experienta mea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Julia fii puternica si Dumnezeu iti va da si al doilea copil..
Am trecut si eu prin ceva asemanator insa la mine totul s-a terminat cu bine. Am avut o doctorita care a luptat pentru mine si pana la urma am reusit..
E groaznica treaba asta cu infectiile..Ideea este ca acum inainte sa ramai gravida trebuie sa mai repeti toate analizele..Toxoplaxmoza,Cmv,Microplasma,Ureaplasma...etc
Ca sa se vada exact..
Iti urez din inima o noua sarcina si un bebe sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Imi cer scuze Juliei si ii urez multa sanatate si incredere in Dumnezeu si doresc sa pun si eu o intrebare la postarea ei unde scriu gravidute sau mamici cu experiente variate.
Sunt in prima luna de sarcina si in urma unei usoare sangerari m-am prezentat de urgenta la medic desi nu eram acasa ci in alta localitate. Am aflat stupefiata ca am sarcina gemelara bivitelina dar una cu evolutie buna iar celalata proasta. Echograful arata clar doi saci gestationali dintre care unul cu contur neregulat si unul regulat.
Sunt stresata ca doctorita mi-a spus ca nu va merge bine cea cu contur neregulat si mi-a dat DUPHASTON 2x2tb/zi si analize de facut.
A trecut cineva printr-o experienta asemanatoare? Mi-e mi-ar place sa supravietuiasca ambii dar nu stiu ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Draga Julia,

este intr-adevar groaznic...fara cuvinte. Fii puternica!

Am vazut si eu cazurile de la tv, a mai fost unul pe Antena 2...parca!
Dar noi cele care citim acest site...mai avem nevoie oare sa ne uitam la tv...daca ar ajunge toate cazurile la tv, am avea ore in sir numai cazuri de incompetenta....

Miha

http://tt.lilypie.com/ZEnyp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

quote:
Originally posted by dr_anca

Imi cer scuze Juliei si ii urez multa sanatate si incredere in Dumnezeu si doresc sa pun si eu o intrebare la postarea ei unde scriu gravidute sau mamici cu experiente variate.
Sunt in prima luna de sarcina si in urma unei usoare sangerari m-am prezentat de urgenta la medic desi nu eram acasa ci in alta localitate. Am aflat stupefiata ca am sarcina gemelara bivitelina dar una cu evolutie buna iar celalata proasta. Echograful arata clar doi saci gestationali dintre care unul cu contur neregulat si unul regulat.
Sunt stresata ca doctorita mi-a spus ca nu va merge bine cea cu contur neregulat si mi-a dat DUPHASTON 2x2tb/zi si analize de facut.
A trecut cineva printr-o experienta asemanatoare? Mi-e mi-ar place sa supravietuiasca ambii dar nu stiu ce va fi.

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dr_anca

Draga Anca,

deoarece am avut anul trecut o sarcina oprita din evolutie in saptamana 5, ceea ce pot sa-ti spun este ca nu poti decat sa astepti, sa te rogi si sa vezi ce se intampla. Este f bine ca unul din bebe este OK. Pt celalalt, daca sacul are contur neregulat nu este in regula. Ia Duphaston pentru fixarea sarcinii si mergi peste 2 saptamani din nou la eco. In general, la inceputul sarcinii, sarcinile oprite din evolutie se datoreaza defectelor genetice, si cel de sus stie ce este mai bine sa se intample.

julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Multumesc Julia astept si ma duc la sfarsitul saptamanii iar ca nu am rabdare 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Fetelor, mi s-a rupt sufletul cand am citit aici... Am plans amintindu-mi cum era sa-mi pierd puiul la cateva ore dupa nastere, pt ca nu au aspirat-o bine si mi-au lasat-o cu lichid in plamani, in 5 ore era pe ventilator cu ambii plamani in colaps total...Dumnezeu si Maica Domnului mi-au tinut-o in viata si mi-au vindecat-o.
Nu cred Julia ca este durere mai mare pe lumea asta decat sa-ti simti copilul zbatandu-se in burta si sa stii ca il asteapta un avort iminent si moartea si tu sa nu poti face nimic, nu este diferenta intre asta si sa-ti vezi pruncul pierind in bratele tale si sa nu poti lua pe umerii tai toata durerea lui...Dumnezeule mare! O sa ma rog pentru voi, prea multa durere ati indurat...si bietii pui mici... Sa va daruiasca Bunul Dumnezeu copiii pe care ii doriti, sanatate si fericire de 100 de ori pe cata suferinta ati patimit!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Julia, am pierdut sarcina la 15 saptamani. nu am simtit niciodata copilul miscandu-se. stiam ca e acolo, l-am vazut la ecografie, avea tot ce-i trebuie pentru varsta lui.inca nu-mi vine sa cred. tot cred ca e o eroare, il visez si astept sa-l simt miscand, desi stiu ca nu se va intampla. l-am dorit, m-am straduit sa-l am si l-am pierdut. dr. ma incurajeaza sa incerc din nou. nu mai am alt copil, dar imi doresc. daca se va intampla din nou? nu a fost nimeni vinovat, eu nu am avut suficienta forta sa lupt pentru el si simt cum puterile ma lasa.ne putem sprijini intre noi cele care am trait asemenea momente?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonia

Julia, am pierdut sarcina la 15 saptamani. nu am simtit niciodata copilul miscandu-se. stiam ca e acolo, l-am vazut la ecografie, avea tot ce-i trebuie pentru varsta lui.inca nu-mi vine sa cred. tot cred ca e o eroare, il visez si astept sa-l simt miscand, desi stiu ca nu se va intampla. l-am dorit, m-am straduit sa-l am si l-am pierdut. dr. ma incurajeaza sa incerc din nou. nu mai am alt copil, dar imi doresc. daca se va intampla din nou? nu a fost nimeni vinovat, eu nu am avut suficienta forta sa lupt pentru el si simt cum puterile ma lasa.ne putem sprijini intre noi cele care am trait asemenea momente?

Imi pare rau ca revin asa tarziu. Dar serviciul asta... Simonia regret nespus si sunt alturi de tine. Nici eu nu mi-am revenit inca. Nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca... Tu ce-ai facut dupa asta? Eu incerc sa o iau de la capat. M-am intors la serviciu dupa 2 saptamani, mi-am refacut analizele: toxoplasma, listeria, examen secretie vaginala, chlamidii, ureaplasma, mycoplasma hominis, analize uzuale. Toate sunt OK. La examenul anatomo patologic al fragmentelor de placenta nu a iesit nimic. Asa ca se pare ca nu voi afla niciodata de ce a trebuit sa se intample asa. M-am hotarat sa-mi schimb medicul. Merg la un cabinet particular la dna doctor Predila de la Maternitatea Bucur. Imi place foarte mult de dansa. Din martie vom incerca din nou. Stiu ca trebuie sa am rabdare si incerc sa-mi regasesc echilibrul. E foarte greu.

julia

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ce mult m-au ajutat anul trecut mesajele voastre! Chiar daca nu pot uita prin ce am trecut, viata merge inainte. Acum sunt insarcinata in 32 saptamani. Am intrat deja in prenatal si voi avea timp si sa scriu, nu doar sa citesc postarile de pe forum. Am vrut sa ma insciu la mamici de decembrie in lista de la Odisseea Sarcinii, dar nu m-am priceput.In contiunare stau cu grija si sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat.

julia

Mergi la inceput