Racusori, la apel! (32)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Annes,
sa treaca nervii!!!
Mire, cica is acasa, dar numai acasa nu am stat. Ba cumparaturi, ba mers la casuta, acum ca suntem pe ultima suta de metri si e nebunie!!Muncitorii sunt neseriosi si uite asa imi fac si eu nervi ...Aaaa, m-au sunat de la spital , azi este de garda doctorul meu indrumator ca daca vine vreo urgenta sa fiu pe faza, ca nu are oameni...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:

eu am fost prin oras cu prietena mea .. iar am bantuit.
cris, pai ce treaba mai ai cu spitalul? sau cu medicul..."colaborezi" in continuare? ![]()
pupici..n-am chef de nimik..cred ca din cauza k se apropie concediul 
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele! Cafeluta este gata!
Mii de scuze pentru absenta, dar asa cum a spus Mire, abia am timp sa-mi trag sufletul. Daca va spun ca in aproape 2 saptamani am dat jos 4 kg in conditiile in care mananc, nu ma incurc! Liana e constipata, banuiesc ca de la laptele praf. Nu-i dau decat dimineata si am obisnuit-o treptat, dar uite, is 2 zile de cand ma rog sa faca kk. La serviciu si la mine e nebunie pentru ca e sfarsit de an, se fac situatii si ma astepta seful ca pe painea calda. Cladirea in care functionam a intrat in renovare si ca sa mergi la toaleta e o adevarata aventura. Asa ca de multe ori stau pana imi plutesc ochii. Si ca sa puna capac, daca Liana mi se trezea maxim de 2 ori pe noapte, acum se trezeste de cel putin 3 ori. In schimb, cand vin de la serviciu ma incanta cu tipete de bucurie, rade, face balonase si iar tipa. Asa o tine pana pe la 8 cand eu deja simt nevoia acuta de somn. De la 8 la 10 ne uitam la tv, dar fereasca Dumnezeu sa o lasi singurica. Si uite-asa, cand suna ceasul la 6 ( nu il mai pun la 5.30 ca is zombi) parca nu am dormit de loc si abia ma tarasc din pat. Noroc ca mai am doar 3 zile si intru in concediu de odihna.
Va pup si iertare ca nu va raspund la fiecare in parte, dar pe cuvant ca nu mai stiu nici cum ma cheama pe mine.
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata, eu pregatita sa ma apuc de treaba.
Cris, am vb cu cineva sa-l duc la un examen cu biorezonanta. Sper sa descopere daca e ceva in neregula. Si el nu e genul sa invoce durerea, sau sa se prefaca, dimineata, cand stie ca are dictare la scoala sau ca-l pune sa citeasca, se cocoseaza de durere de burta
. Nu ca nu ar sti, ci pt ca se teme sa nu greseasca ca sa-l certe d-na sau, mai ales, sa nu rada copii de el. E f.f.f.f. orgolios. Cred ca si din cauza pozitiei pe scau il mai doare in piept, ca nu intotdeauna sta drept, si daca plec de langa el o clipa, clar pune boticul pe labe
.
Fetelor, va
pe toate, vreau sa ma incalzesc putin asa ca tb sa beau cafeaua cat mai fierbinte.
http://community.webshots.com/user/viki39
madizza spune:
buna fetelor!
ma alatur si eu racusorilor! eu sunt nascuta pe 9iulie fetita pe 6 iulie si sotul pe 7 iulie
.cam astia suntem.
madi
Missy spune:
Iulia, vai de capul tau! mai ai lapte in conditiile astea de oboseala?
si io am o oarecare oboseala in mine, ca m-a lasat al meu sot de duminica singura cu printesele, a plecat in germanica la cumparaturi. vine la noapte si il bag de servici vreo cateva zile pana imi revin.
Iulia, daca accepti un sfat: pt constipatie (si maia e mai mereu constipata), nu o lasa sa se chinuie, ia supozitoare cu glicerina pentru copii, taie un supozitor in 3 si introdu o bucatica, efectul e garantat in 5 minute. nu are rost sa se chinuie, serios. am lasat-o si eu vreo 3 zile, plangea ea, plangeam eu langa ea. acum cum trec 24 de ore, cum fuga la frigider sa iau supozitorul.
va pup fetele, nu mai intru in amanunte, dupa cum ziceam sunt singura cu zanele (ba-s zane, ba printese, ce-o fi de capu' meu nu stiu), si colac peste pupaza alexia e si racita si nu merge la gradi, deci sunt mamica 100% 24 din 24 la 2 odata. cum s-or descurca mamicile cu copii de la 2 in sus, ca eu deja sunt franta.
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
ramyteo spune:
Buna fetelor. Pe aicipe la voi e muuultaaaa miscare. De abia am gasit pagina unde vi-am scris prima data .
Pupici la toate
MirelaV spune:
?
io-s un car de nervi. m-am culcat pe la 23 si la 4 m-am trezit sa ma duc la baie si iaca..nu mai adorm. desi pic in gura de somn...
ehhhh..va las voua cafeaua calda si ma duc inapoi in pat...poate adorm..
o zi minunata va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata dragele mele!
Azi sunt cu 5% mai odihnita pentru ca la 23.30, dupa un somn de juma de ora, am coborat armata jos din pod si cu ultimele puteri am zbierat la consort sa ma ajute ca nu mai pot! Parea cam debusolat si se uita cam absent la mine, dar n-a comentat! Nu stiu fetele cum poate sa doarma cand cea mica urla langa noi. Asa ca sa zicem ca am reusit sa dorm de la 11.30 la 2.
Incerc sa va raspund la fiecare, dar iertare daca uit pe cineva!
Mire, te rog eu vino 3 zile la Galati si stai cu Liana noptile! Efect garantat! Se vindeca insomnia!
Missy, cum sa nu accept sfaturi! La cat sunt de "odihnita" daca imi spune cineva stai in cap o zi si-o noapte ca dupa aia doarme fata, stau! Stiam de supozitoare, nu am folosit niciodata pentru ca am tot citit pe net ca nu e bine sa le folosesti ca se invata sfincterul lenes.Dar daca imi mai face faza 2 zile, sigur o aplic, ca nu se mai poate! Deocamdata mai am lapte, si sper sa ma mai tina cele 2 zile cat mai am de munca.
Vicki, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu Dani. Poate nu e nimic, dar e bine totusi sa vezi despre ce e vorba. Cred ca Cristina te poate lamuri mai bine, dar din slabele mele cunostinte de anatomie, inima nu doare.
Cristina, ai fost la operatie?
Va pup fetele si fug sa ma imbrac!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS