Timisoara, Impreuna! ( 65 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Aida multzam ! In Mosnita Noua !E cam departe de locul de munca actual, dar poate asa ma incumet si eu sa fac scoala de soferi .

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lormi de ce nu incercati in Giroc? Avem de toate ... absolut.
In Mosnita au bagat gaz , canalizare , apa de la oras...?

Ce diferenta e de pret?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

La Giroc sunt cam scumpe terenurile (70/80euro/mp),centrala vrem pe lemne(am vazut la cineva si e super),apa foram put si canalizarea e in curs, in plus am un coleg(acum isi construieste si el acolo) care ar fi dispus sa ne vinda o parcela din terenul lui si sa ne astepte de bani(ceea ce pt. noi e f. imp.) pana construim casa in rosu ca sa o putem intabula si sa ne luam un credit de la banca sa o putem termina.Daca ai ceva informatii ,sugestii referitoare la acest subiect ....nu ezita .
Pupicei la mare si mica !

Lormi

Mergi la inceput

Lormi draga zi si mie unde e 70-80E/mp ca eu stiam ca e 150E
Stii cum e cu fantana forata? Apa in general nu e buna si atunci toata apa care intra pe gura sau pt mancare este din magazin.
Eu folosesc doar la spalat rufe , wc ... , ar fi trebuit sa iau apa si pt vase ... dar inca nu am milionul in E.

Si hidroforul ... nu mai zic ...

Cat e mp in Mosnita? In sat sau intre Timisoara si sat?
Si centrala aia pe lemne , te vezi tu punand lemne inauntru ca sa ai caldura? ... Ai idee cat e de greu? Si noi ne-am incalzit un an la teracote. Adevarat ca aveam caldura multa , dar casa nu era terminata , iar in hol aveam 2 lazi mari in care Laci imi pregatea lemnele , iar eu le caram in casa cu un cos ... vremuri grele

Oricum mult succes

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ma refeream la centrala pe lemne,care asa ne-am gandit,cand le aducem,le taiem si le stivuim in garaj si cand e nevoie luam gata taiate.Cat despre apa va fi anul viitor in zona deoarece terenul e in sat si este proiect(cu putul forat a fost o varianta)Acuma sunt constienta ca nu va fi chiar usor dar daca nu incepem odata de undeva tot in ap. cu 2 camere vom sta.Din start nu imi permiteam sa dau 150 euro/mp(cu 70/80euro/mp pe la periferie am auzitca era).Aici am gasit la 50euro/mp la 50 m de soseaua Timisoara-Mosnita.

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna fetele!
lormi, bafta la actiunea teren/casutza!
aida, ia fa bine matale si deschideti o firma de consultanta ceva ca sfaturi bune sti tu sa dai!
noi cu masina deocamdata stagnam. asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

io ma bag la nani, sa aveti somn usor si we placut!

Mergi la inceput

Ma duc si eu la !Va doresc noapte buna si ne vorbim maine !Pupici
!

Lormi

Mergi la inceput

Da mey Lormi cand nu primesti totul de-a gata este asa cum zici tu si asa cum am facut si noi.
Uite si noi de 4 ani jumate si nu am terminat casa. Mai avem exteriorul + curtea ... vai si amar cata munca ... asta in conditiile in care ne-am luat in 3 ani jumate casa

Lasa ca terminam noi si asta ... nu au intrat zilele in sac.
Si daca chiar va pasuieste cu plata , atunci este extraordinar.
Mult hei-rup la construit

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare buna fetelor!

Lormi multa bafta cu casa. Si eu mi-as dori asa de mult sa stam la casa ca nu-mi mai suport vecinii, sa stiti ca daca ma imbolnavesc de nervi astia sunt de vina. Dar sotiorul sustine ca va fi mult mai greu cu intretinerea la casa si cu deplasarile in si din oras asa ca...

Aida stii cum e ... important e sa-ti placa. De exemplu am stat din motive de familie intr-un an doua luni la casuta noastra de la sat, veneam in oras doar in weekend. Si acolo nu avem la robinet apa potabila si nici presiune nu are, incalzirea e pe baza de teracota, etc. Dar eu m-am simtit minunat! Pana si excursia de dimineata pana la sopronul cu lemne ma inviora ... poate asa e firea mea sa-mi placa la casa si asa e soarta sa nu ajung sa stau.

Ana m-am tot gandit la tine si la starea ta ... sper sa fi reusit sa sari santul respectiv... mai scrie si tu ceva.

Va las momentan ca la mine in casa au inceput sa se precipite lucrurile. Sotiorul are ceva de lucru suplimentar si acusica pleaca iar spiridusul e nervoasa nevoie mare ca are nasul infundat si acu nimic nu-i convine. Eu m-am turat dis de dimineata ca vecinul a parcat masina drept in usa garajului meu . In plus nu am sa am un weekend prea linistit, asa cum imi doream. Astazi dupa amiaza trebuie sa merg sa filmez la un meci de handbal, seara vin nasii in vizita la noi, maine am ceva de lucru la o reclama plus meciul lui poli de seara si uite asa o sa treaca sfarsitul de saptamana si eu nici nu o sa simt ca afost. Poate macar ceva smotru sa mai reusesc sa fac... Pupici si incerc sa revin ceva mai incolo.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput