Preschimbare permis auto?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Si daca mi-am schimbat numele acum 5 ani si nu mi-am schimbat permisul, platesc vreo amenda?
Tare as vrea sa-l schimb acum fiindca are sotul concediu si poate sta acasa cu fetele:))
Si nu mai dau o groaza de bani pe fisa medicala!
si va multzumesc!

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Si eu sunt in aceeasi situatie. Permisul e valabil dar numele nu mai e acelasi. Aveti idee ce acte trebuiesc? Le gasesc pe net? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

eu am zis ca fratele a luat amenda pentru ca nu si-a schimbat permisul la timp, au trecut aprx. 2 ani, adica l-a schimbat la 12 ani, asa ca...amenda

Cat despre schimbarea numelui, si la mine a fost o perioada de 3 ani dupa casatorie pana l-am schimbat, dar eram in termenul permisului de expirare.

Ca acte: certificat nastere, casatorie, C.I., Original si copii, se face un dosar, pe langa politie sunt Xerox-uri care-ti fac o fisa, costa 6,5 lei (si tot ei iti dau informatii), trebuie sa platesti taxa la CEC de preschimbare 45 lei + o cerere asta am descarcat-o de pe net, siteul politiei sau primariei. Toate informatiile le gasesti acolo, inclusiv programul.
Astea au fost valabile pentru BZ in Iulie 2007, oricum nu cred ca s-a schimbat prea mult ceva, doar preturile.

Bafta!

L.E. Uitasem, poza se face pe loc, acolo, si semnatura se da pe o tablita, ceva, sa iasa direct imprimata pe permis. Permisul se elibereaza in 2 ore.
Elena 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by TOMALAVINIA

Si daca mi-am schimbat numele acum 5 ani si nu mi-am schimbat permisul, platesc vreo amenda?
Tare as vrea sa-l schimb acum fiindca are sotul concediu si poate sta acasa cu fetele:))
Si nu mai dau o groaza de bani pe fisa medicala!
si va multzumesc!

Si eu sunt in aceeasi situatie. Permisul e valabil dar numele nu mai e acelasi. Aveti idee ce acte trebuiesc? Le gasesc pe net? Multumesc!

Poti sa dai o cautare pe google.sau pe adresa asta http://www.neamt.ro/Info_utile/acte/permis_auto.php#1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by midasnu

eu am zis ca fratele a luat amenda pentru ca nu si-a schimbat permisul la timp, au trecut aprx. 2 ani, adica l-a schimbat la 12 ani, asa ca...amenda

Cat despre schimbarea numelui, si la mine a fost o perioada de 3 ani dupa casatorie pana l-am schimbat, dar eram in termenul permisului de expirare.

Ca acte: certificat nastere, casatorie, C.I., Original si copii, se face un dosar, pe langa politie sunt Xerox-uri care-ti fac o fisa, costa 6,5 lei (si tot ei iti dau informatii), trebuie sa platesti taxa la CEC de preschimbare 45 lei + o cerere asta am descarcat-o de pe net, siteul politiei sau primariei. Toate informatiile le gasesti acolo, inclusiv programul.
Astea au fost valabile pentru BZ in Iulie, oricum nu cred ca s-a schimbat prea mult ceva, doar preturile.

Bafta!

Elena 18+

Saru maina ptr informatii!
Nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Cu placere fetelor, multumesc si eu pentru urari!

Va pupic

Elena 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu mi-am schimbat permisul in tara acum o luna,era pe numele de fata(normal tb sa-l schimb acum 10 ani cand m-am maritat) si era si expirat de vreo 5 ani si nu am luat nici o amenda.Iar mie de eliberat mi l-au eliberat in 24 de ore nu 2.Cel mult la Bucuresti asa e.
EDIT:amenda e posibil sa ti-o iei daca te prinde circuland cu permisul expirat sau care nu corespunde cu datele din CI.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dar daca eu vreau sa-mi schimb permisul rom care este pe numele de fata,nu stiu daca o fac inainte sa expire, insa eu am permis si aici si nu as vrea sa renunt la nici unul, se poate?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

tomalavinia,mi-am schimbat permisul dupa trei ani de la casatorie si era facut in alt judet.nu am intampinat nici o problena gen amenda sau fisa medicala (nu tb daca il schimbi inainte de expirare),ai nevioe doar de buletin indentitate-original- copie,pernis conducere -original-copie ,taxa la CEC (stiu doamnele val ),un formular care il cumperi de la politie- tipizat .si e gata in doua zile cel mult!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
edit! nu mai tin minte daca tb si certificatul de casatorie-original si copie!!!

Mergi la inceput

Gata! Am dus actele si in 2 ore e gata permisul!
Am avut nevoie de taxa de la Cec de 45 ron si de copie dupa certificatul de casatorie, asta pe linga celelalte acte enumerate mai sus.Fisa a costat 4 lei, la biroul de copiat acte.
Hai ca mi-am luat o piatra de pe inima!
Multa sanatate si multi

Mergi la inceput