Racusori, la apel! (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, nu-s eu, am gasit un Mos calificat!
Odihna placuta fetelor. Ganditi-va si la mine!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Nu da-ti cu rosi pt.ca am lipsit nemotivat.
Si eu am o oboseala in mine,de nu va pot descrie.Vreau sa va zic ca la ora 21:30 eu deja dorm dusa si deabea ma trezesc dimineata.Nu stiu ce e cu mine cu somnul asta.In rest sunt bine,la servici este cam agitatie,de sfarsitul anului.
Ramona nici eu nu cred ca as rezista tentatiei de a lucra intr-un raion plin de jucarele.Le-as lua pe toate.
Fetelor eu nu pot sa-mi i-au concediu de sarbatori decat 2 zile.Si-a luat seful 2 saptamani si trebuie sa stau eu pe baricate,cand nu este el.
E oi vedea eu cand imi i-au concediu cred ca pe 3 si 4.

Le invidiez pe fetele care sunt deja in concediu.Fetelor sa nu cumparati toate magazinele pt.cadouri de craciun sa imi lasati si mie ceva.

Va cu mare drag pe

PS: fetelor am descis un subiect "LA BUCATARIE",cu bunatati pt.Caciun,va astept pe acolo.Eu sunt o mare amatoare de facut mancaruri si bunatati.Cred ca mi-am grasit vocatia

MAI ESTE PUTINTEL SI VIN SARBATORILE

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by canne-marie

Neata fetele.
Nu da-ti cu rosi pt.ca am lipsit nemotivat.
Si eu am o oboseala in mine,de nu va pot descrie.Vreau sa va zic ca la ora 21:30 eu deja dorm dusa si deabea ma trezesc dimineata.Nu stiu ce e cu mine cu somnul asta.In rest sunt bine,la servici este cam agitatie,de sfarsitul anului.
Ramona nici eu nu cred ca as rezista tentatiei de a lucra intr-un raion plin de jucarele.Le-as lua pe toate.
Fetelor eu nu pot sa-mi i-au concediu de sarbatori decat 2 zile.Si-a luat seful 2 saptamani si trebuie sa stau eu pe baricate,cand nu este el.
E oi vedea eu cand imi i-au concediu cred ca pe 3 si 4.

Le invidiez pe fetele care sunt deja in concediu.Fetelor sa nu cumparati toate magazinele pt.cadouri de craciun sa imi lasati si mie ceva.

Va cu mare drag pe

PS: fetelor am descis un subiect "LA BUCATARIE",cu bunatati pt.Caciun,va astept pe acolo.Eu sunt o mare amatoare de facut mancaruri si bunatati.Cred ca mi-am grasit vocatia

MAI ESTE PUTINTEL SI VIN SARBATORILE

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Annes, pe mine nu trebuie sa ma invidiezi; crede-ma ca as fi preferat sa merg la serviciu . Acum astepr 5 ianuarie sa ma duc in alta parte...asta e...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ma mai stiti? intru si eu pe fuga ca nu am mai scris de foarte mult timp pe DC. Ma bucur ca nu m-ati scos din listuta. nu am timp de calculator, ma bat cu fiica-mea pentru mouse. Sta toata ziua cocotata la mine in brate. Nici la wc nu ma lasa in liniste. Urla dupa mine...of. Am intrat sa va salut si sa stiti ca ma gandesc la voi. Va doresc cumparaturi placute in aceasta perioada si apoi vacanta placuta!
Poze cu noi sunt pe-aici prin albumul 1 cred.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa + Robert

Eu sunt Larisa si eu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele, pe mine m-a sunat acum 10 minutele miki, care n-a mai reusit sa ajunga in bucuresti...si sambata pleaca inapoi spre casa. deja au trecut 3 saptamani..ofof. va saluta si va pupiceste
ramonaa, ce surpriza. bine ai revenit.
viki, si eu m-am ingrozit cand am vazut pozele. eu am fost la bradut pe la 21.30 cred si tot se calcau in picioare..
anne, hai..mai cauta niste resurse prin buzunare ratacite...k trec si ultimile zile de munca.
cris, esti ok?
eu cam trebuie sa ma pregatesc sa fac cumparaturi pt plecare. nu mai e mult
gata fug. pupici si revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire, eu am intrat intr-o stare de indiferenta totala...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cris, opsssssssss nu e bineeee
tre sa ne intersectam sa vb

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata!!!! Cafelutza va asteapta!!!!Sa aveti o zi minunata!!!
Annes, ce mai faci???
Mire, seara mai stau pe net..
July, cum e in concediu???Liana e cumintica???
fetelor, diseara vine Mos Nicolae...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Cristina sunt bine.Multam de intrebare.
Mos Nicolae diseara ? HMMMMMMM poate la alti ,ca la mine nu a venit niciodata,dacat cand eram copil si atunci de cateva ori.Imi aduc aminte de bunica,care nu mai e de mult printe noi.O data a facut misto de noi.Ne-am trezit si eu si sorela pline de speranta ca vom gasi ceva in ghete si cand ne-am dus surpriza.Eu aveam in ghete facaletul(sucitorul) bunici,iar sora mea stiloul meu.Deci va dati seama ce fate am facut si de fapt nu ne adusese nimic.
O concluzie am tras din toate intamplarile mele din copilarie.Eu cu copii mei nu am sa fac asa.De ce sa le strici bucuria si clipa momentului.Cand ii vezi plini de speranta si fericire cand gasesc ceva.
Hai ca m-am intristat rau.

Va'cesc pe toate cu mare drag.

MAI ESTE PUTINTEL SI VIN SARBATORILE ! ! !

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Am intrat sa va salut... sunt in toane proaste. Ieri am tras o zdravana cu colega, drept pt care iar mi s-a pus pata sa caut in alta parte. Parca vad ca iar ma roaga sefa frumos sa raman, dar tb sa fac ceva, sefa la anul iese la pensie si eu nu accept ideea sa raman cu colega. Asa ca sunt in studiu de piata, printre fax-uri si situatii.
Cris, cafeaua ta prinde bine si la ora asta, la ce vreme e!
La noi o sa vina Mosul doar la Dani... nu ca nu mi-ar place si mie sa mai fiu mica si sa primesc ceva.
Canne, uite de la mine sa nu mai fii trista.
fetele, azi sunt dupa-masa, poate am timp sa mai intru sa schimbam o vorba.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput