Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
jelimoni nu esti singura . Si eu de abia astept nasterea
. Singurul stres este perioada. Eu vreau mortis sa se intample mai repede, inainte de Craciun.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
Lala_D spune:
Bun venit noilor zuze 

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
zeririlouiza spune:
Neata zuzici, vai deja 3 capitole de recuperat sper sa am timp ca luni a trebuit sa ies cu treaba iar ieri nici macar nu am intrat pe net sa-i vad culoarea deapoi pe forum, am o brosura de facut la serviciu ca avem o expozitie de 12 zile la muzeul taranului cu tablouri, si cum eu lucrez in Corel m-au prins la inghesuiala sa fac eu macheta si brosura, acum sunt mai libera ca tre sa finalizez sper, si asa poate recuiperez, va pupic si sper ca sunteti bine toate
Louiza
31s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
jelimoni spune:
lalasi mie mi-ar fi placut sa-mi petrec craciunul asta cu uiutul alaturi!!ar fi minunat!!eh tu una ai mai multe sanse,sper sa se intample asa cum iti doresti!
puisorul bine ai venit! calciu am luat dupa sapt 28!!mai devreme nu e indicat!!tu esti in sapt 30 deci poti lua linistita
Moni
30+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
danybv spune:
Buna dimineata fetele.La noi azi este soare si e tare frumos afara .Azi mergem si noi la Doctor, abia astept sa vedem ce ne spune.In rest va doresc sa aveti parte de sanatate si sa auzim numai vesti bune.
danybv
32
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
Ellenuta spune:
neata zuzici .. subscriu la acceasi stare de sictir si plictiseala si "nechef" .. nu am chef de nimic ... vreau doar sa stau si sa lenevesc ... la serviciu imi vine sa-i iau pe toti la bataie .. vorba irinei .. ce bine mi-ar prinde sa ma smotocesc cu cineva .. eu imi inchipui o cearta la casele prioritare .. lol ..
azi-noapte n-am dormit prea bine .. trezit la pipi de cateva ori .. in plus, mi s-a pus un nenorocit de carcel si nici acum nu s-a intins muschiul si ma doare ...
le urez bun-venit noilor zuzici si bebei sanatosi!!!
mai devreme m-a sunat sora mea sa mai imi spuna una alta de nastere si de ce ai nevoie pe acolo .. cica solutia Hofigal ptr igena intima e ff buna, dar trebuie sa o pui intr-o sticla din aia de prigat cu picurator ca sa stropesti taiatura .. gamastanul cica e super si trebuie dat inainte de sarcina .. aha si a spus ca sterilizatorul de la avent, ala ptr cuptor micro, e ff bun ..
acum, spre nenorocul meu, trebuie sa ma pregatesc de scarbici .. yakk .. n-am niciun chef .. in plus am tras si o cearta cu sotzu dimineata care nu intelegea ce am facut cu 14 mili in doua saptamani .. gata, frate .. nu mai cumpar nimic .. sa faca el aprovizionarea .. eu nu mai iau nicio paine!!!!
va pupik si vorbim mai incolo
33+
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
zeririlouiza spune:
Citesc si eu macar acest capitol
Kalosalina, nemary, felicitari pentru 30 de s, la mai multe cu bebic in burtic
Littlebig, clauditrza23, mariaana, bine ati veit printre noi sa aveti sarcini usoare
Honey, ma bucur ca ati ajuns bine si ca e ok acolo
gratiela sper sa fie bine cu Radulescu
iulia82, sprer sa vii cu vesti bune si sa fie ok cu colul si beeb sa mai stea in burtic si stai cumintca in patut
Miri, naspa cui prostii astea mereu tre sa fii atenta si asa cel putin care mai gresesti ii torni cola in cap ca merita neimtitii. Of si lu socrela ta un pumn in gura poate asa nu o mai deschide sa zica prostii si sa te supere
Lala cred ca te mananca si cred ca te manca de un shlap, ce ai cautat tui in afara patului si mai ales sa faci curat, of fiti mai fetelor mai cumintele si stati locului
alina023, nu-ti face griji ca eu am facut curat duminica, dar mai am de pus aspiratorul in dormitor si de facut baia, ma crezi ca de duminica sta aspiratorul ala in priza dar nimic, asta e seara sunt prea obiosita si nu mai pot le las asa pana sambata, noroc ca am facut rstul
irlandeza incearca cu miere la prima ora pe stomacul gol, si ceai de lamaie si miere cul lamaie poate asa se mai atenuaza
mai am 2 pagini le las pe mai tarziu ca a iceput iar balamucul mama lor de traduceri si de consilier imputit. revin mai tarziu
Louiza
31s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
nemary spune:
neatza! am fost ieri la control si... nu-mi vine sa cred
doamna doctor stia ca inca mai merg la serviciu cu toate ca ea mi-a spus sa nu mai merg...m-a tinut minte. si bineinteles aceeasi intrebare, cat mai am de gand sa merg, ca de fiecare data ii spun doar 1 saptamana.
Colul meu este la fel, adica scurt, moale si centrat si de acum trebuie sa am si mai multa grija, avand in vedere ca bb se mareste pe zi ce trece. I-a ascultat inimioara cu palniuta si a zis ca e ok. m-a cam certat ca am luat deja 7kg, a spus ca nu sunt ff multe, dar nici putine.
cam atat, ma intorc la citit 
Mari
30 bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
neatsa!
nah ca se lumineaza orizonturile si la mine. m-am pus in pat la 11 juma, record, dar m-am foit pana la 1. la 6 am deschis ochii, la 7 fara 10 s-a dat jos sotul din pat ca asteptam un mester, care a vneit saracu, dar fuse prea discret:), si la 7 si 20...in picioare. acu astept niste pretene la cafea, asa ca intre fete...stiti voi:)
aseara dupa ce-a aparut sotul acasa, ne-am pus noi la masa - el, nu eu, si am dezbatut problema cu maica-sa. multumuescu-ti doamne ca am toata intelegerea lui si ca e de partea mea:) azi am si programare la coafor. tai, fac suvite, ultimele inainte de marele moment ca dupa, deajaba. in plus, cum sambata mergem la fotoshooting... sa n-arat fix ca o cioara:) vopsita:))
acu ascult colinde. si ma ung pe suflet. desi ploo afara de-ti vine sa-ti numeri perii de pe picioare de ciuda. nush cum simtit voi, dar... pe mine nu ma unge nik la suflet mai tare decat hrusca... il ador efectiv:)
fetelor, o dimineata... de vis: fara probleme, fara col scurtat, fara stat la pat fortat, fara necazuri in trafic, fara uns ervici stresant:) muuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik
31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
nemary spune:
Gatta, si cu pompa manuala este destul de dureros. Verisoara mea are una cu vid, si am incercat si eu de vreo 2 ori sa o mulg si ii vedeam durerea pe fata. oricum, este utila, indiferent de care iti iei, mai ales pt. a desfunda canalele.
Cat despre orezul cu lapte, eu pun cam 1/2 cana de orez la 1L lapte. daca nu mi se pare fiert, mai pun 1 cana de lapte incalzit.
Mari
30 bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.