Leoaicele DC (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

io beau o ciocolat calda cu tine dar sa fie cu mult lapte!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Io sunt destul de fresh, am baut si o cafea destul de mare, dar m-am si trezit foarte bine dispusa, le fel si copilul!
Ieri ne-am plimarit pe la rude (mama, sora), am sfintit si masinuta, alaltaieri am avut musafiri adica nasii lui Andrei si l-am serbat in cadru restrans, dar a fost foarte placut! O sa pun si ceva poze dar mai incolo!
Adica un weekend calm si linistit!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu ink sunt la faza asta ... si ploua in toti dracii pe aici, in loc de zapada ...
Katty - astept pozili !

Io va arat ultimele filmulete in ambele limbi pe care le vorbim

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Uite si pozele
Nu sunt cine stie ce, da sunt!
Daria, am vazut pozele, frumoase limbi vorbiti!! Parc si desene!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna! cam tarzior pentru o cafea, dar la un cei am venit si eu

Katty , trymit pozele maine cel tarziu pe mail. Tu in ce cartier stai? Sau cum facem sa mi-l dai? Pe ce fel de fartie il scoti?Si cat ma costa normal.
Am vazut pozele de la ziua lui Andrei, mor dupa ochii lui , spune-mi de unde ai luat masuta , scaunele si etajerele alea verzi de pe pereti?De la ikea cumva?

A-ti fost la kidex? cum a fost?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Moama ce frumos e Andrei, ptiu, ptiu, sa nu-l deochi ! Si ce mama sexoasa are si tanaraaa

O seara frumoasa tuturor, mai am oleak si merg si eu home la fi`mea.

Mergi la inceput

Neata si de la mine
Ma bucur ca v-au placut pozele, o parte sunt facute acasa la mine, primele, cele in care apare Ana (cu roz, cu vernil) sunt la sora mea acasa.
Edit: Decoratiunile din camera Anei sunt majoritatea de la Ikea, patul tot de la Ikea, unele deco de la Mobexpert, iar mobila din pal e facuta de cumnatul meu care cu asta se ocupa!
Catutza, trimite-mi pozele, iti fac calendarul (hartia e Colotech +) si-l printez pe laser (color) si ne vedem pe undeva. Eu acopar o mare parte din Bucuresti, fiindca stau in Dorobanti (centru), lucrez in Pantelimon (in est), iar mama sta in Dr. Taberei (in vest), asa ca ne putem intalni oriunde. Iti scriu pe PM unde sa-mi trimiti pozele.
Daria, de cine zici tu ca e sexoasa?? Aia nu e mama e nasica lui!!! Eu nu apar in poze! Ma bucur ca ti-a placut de Andrei!!
Ti-am trimis niste mailuri ieri, le-ai primit? Sper sa nu te fii suparat cu ceva ca e ultimul lucru din lume pe care mi-l doresc!!! Te rog raspunde-mi!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna ziua !
Katty - amu` am raspuns, cum sa ma supar ! Multumim muuult mult de tot !!!

Restul pe unde sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, salutare si eu de pe aici de printre treburi de birou.

Am vazut poze si filmulet cu Giulia, care e o printesa superba. Are niste ochi si o privire care te omoara.

Am vazut si pozele cu Andrei. Bineinteles ca si eu am remarcat ochii lui frumosi si zambetul incantator. Se vede ca era ft multumit.
Sa fie intr-un ceas bun cu masina, sa nu aveti niciodata nici un accident cu ea.
O idee foarte frumoasa cu calendarul, Catalina. In ce program le faci? Noi am facut o data. Cineva mi-a facut fiecare luna si pe urma noi le-am scos la imprimanta. A costat cam 40 lei un calendar dar bunicii au fost incantati.
Ce kinetoterapeut aveti? O prietena m-a rugat sa ii recomand pe cineva pentru bebelusa ei de 2 saptamani.

Daria, ma bucur ca in ultimul timp ai parte de multe lucruri pozitive si sper sa nu se termine niciodata perioada asta

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, multumesc la fel si voua si tuturor leoaicelor !

Adevarul e ca parca am reinceput sa cred in bunatatea lui Dumnezeu. Suna pompos, dar n-am avut interogatoriu cu CeldeSus dupa moartea Mamei mele. Insa acum ... chiar cred ca binele facut ti se intoarce, la fel si raul (asta ultima cu raul o cred mai ales in ceea ce-i priveste pe socrii mei "dragi" ).

In alta ordine de idei ... va trimit niste raze de soare ??? E frig, dar e un soare maaare de tot, nici urma de zapada ...

Mergi la inceput