Leoaicele DC (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Noi azi am inceput recuperarea si pt ce nu mai ninsese de mult azi a nins
.
Bogdan a fost tot drumul f fericit si unde era zapada mai mare acolo ma tragea.
Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
szivarvany spune:
Dodo, mult spor la recuperari ! 

Pupam micul luptator ! 

Io sunt ok, umblu pe la medici 
Giulik e ... de neoprit 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Dodo-pui spune:
Multam'Daria.
Doamne ajuta tuturor!
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
catutza spune:
BAU!
...ca sa va sprii sa va treziti!
Ce faceti mai fetelor, nu mai spune nimeni nimic?
Daria , cum te simti? E mai bine spatele? Giulia ce face?
Dodo , tu ce faci? E cald la Constanta si stai mult pe afara?
Katty , nu te-ai intors de la munte?
Eu lenevesc putin, Bia si Mihai dorm...cred ca ma bag si eu la somn...revin
sper ca sunteti bine toate si copilasii

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:
Cata, spor la nani la voi ! 
Dodo, cum sunteti ??? Da ne un semn 
Noi avem amandoo amigdalita, stem pe antibiotic. In rest, umblu la doctori , k e fain 
![]()
Daria &
katty spune:
Hello, si de la mine! La multi ani pentru anul care a inceput, sa fie un an mai bun din toate puctele de vedere ptr. toate!
Catutza, multam de intrebare, ne-am intors, cum sa nu, dar n-am avut timp de nika, am tinut-o tot in vizite, iar la serviciu ca la balamuc, parca a inceput anul!
Sa va scriu cum a fost: am plecat, dupa cum stiti, din Bucuresti pe 28 la Visinesti (zona de munte) la sora mea, unde n-am facut decat sa ne odihnim, sa ne relaxam, am facut multeexcursii prin jur, au venit niste prieteni cu ATV-ul si barbatii au fost cu ATV-ul la sporturi extreme, iar noi cu copii la sanius. Copii au fost zilnic la sanius, derdelus, s-au bulgarit, au patinat pe raul inghetat si s-au distrat.
Au fost zile si nopti foarte frumoase!!!
Noaptea de revelion am petrecut-o acolo, noi 3, sora mea cu sotul si fetita Ana (apar in poze), mama mea si cei doi prieteni ai nostri cu bebelusul lor in varsta de 2 luni.
PAINEA CALDA = POZE!!
Desi n-am scris din lipsa de timp, am vazut si toate pozele Dariei, ale Catutzei, ale Liliei, si ale lui Gabi, mi-au placut toate, avem copilasi tare dragalasi. Am citit si cam tot ce ati scris.
Ma bucur ca ati avut parte de zilele pe care vi le-ati dorit!
O sa mai intru de acasa ca trebuie sa plec acasa!
Pup!
Rhoneea, Lumy, bine ati venit!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
katty spune:
Pana am postat eu a aparut si mesajul Dariei!!!
Am citit ca aveti amigdalita!!! Sanatate multa amandorura!!!
Totusi se necesita un capitol nou!!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai,
Catutza la CT e iarna si atat sunt zile unele super cand ne tavalim prin zapada ,ieri a fost mai mult gheata si nu am iesit azi a fost acceptabil.In general ies cu el la zapada caci ii place ff mult in zapada si mai nou a descoperit cum sa se dea pe gheata
.Mie imi este frica
.
Daria despre Bodo tot ce pot spune el e bine.Eu sunt necajita pt ca sotul e in concediu fara plata toata luna
.Nu stiu cum o sa nescurcam

Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
szivarvany spune:
Katty, bine ati ajuns ! merg sa vad pozele !!!
Dodo, ma bucur ca Bogdan e bine si moama, se da pe gheata ? Tare iscusit e ! Multi pupici la voi. Capul sus, se vor rezolva toate, ai sa vezi. Suntem aici, daca ai nevoie de ajutor de orice fel !
Am deschis capitoul aici capitolul 9
Daria &
rhoneea spune:
Neata fetelor
N-am dat nici un semn de viata am avut calculatorul stricat.
Acum e greu...Lui Sebi i-a iesit un dintisor,face febra,e agitat,plange mai ales noaptea.Ii dau tylenol,am cumparat si gel ptr dintisor.Ziua e un nazdravan se joaca,face nanitza bine,e cumintel,dar noaptea e greu tare...Eu sunt singura cu
aici si chiar imi place sa fiu printre mamici mai mari ca mine,(pot primi sfaturi)
Copilasii vostri ce fac?Cred ca va e greu si voua cu temperaturile alea scazute.Nici aici nu suntem pe departe,inca putin si ajungem si noi la - grade.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien 
varsta Sebastien
botez Sebastien