Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 8
rolo spune:
Manu super, musai ne vedem. Da-mi detalii, cand ajungi, unde stai, cand vrei sa ne vedem?
Pup, fug ca plange bb
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
arleena spune:
stanca imi pare rau dar nu pot in we ca maine plecam la socrii la taiat de porc
, si numai duminica seara ne intoarcem....sapt viitoare cand ai avea vreme???vin eu, numai sa=mi zici unde si cand![]()
carrie nasol rau cu varicela....poate totusi nu ai sa faci.....nici eu nu am facut si in anul 1 colega de camera a facut destul de nasol si eu n-am avut nimic, si vb aia, mancam dintr-o oala. doc mi-a zis ca pot sa am o imunitate dezvoltata la varicela si sa nu o fac niciodata
. sanatate la toti si sa scapati de toate bolile
mihaela ema buna veste cu salonul ala....cam pe unde vine mai exact?si cu copii sta cineva?sau se joaca ei singuri??ca al meu e cam micut totusi sa-l lasa asa nesupravegheat
va doresc un weekend placut....si nu asa de friguros
prima zapada http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
asi spune:
La multi ani Andrei si Andreea!
Simona nu e tarziu saptamana viitoare dar am zis ca daca am eu drum in colo sa te scutesc de un drum.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mihaela ema spune:
Buna dimineata ,
Stanca modifica la mine te rog suma ... as vrea sa dau atit dar nu am ( 500ron in loc de 50 ron). Cred ca ai scapat un zero
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
eu ieri am fost la control la medic si a spus ca nici vorba, dupa parerea ei, n-o sa-mi vina ciclul ca nu am mucoasa deloc, tot peretele uterin mi-e lipit liniar. acum am de asteptat 10 zile ca totusi-totusi, speranta prostului si naivului cum se spune, dupa care trebuie sa fac histeroscopie.mi-e tare frica, aseara pana am reusit sa adorm, am plans incontinuu, am teroare de medici si spitale, nu mai vreau inapoi, numai cand aud ca scoate valvele alea pe cuvant ca mi se ridica pielea pe spate, eu care n-am avut nimic la gine niciodata, nici dupa 2 ani de tratamente ca sa raman insarcinata, injenctii in burta si asa mai departe. dar acum sincer simt ca nu mai poooot.trebuie sa-mi faca cica rahianestezie si mi-e tare frica si de asta, cu cate am patit pe la medici, daca mi se intampla ceva? cele care stiti ceva de astea, imi scrieti si mie va rog cum e , cum ati trecut de ele? ce stiti de anestezistii de la Stanca? mi-e asa de frica fetelor, nici dd dormit nu am putut la noapte, numai la asta ma gandesc. ca din neglijenta si nepasarea unor medici, sa ajung aici, dupa o sarcina care a decurs FARA nici un fel de probleme. daca nu mi-ar fi jena de voi ca ati pus intalnirea pe azi din cauza mea, nici la intalnire n-as veni. n-am chef de nimic, parca ma scurg.si cum sa fiu optimista si sa sper ca totul va fi bine, cand de cand am nascut, numai toate chestiile nasoale m-au lovit???????
va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Fetelor nu stiti pe cineva care sa vrea sa mearga bona in Floresti? E peentru nasii mei. Ar trebui sa inceapa din ianuarie, program de 8 ore (de la 8:00-16:00). i se dau bani peste pretul pietei si se deconteaza transportul. Copilul are acum aproape 6 luni.Menaj nu este nevoie pentru ca au o femeie pentru asta.
daca stiti ceva sa imi dati va rog un PM.
Lore, mamicutza lui David
POZE
roxana1974 spune:
Ciao fetelor dragelor.
Cristiana, nici nu stiu ce sa zic - cred ca stii teoria mea cu bolile copilariei, asa ca din punctul meu de vedere faptul ca pitica a facut acum boala asta e ok, fiindca scapa forever. Ciudat si sper ca nu va fi grav cu tine - oare nu exista sansa sa fi facut si tu varicela in copilarie si sa fi uitat sau cumva sa fi fost confundata cu altceva ? Ma gandesc ca sunteti speriati sa nu ia si pitica cea mica? Daca o fi eu sper din tot sufletul sa treceti usor peste toate evenimentele...Cu site-ul cu pricina, hm, nu am mai intrat, tre sa povestim un pic cand ai timp, am niste intrebari intrebatoare.
Antoni, iti tin pumnii sa treci cu bine peste toate incercarile.
Stanca, facem cumva si poate ne vedem sau cand treci prin oras poate ne vedem prin imprejurimile mele?
Va pup si mai vin...
asi spune:
Melinda nu trebuie sa iti fie frica pentru ca nu e atat de complicat pe cat pare.Eu stiu ca in cazurile astea de perete uterin lipit se recomanda un sterilet special , ca un balonas care tine peretii dezlipiti.Curaj ca totul va fi bine.
Roxa am vorbit cu Mihaela si luni sau marti trec sa ne intalnim.
Cristiana cum facem sa ne vedem sa imi dai banii?Cred ca dupa ce incepi va fi mai greu.
Redai din pacate nu stiu sa te ajut.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
salutare fetelor,
sunt in extaz ce frumos ninge da am auzit ca traficul in oras e varza
de ieri sunt f binedispusa in ciuda problemutzelor, am asa o energie pozitiva ca am niste copii inunati si ca astea sunt probleme trecatoare.
am decis sa nu o duc pe Thea in decembrie la gradi, stiu ca va pierde serbarea dar vreau s-o ajut sa-si revina umpic cu imunitatea si vom avea 2 sapt de vacanta de sarbatori in care vreau sa fim sanatosi si sa ne bucuram unul de altul.
ma bucur si ca am reusit sa-mi inchei cu bine socotelile la fostul job, a fost greu dar totul e f ok acum.
Roxana suna-ma cand vrei sa pove, anytime!
Stanca nu am inca toti banii stransi dar ne vedem noi cumva saptamana viitoare,ok?si copiii de cls 1-a s-au gandit la colectat jucarii si carti.ce zici?
Melinda, saraca de tine si tu ai tras periaoada asta, dar sper ca te-a incurajat Stanca si ca nu e asa rau, iar cu anestezia mai bine asa decat generala.cand vei face procedura?si care sunt perspectivele legate de copii?Doamne ajuta sa fii bine!
Lore nici eu nu stiu bona, deocamdata sunt stressata ca probabil Laura care ma ajuta la curatenie se va reorienta si raman fara ea din ianuarie...
no si acuma am nevoie de ajutor
.in 7 dec am Christmas Party, iaca sumarul
When: December 7, starting 4 pm
Where: hotel Stil, drumul Fagetului, nr 5 B
Theme: Red 80's
Dress Code: smth red and smth 80's
dati-mi idei de tinute, plizz ca nu ma prea am cu moda anilor 80...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
antoni spune:
mersi fetelor, sunteti tare dragute.
Stanca-zici sa incerc odata cu sterilet special si daca nu merge sa trec pe histeroscopie?
Carrie-ma bucur ca esti optimista,asa incerc si eu, dar...nu prea iese.numai asa la suprafata.pe la mijlocul lui decembrie va fi.idei eu sincer nu prea am, dar ma mai gandesc.ce dragut,hihi...va fi sigur fain
eu sunt acasa cu piti,asa-i o dulce
pupici la toate si sa aveti parte de un weekend frumos
Meli+
Timea-Larisa