Mamici de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, te duci in meniul din stanga, la "Profil personal". O sa-ti mai ceara o data sa bagi userul si parola dupa care se va deschide o pagina unde poti edita datele tale, inclusiv semnatura.
Ca sa apara gravidutza trebuie sa scrii gravi intre paranteze patrate. Adica asa [ gravi ] , dar fara spatiile dintre paranteze.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Silvia si eu am uter bicorn (de fapt, ce naiba nu am...). Conteaza insa cat de mari sunt incaparile, pentru ca oricum uterul creste si devine elastic in timpul sarcinii. De asemenea, una din incaperi este mai mult vascularizata alta mai putin, de aceea cand te duci la eco sa-ti masoare dr si tensiunea in arterele uterine. Pe de alta parte, la mine exista si un mic sept (18 mm) dar bebe nu v-a fi incomodat de el pt ca se va compresa de la greutatea lui si a placentei, cu timpul. Nu-ti face griji, este important ca s-a depistat inca de la inceputul sarcinii acest lucru si dr va lua masuri si te va monitoriza in consecinta. Tinem pumnii sa trecem toate hopurile si sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ne-am intors de la eco...Totul e ok...bebe arata de 13 saptamani desi avem 12 si pare baiat...eu sunt chiar sigura ca o sa mai avem un baietel. O sa merg si eu pe 15 decembrie sa fac triplu test, insa sunt convinsa ca nu o sa am risc mare. L-am facut si la prima sarcina!

Luminel bine ai venit si sarcina usoara

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

M-a apucat o nerabdare...de zile mari! Vreau sa-mi vad copilul!! Cum mai rabd eu pana in iunie nu stiu...adik stiu: ma gandesc ca trebuie sa stea acolo pana la termen ca sa se dezvolte si sa fie sanatos!

Da' io nu mai am rabdare!

Ziceti-mi si mie...ce ma fac??!

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Lumi, te duci in meniul din stanga, la "Profil personal". O sa-ti mai ceara o data sa bagi userul si parola dupa care se va deschide o pagina unde poti edita datele tale, inclusiv semnatura.
Ca sa apara gravidutza trebuie sa scrii gravi intre paranteze patrate. Adica asa [ gravi ] , dar fara spatiile dintre paranteze.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gata! merci frumos

Lumi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumesc de primire si urari, fetelor!

Lumi 12+

Mergi la inceput

Mai inais, eu mi te inchipui ca pe o fetita care tzopaie de nerabdare sa-si primeasca papusa mai repede. Esti tare simpatica
Lasa bebe acolo unde e caldut si bine si tu bucura-te cat mai poti de rasfat si relaxare. Peste noua luni o sa te intreb iar cum te simti

Mergi la inceput

Mai este vreuna din voi la concursul de burtici de aici de pe DC? Poate din mamicile cu bb2. M-am inscris si eu cu o poza de burticoasa, eram in luna 8 spre 9 cu Andrei. Sunt la pagina 13, poza "Iepurasul".

Mergi la inceput

Hai ca am dat in limbarita.
Mihaser, tu aveai vreo preferinta pentru fata sau baiat pentru bb2? Eu zic ca e mai putin probabil sa se insele daca zice doctorul ca e posibil baiat. Am mai vazut fetite carora le-a crescut ceva pe urma, dar baietei sa ramana fara nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

M-a apucat o nerabdare...de zile mari! Vreau sa-mi vad copilul!! Cum mai rabd eu pana in iunie nu stiu...adik stiu: ma gandesc ca trebuie sa stea acolo pana la termen ca sa se dezvolte si sa fie sanatos!

Da' io nu mai am rabdare!

Ziceti-mi si mie...ce ma fac??!

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

inais, ne relaxam, mangaiem problema, eventual bem o bere fara alcool (ca doar conducem... ce daca nu e carnet). Si savuram cea mai frumoasa perioada a sarcinii.
O sa vina si

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput