Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena, senchiu senchiu......da..e bob de orez...ca sa fie grosutz..vreau sa o scot din maternitate cu el..asa...ca i l-a facut mamica ei cu muulta dragoste...Sper sa mai produc si altceva..de exemplu..un pulovarash..din mohair..dar nu am reusit sa ies din casa sa cumpar material...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuta ... sa inteleg ca asta cu craceii poate deveni o regula????? sa zic ca am patit-o de vreo 5 ori in viata mea si oricum nu grav .. imi reveneam imediat .. sper sa nu devina o regula ..

alinuta cu fesul .. este super tare .. eu sunt varza la tricotat .. in scoala generala la lucru manual era un chin .. noroc cu mama care era profesoara si apela la colega ei de lucru manual si imi facea temele .. ca altfel .. era groasa .. o sa fie tare shic bebelusa!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ellenuta, se poate sa stea copilul in burtika fara lichid
Cumnata mea este saraca in spital ca i s-a rupt apa la 32 de sapt. Acum are 33 si a zis dr. ca o tine sub supraveghere si cu injectii cu penicilina, pana cand or apuca-o contractiile de nastere (care se poate intampla si la termen la 40 sapt.)

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ereena, nu stiu daca sa cred sau nu .. cum nu a pierdut mamica lichidul .. cum s-a mai dezvoltat bebe normal .. eu nu inteleg .. unde ai citit povestea .. vreau si eu s*o citesc ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

http://www.renewamerica.us/news/030614baby.htm
in josul paginii sunt linkuri catre ale articole
sper sa ma lase sa il pun si gasiti si pe muc cel mic art. manuta care a cucerit lumea

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ellenuta...nu mai retin daca tu iei Magne B6...suntem multe pe aici care luam..si eu am avut vreo 2 nopti in care am crezut ca mi se rupe piciorul...si de cand iau 1/zi Magne B6...nu mai am ...imi e teama sa ma intind ..dimineata ca atunci mi se mai puneau..dar..acum..am vazut ca unele fete iau si 2 sau 4 tb pe zi...cred ca poti sa intrebi gine ce parere are...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Ellenuta, se poate sa stea copilul in burtika fara lichid
Cumnata mea este saraca in spital ca i s-a rupt apa la 32 de sapt. Acum are 33 si a zis dr. ca o tine sub supraveghere si cu injectii cu penicilina, pana cand or apuca-o contractiile de nastere (care se poate intampla si la termen la 40 sapt.)

A venit Bebica!!!

30+

habar nu aveam ca se poate! multa sanatate cumnatei si bebelului! sa vina sanatos pe lume!!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Ellenuta...nu mai retin daca tu iei Magne B6...suntem multe pe aici care luam..si eu am avut vreo 2 nopti in care am crezut ca mi se rupe piciorul...si de cand iau 1/zi Magne B6...nu mai am ...imi e teama sa ma intind ..dimineata ca atunci mi se mai puneau..dar..acum..am vazut ca unele fete iau si 2 sau 4 tb pe zi...cred ca poti sa intrebi gine ce parere are...

Alina 28 si Stefania

alinuta, eu nu iau Magne B6 .. nu stiam ca e bun ptr carcei .. aseara a fost primul dar tare doare!! daca o patesc si in noaptea asta, sun la dr de familie sa vad ce spune ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alina, e haios tare fesul! bravo pt fata priceputa!

ereena, mi-am amintit de poza, mi s-a parut uluitoare, dar nu stiam de poveste. stiu ca sunt posibile operatiile pe fat, cand el este in uter (de fapt normal ca acolo e, din moment ce vorbim de fat ) dar retinusem ca de obicei se fac laparoscopic. am vazut si un documentar despre o operatie pe cord pe un fat, undeva in sua. brrrrrr! adica jos palaria pt oamenii aia, dar mi se pare totul de domeniul SF-ului.

ellenuta, lala, fetele cu carceii...tin minte ca prezenta lor se pune in legatura si cu o lipsa de o anumita substanta in corp...nu mai stiu ca a e vb de calciu sau magneziu, va anunt.
P.S. tocmai am vb cu mama, e vorba despre CALCIU SI MAGNEZIU!

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

AHA .. AM PRIMIT SI EU DOUA STELUTE! LA MAI MARE!

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ellenuta nici eu nu mai auzisem ca bebeul poate sta in burtica fara lichid, dar se pare ca e adevarat...Si eu ma rog sa fie bine pana la capat si sa-si tina bebeul sanatos in brate, ca noi toate, de altfel...

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput