Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Picio, te-ai muls cu pompa manuala? Cum e?
Ma gandesc si eu ca trebuie sa gasesc o solutie sa las laptic cand mai plec si eu de acasa si ramane Tudor cu tati. Si ma gandeam sa-mi iau o pompa, dar mi se par cam scumpe. Nu m-am hotarat inca...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, ce mi-a placut citatul ala din Dr. Culcer. O sa il tin minte! Eu una de cand nu ma stresez cu greutatea fetei, toate merg bine. Mananca atat cat ii cade bine, o cantaresc doar saptamanal si fata ia bine in greutate. Cred ca sta e secretul, sa fie lasat copilul in ritmul sau! Ai auzit, Afibebe?????
Rox, m-a topit bb Andrei! Ce dulce e!!!!!!!!!!
Piciulika , mare dreptate ai!
Nana, Tzuc, atre frumosi bebii vostri!
Ana,

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Danielle pai daca fata iti doarme toata noaptea tot sa dormi nenicaaaaaaa, dar mi-ar placea samai vad si un film bun.

A mea doar dupa baita imi doarme 3 ore jumate...dar papa putin max o jumatate de ora si adoarme repede...cu capul pe san si cu burtica in jos...se cam chirceste ca are colici, dar nu urla...dar in patutul ei nici cand sa adoarma.

Si noua dupa baita ne place mult sa vim cremuite...de ca fetele.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

doarme a mea micutza neclintita,sunt tare multumita si mandra de ea.mai ales de ii fac baitza pe la 9-10 apoi ii dau sa pape,o pun in patutz si adoarme in 5 minute.se trezeste abia dimineata in jur de 8.tare ii mai place putzuita cu creme si spalata...seamana cu mine :)))

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

AFIBEBE,ROXANA -FRUMUSEI SI TARE SMECHERASI BAIETII VOSTRI -SA VA TRAIASCA .FETELOR EU ZIC CA BEBEI NOSTRI SUNT CEI MAI FRUMOSI ,AM TRAS CU OCHIUL SI PRIN VECINI ,FRUMUSEI SI AI LOR NIMIC DE ZIS ,DAR BEBEI DIN ODISEEA NOASTRA SUNT CEI MAI FRUMOSI

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa, scuze de confuzie. Retzinusem gresit probabil de mai de mult, ceva cu "sa nu-mi reproseze copii mai tarziu ca sunt grasi" - poate doar halucinam...
Si Michael face kk verde si pediatrul, intrebat expres ce e si de la ce poate fi, a spus: "e normal, nu va facetzi nici o grija".
Deci si Maria variaza cromatic de dragul artei!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

calculatorul asta zapacit al meu a luat-o razna,nu pot deschide sa vad si eu poze cu bebei,nu pot trimite nici un mesaj,toata ziua m-am chinuit,nici sa deschid paginile sa citesc ce ati scris nu pot.imi vine sa morrrrrrr

multa sanatate bebelinilor bolnaviori !!!

ii dau un restart poate isi revine,vreau sa citesc si eu povestea micutului bolnavior!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tomasa, sunt de acord cu tine, nu cred ca trebuie sa aruncam cu pietre in dr. Raqdoi, nu-l cunosc, dar am trait pe pielea mea ce se intampla cand nu ai dr cu tine sau ai un dr fff vestit si nu indrazneste nimeni sa-l ''deranjeze''. Stiti patania mea cu varful de ac rupt, cand am nascut, ei bine ca sa-l scoata nu m-a operat dr. cu care am nascut, trebuia sa fie chirurg, ci un renumit profesor, cu care ea vorbise. Omu si-a facut treaba, adica mi-a scos acul, m-a dus in sala de nasteri sa ma coase si m-a lasat acolo sa-mi revin din anestezie, ei bine m-am trezit din anestezie si ma ustura si ma durea de nu mai puteam, am spus si am cerut un calmant, moasa de acolo la care ma lasase in grija nu a indraznit sa-l sune sa-i dea acceptul sa-mi faca un calmant(era seful garzii), erau 7 doctori( i-am numarat) care mai de care mai renumit si nici unul nu a indraznit sau nu a vrut sa semneze in fisa pt calmant, intr-un final i-a fost mila unei rezidete si a semnat.
V-am povestit asta ca sa nu aruncam cu pietre intr-un om cand nu stim intreaga poveste, iar presa oricum nu spune tot.In loc sa acuze un om mai bine ar acuza intregul sistem( nu cred ca este singurul caz) si ar cauta intradevar vinovatul, dar cum prevad ca nu se v-a gasi un vinovat, eu i-as pune pe cei de la Sp Univ sa-i plateasca operatia de care are nevoie micutul, poate asa ar fi mai atenti si nu ne-ar mai trata ca pe......gata ma abtin, m-am enervat.
Ma doare sufletul pt micutul Sebastian si parintii lui, ma rog la DD sa se mai poata face ceva, sa redevina un copil normal asa cum ar fi trebuit sa fie.Suntem si noi acum mame si nu putem sa dorim unui copil decat tot binele din lume.

Gata cred ca am spus prea multe si nu vreau sa va plictisesc.

Noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

si TEUTA mea papa mai putin de vre-o saptamana max 650ml pe zi dar nu imi fac griji pt ca ia bine in greutate ,sunt intru totul de acord ,copii nu trebuiesc fortati sa pape tot lapticul din sticla .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

bikmaria ce frumusete ai..si ce falcute are, e tare scumpa.

Am reusit sa adorm Mariuca e in patul nostru si tati insista sa o las acolo..dar o transfer acum la ea in patut simerg si eu la nani..
somn uosr si o noapte linistita

Mergi la inceput

apropo de drCULCER ,imi facusem eu o parere buna despre ea din ce auzisem pe la voi dar tocmai am citit un interviu din MAMI SPECIAL in care raspunde la intrebari despre diversificare ,da ex de cazuri intalnite dea lungul carieri ,se vede ca este o doc super ,pe la noi pe la TARGOVISTE ducem lipsa de asa doctori

Mergi la inceput