetul la fel?

Mirela, mamica lui Andrei

Mirela, nu ar iesi prea banal sa fie si parchetul la fel DAR numai daca e chiar la fel-la fel, adica exact aceeasi nuanta si/sau desen al striatiilor. Atitea feluri de stejar sint...
Deci ori este exact la fel ( si nu teme, nu e greseala de design) ori mai bine nu. Cind alegi parchetul trebuie sa tii cont de timplarie, cum usile sint din stejar, prima alegere ar fi tot stejar. Totusi, hai sa ne gindim si la alta combinatie. Ce timplarie ai folosit la geamuri? Usile sint simple sau au insertii?
Ce mobilier ai?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Daniela
Termopanul e cu tamplarie de pvc, alb.
Mobila nu am, ca deocamdata sa pun parchet si usile si apoi o sa vad ce mobila luam.
Apropo....parchetul se pune inainte de a monta usile de interior, nu? ca asa am auzit. Eu usile le-am luat dar nu le-am montat.
Usile au insertii, nu sunt simple.
uite o poza aici: http://good-times.webshots.com/photo/2806226770045370580aaPsHG

Mergi la inceput