buna

buna | Autor: ramo_cata

Link direct la acest mesaj

buna ziua gravidutzelor...sunt o noua mamica martie-aprilie 2008...sa va spun cateva lucruri despre mine si bebe...eu am 26 de ani iar bebe are 19 saptamani...am fost ff fericita cand am aflat ca sunt gravida...pe la 9 sapt am facut si un eco,bebe avea 33mm,a fost totul bine...pana pe la 3 luni cand am fost la un nou control si am aflat ca am colul deschis...si ca pot sa-l pierd pe bebe...mai intai dr mi-a dat tratament cu nospa si duphaston..dar tot degeaba...la urmatorul control colul era tot deschis...atunci d-na dr a hotarat ca trebuie sa-mi faca cerclaj...pe 1 noiembrie m-am internat iar pe 5 noiembrie mi s-a facut cerclajul...a mers totul bine...acum iau in continuare tratament...duphaston 3 tablete pe zi...pe 3 dec o sa mergem din nou la control iar pe 4 dec o sa mergem la eco3d...abia astept sa-l vad pe bebe,sa vad cum este si ce face acolo in burtica...sper din tot sufletul sa fie bine...pupici la burtici...o sa va tin la curent cu noutatile...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine ai venit pe

arunca un ochi si aici: mamici de martie aprilie 2008

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

RAMO CATA,imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la cerclaj,dar daca numai asa poti tine sarcina atunci e un lucru bun!
imi poti spune si mie ce interdictii ai din cauza cerclajului?
sarcina usoara!
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput