Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

capitol nou.........cineva?

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Interesant articolul... Deci copilul se trezise din anestezie... Bine ca terminase operatia si ca se pregatea sa inchida. Dar am vazut o chestie si mai interesanta. E posibil ca toata treaba sa fi fost trucata. La un moment dat, cineva zice ca, de fapt, manuta copilului atarna pe acolo si doctorul a luat-o si a bagat-o la loc in uter. Copilul fiind sub anestezie. Ca atare, cel mai plauzibil mi se pare ca aceasta poza sa fi fost pregatita. Adica acea manuta sa fi fost pusa pe degetul doctorului. Ma indoiesc profund ca a sarit copilul cu mana afara si l-a apucat pe doctor!

Ma rog... cine ne face capitol nou?? Va rugam?

quote:
Originally posted by darene

Aici e o versiune:
http://www.snopes.com/photos/medical/thehand.asp
Sa fiu sincera nici eu nu stiu cat de reala e poza dar tind sa cred ca e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cine deschide un nou capitol ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

33+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ana-maria, nu vrei sa-ti apara doar numele folderelor cu poze si cand mergi pe ele sa dai click ptr a le accesa??

uite .. da reply with quote si copiaza-le in contul meu / profil personal / semnatura ..

hainele lui Iepurica
poze cu mine gravidutz
poze cununie si nunta

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele,

sa va spun si voua c emi-a zis medicul homeopat despre pepsi si cola si de-astea (ca m-a intrebat ce pofteste bebe si i-am spus, ca as bea pepsi non-stop)
ca pentru fiecare pahar de pepsi trebuie sa iau atunci o pastiula de calciu lactic (asta stiam de la sor-mea cu spasmofilie ca pepsi si variantele , inclusiv cafea, mai ales ness, scoate calciul din organism)
mi-a zis: o data, de 2 ori pe saptamana, si atunci iau si calciu in completare.

acuma ieri medicul mi-a dat fier si Ca+Mg, desi i-am spus c amai am contractii, mi-a zis ca e normal pentru perioada asta de sarcina, si cum totul e bine, ii dau inainte.

Monica 33+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza23 spune:

bine v-am gasit zuzelor.ma bucur ca in sfarsit am cu cine sa vb despre fetita mea si ca pot sa primesc sfaturi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare zuzici!

Vad ca vorbiti de suplimente...mie la prima sarcina mi-a dat Materna cu seleniu in primele si in ultimele 3 luni iar bb a crescut zic eu - prea mult , iar eu ma ingrasasem de nu se poate...de la pohta de mencare exagerata pe care o aveam de la vitamine. Acum mi-a dat Elevit pan' la 14 sapt si Cal-C-Vita 10 zile /luna incepand cu sapt 28. nu stiu daca are vreo legatura, dar n-am luat decat 12 kg pana acum - sapt 36...e adevarat ca la analize nu mi-a iesit nici o carenta...
Despre carcei si eu stiu ca sunt cauzati in principiu de lipsa de magneziu...doar ca si eu am avut carcei si la analize magneziul era peste valoarea maxima...asa ca nu mai inteleg nimic

Am fost ieri la eco si mi-am vazut ghinduta...are 2,5 kg si aprox 48 cm...corespondenta intre varsta biometrica si cea cronologica e perfecta si deocamdata medicul e de acord cu varianta nastere naturala...sa vedem cat mai creste in urmatoarele sapt.
Am pus niste pozici cu lucrusoare pentru bebelusha mea...sa ma laud si eu ca stiu sa tricotez...le facusem pentru Ana, dar se pare ca ii raman si ghindutei-deh pentru fetele lu' mama

Ana mea s-a trezit ieri cu febra...si n-a mancat nimic, aseara a facut din nou temperatura pana in 38.5 pana azi dim pe la 6, in rest nici un simptom. Am vb cu dr si zicea ca e o viroza care merge numai cu febra...si ca ar trebui sa cedeze in 2-3 zile la antitermic si antiinflamator. Azi n-a mai avut febra si a si mancat cate ceva...sper sa scapam de manifestari mai nasoale.

Miri - o iau pe urmele tale-"sapat" in sacii cu hainute ramase de la Ana, spalat, calcat...

Natalia 35+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Wow, super! 2,5 kg! Sunteti mari si sanatoase. Sa ajungi cu bine la termen.

Imi pare rau de cea mica, sa speram ca se rezolva usor... si nu mia face febra.

quote:
Originally posted by NataliaS
Am fost ieri la eco si mi-am vazut ghinduta...are 2,5 kg si aprox 48 cm...corespondenta intre varsta biometrica si cea cronologica e perfecta si deocamdata medicul e de acord cu varianta nastere naturala...sa vedem cat mai creste in urmatoarele sapt.
Am pus niste pozici cu lucrusoare pentru bebelusha mea...sa ma laud si eu ca stiu sa tricotez...le facusem pentru Ana, dar se pare ca ii raman si ghindutei-deh pentru fetele lu' mama

Ana mea s-a trezit ieri cu febra...si n-a mancat nimic, aseara a facut din nou temperatura pana in 38.5 pana azi dim pe la 6, in rest nici un simptom. Am vb cu dr si zicea ca e o viroza care merge numai cu febra...si ca ar trebui sa cedeze in 2-3 zile la antitermic si antiinflamator. Azi n-a mai avut febra si a si mancat cate ceva...sper sa scapam de manifestari mai nasoale.

Mergi la inceput

natalia, felicitari pentru ghinduta grasutza. sa fie sanatoasa si sa ude lucrusoarele care-s superbe!!!

imi pare rau de bebe mare ca e racit .. e perioada virozelor si cica circula si enterocolita ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

zuzici .. nu se baga nimeni sa ne faca un capitol nou .. eu habar nu am cum ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput