Leoaicele DC (8)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Catutza, pun lincuri sa ne indulcim de dimineata 
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8521/Bulgari-cu-cocos-Dariaa/" target="_blank">tavalita cu cocos mi-e o pofta pe praji asta ... asa arata
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6680/Prajitureaua-mea-preferata-Pocahontas/" target="_blank">praji cu visine asta nu lipseste de la niciun eveniment
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8568/Prajitura-cu-foaie-sparta-Happyalex/" target="_blank">praji cu foaie sparta prajitura copilariei mele asa arata
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11336/Amandine-Pocahontas/" target="_blank">amandina buuuuna tare arata asa
Iar "baigli" e cozonacul ala nedoaspit cu muuulta umplutura, arata asa sau asa asta e cozonacul traditional la noi
Mnoah, poftiti doamnelor la o cafea sau capuccino sau moccaccino sau ciocolata calda sau ceai
Mi-e o pofta de duuulce de mooor ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna leoaicelor,
multam' pt cafeaua calda.
LiliaToma primaria organizeaza pt toti copii din gradi si scoli inclusiv cl 4 pungute cu cadouri si le distribuie tuturor in Oraselul copiilor.Copiilor le place f mult .
In legatura cu ce pregatesc de Craciun nu m-am hotarat inca.
Va doresc o zi buna.
Bogdan-Andrei
catutza spune:
Daria , ma omori cu prajiturile tale
, dar ce atata munca mama draga? Eu fac doar 2 prajituri si mi se pare mult
Bravo tie ca ai rabdare si ca te pricepi
Katty , ce e cu voi? Sper ca sunteti bine 
Gabi , cum se simte Bogdan? 
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Buna,
Bodoganici in urma "chiraielii" din Oraselul copiilor are o larigita pe terminate.Deja tipa iar prin casa si vrea la "gradi".Marti are serbarea de Mos sper sa gasesc pe careva cu aparat de fotografiat digital ca sa pot posta si pozici.El doar va"dansa"cat poate un copil cu parapareza dar sigur cel mai importanta e sosirea Mosului.
Va doresc o seara placuta.
Bogdan-Andrei
katty spune:
Neata, Leoaice!
Catutza, multam de intrebare! Suntem bine dar la mine la serviciu, unde intru mai usor de obicei pe net a fost nebunie cu inchiderea tututror situatiilor, mai ales cele care se depun pana in 25, dar m-am grabit sa le inchid saptamana asta! Din acest motiv am intrat doar fugitiv sa citesc ce-ati mai scris!
Si azi acasa am activitati de gospodarie, dar am un pic de timp pana mi se dezgheata congelatorul!
Am vazut si pozele tale si ale lui Gabi (Dodo-pui), aveti niste copii tare dragalasi! Nu te-am uitat cu ce-am vorbit pe PM, dar inchei saptamana asta, poate pe luni sau marti!
Lilia, o sa-ti trimit si tie ce ti-am zis, doar sa-mi dai o adresa de mail!
Gabi, mi-au placut pozele din parcul de distractii cand ati fost cu Bogdanel, sunteti o familie frumoasa! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare! Sper sa-i treaca repede laringita!
Daria, ce poze cu prajituri minunate, m-ai omorat!!! Eu fac cozonaci de Craciun, o sa cumpar niste cornulete sau ceva mic, prajituri vom face la munte ptr. Revelion!
Noi intre timp am avut serbarea la gradinita, a fost foarte frumos, am reusit sa ma emotionez, mai ales cand au intrat piticii in sala de festivitati, fiecare cu cate o candela in mana pe care au pus-o sub brad, erau asa de scumpi, si totul parea magic!
Apoi cand a venit Mosu si s-au bucurat si au trait clipa, cand au venit cadourile, totul a fost minunat!
Am pus aici cateva poze!
Va pup si va urez un weekend minunat!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Intru sa va urez un we frumos ! Muuulta sanatate !
Katty - felicitari pt serbare, faine pozele ! 
Noi avem serbarea marti ... deja sunt lesinata de emotii ![]()
Pupici tuturor, sa ne vedem cu bine ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Cina vine la o cafea tare-tare ???
K eu sunt terminata dupa we-ul asta, am muncit, am plimbat una bucata cupil duracell ...
Maine avem serbarea ... sa ne tineti pumnii ...
Voi cum sunteti ??? Ce va fac copiii ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Si eu la un ceai cu voi sa va tin companie...
Noi am fost ieri la mama ca ne-a adus de la bunici "animalul" asa ca azinoapte pana pe la 1 am topit la untura si am spalat la vase unsuroase.
Bia a fost super incantata de zapada, nu stie ea ce se intampla dar ii place.
Daria , tinem pumnii maine la serbare, sa fie bine si sa faceti multe poze sa o admiram si noi pe Giulia.
Katty , am vazut si pozele voastre de la serbare sunt tare draguti toti copilasii, dar fetitele m-au dat gata ce rochite aveau
, dar ochii lui Andrei sunt 

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Ce faceti dragele mele, pe unde umblati toate?
Va astept la o ceasca de
aburinda...
Daria , cum a fost la serbare? Abia astept sa ne povestesti.
Gabi , voi ce faceti? Cum e Bogdan?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
LiliaToma spune:
Salutare
Eu vin seara la un ceai rapid inainte de plecare.
Simtiti mirosul de sarbatori?
Eu inca nu. Nici cadouri nu am apucat sa iau. Cred ca o sa imi plang de mila acu cu cateva zile inainte de sarbatori prin aglomeratie.
Daria, ne lasi asa fara detalii si poze despre sarbatoare? Astept cu nerabdare!
Cata( catutza) tare mi-e urat la taiat de porc. Daca mai pun la socoteala si faptul ca noi nu mancam carne de porc decat ft rar, chiar nu pot sa suport grasimea si untura aia care se aduna.
Katty, merci mult ptr ajutor. Ptr mine e ok si dupa Craciun ca noi plecam la bunici pe 4 ianuarie. Am timp sa mi le fac. De asta nici nu am avut timp sa testez programul pana acuma.
Gabi, ce sa zic, frumos gest din partea primariei. Nu am auzit ca la Bucuresti sa se dea ceva la copii, nici macar sa fie un Mos Craciun pe undeva finantat de primarie ca sa vorbeasca cu copiii.
Cum se mai simte Bogdan? I-a trecut raceala?
Va pup pe toate
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)