Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Ramona felicitari pt bebe sanatos si grasan!
Ellenuta se pare ca nu sunt singura care a luat muuuulte kg in sarcina. Si dr mea s-a luat de mine, dar nu prea reusesc sa stopez cresterea in greutate...Eu iau Elevit 1 la 2 zile (sigur si din cauza lui m-am ingrasat). Si mi-a mai dat dr sa iau Magne B6 3 pe zi pt carcei (aproape in fiecare noapte am cate unul). Dar eu nu iau decat 1 la 2 zile ca stiu ca si asta ingrasa
Calciu deocamdata nu am voie sa iau pt ca si asa am contractii...

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Mama, cat ati scris !!!

Referiror la kg, eu am luat 10 pana acum si mi-a zis ginec. ca sunt grasa si sa tai dulciurile si painea DE TOT!!! Painea nu-i o pb, dar dulciurile?!

Cat de vitamine, eu in afara de tardyferon, nu iau nimik - mi-a zis ca bubulina ia de la mine, iar eu o sa am timp sa recuperez dupa nastere.
Mi-a dat sa repet hemoleucograma, sumar de urina si inca ceva (si-am uitat ce ) si atat; nu culturi de secretie, nu alte analize.

Vad ca voi faceti diverse analize.

Roxana 33+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 7 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor, nu vitaminele ingrasa...ci mancarea..,.stiti cate calorii va aduc vitaminele...ia cititi pe cuite..infim..ideea e ca ele pot creste pofta de mancare...si asa crescuta in sarcina...si atunci ..mancati mai mult...
Dar nu cred ca e cazul sa va stresati...adik..vitaminele sunt necesare daca v-au fost prescrise de medic..si raportul risc /beneficiu sigur e in favoarea lor...veti recupera voi dupa...cu slabitul ma refer..cand va trebui sa dormiti pe apucate...Va pup...si nu mai fiti triste

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuta, eu iau centrum materna in fiecare zi .. daca tot tin regim macar sa iau vitaminele din suplimentul asta .. si de luni iau si fier ..

cat despre carcei .. mi s-a pus un nenorocit azi-noapte .. si acum ma doare locul cu pricina, nu s-a destins muschiul .. pur si simplu mi-au dat lacrimile ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

hai ca mancarica mea poate sa mai astepte :-)
am vazut o poza pe net si a trebuit sa stau sa caut povestea , poate stiti . S-a efectuat o operatie pe coloana la un bebe de 23 sapt in uterul mamei , pt spina bifida, in timpul operatiei bebe a scos mana din uter si l-a apucat pe doctor de mana ........... incredibil ....... bebe s-a nascut anul trecut parca si este sanatos.
Am sa pun poza la linkul meu daca vreti sa vedeti.

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor...am terminat fesuletul bebelinei..i-am pus poza..sper sa va placa..mai am in plan unul..verde...:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ellenuta exact asa patesc eu mereu. Noaptea mi se pune carcel si a doua zi merg schioapa din cauza ca muschiul inca sta incordat. Saptamana trecuta la un moment dat aveam muschii de la amandoua picioarele incordati si aproape ca nu puteam sa mai merg...Eu care cred ca am avut doar vreo 2 carcei in viata mea inainte de sarcina...Nasoool

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena, nu stiu daca sa cred sau nu .. cum nu a pierdut mamica lichidul .. cum s-a mai dezvoltat bebe normal .. eu nu inteleg .. unde ai citit povestea .. vreau si eu s*o citesc ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Fetelor...am terminat fesuletul bebelinei..i-am pus poza..sper sa va placa..mai am in plan unul..verde...:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Vai ce mine cat e de scump....dar si ce mamica priceputa are bebelina, asta e (babeste) bob de orez? S motisorul ce bine a iesit........eu se pare ca sunt o lenesa in ultima vreme ca de tricotat stiu........Super dragut , imi place de mor

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello!am intrat si noi sa va salutam...frumos fesuletul alina...cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de tricotat...poate asa stau mai potolita in pat...da nu cred ca mai stiu cym se face...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput