Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

La multi ani Darius Sa cresti mare si frumos, si sa ii aduci la mami numai bucurii.
Olim strangem zestrea, da' sa stii ca lupta e stransa, majoritatea prietenelor mele au baieti, Ileana e o fericita, am o singura prietena care are fetita, in rest numai baieti in jurul ei.
Roxana soro, nu mai vii in Bucuresti??? nu trebuia sa vii ieri? parca asa intelesesem io. In fine, da-i tu te rog la Stanca 30 roni pentru mine si ti-i dau eu cand vii aici.
Marami cum cobori Feleacul si ajungi la sensul giratoriu, (putin mai jos de reprezentanta Mercedes) intrii in giratoriu si te incadrezi sa faci la stanga, mergi circa 200 metri si intri pe prima strada la dreapta, se numeste Republicii. Cobori pe strada si ajungi la IO, care este pe stanga, imediat dupa Gradina Botanica. Fetele, daca nu am explicat bine corectati-ma voi.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

rolo, las ca ii bine, asa poate si ea sa aleaga dintre atatia flacai.
o zi faina tuturor

LA MULTI ANI DARIUS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

asa pe fuga doar sa va salut si sa zic LMA!!! Darius!
Sa creasca mare si sanatos, o dulceatza de baietel! Sper sa mai vina si Miha pe aici

Rolo

Marami, asa cum a explicat rolo e superok, sper sa te descurci. Nu e greu fiindca nu sunt alte stradute care te-ar putea incurca, iar orientarea in Cluj nu e dificila....e destul logic

Stanca

mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor

Stanca numa cazuri la Thea la gradi, dar nu stiu zau daca scapam.

sunt tare, a fost mama la Papanicolau si pt ca are niste sangerari vrea sa-i faca biopie uterina ca exista suspiciuni.maine avem rezultatul la Papanicolau si poate joi ii face.ieri am crezut ca pica cerul pe mine, am o perioada asa de aiurea, tineti-ne pumnii!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

carrie sigur nu e mare lucru, ceva de rutina.Mai bine sa ii faca mai multe analize, o sa vezi ca nu e nimic.Hai capu sus
fetelor, am niste dureri de spate de imi vine sa mor, dar de burta nu mai zic nimic

o zi faina va doresc

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cred ca am sa ma descurc, mersi pentru indrumare. Acu doua saptamani am luat un taxi si m-am tinut dupa el. Am fost atenta sa nu-l pierd din ochi asa ca nu m-am uitat pe unde am mers.
Sa aveti o seara faina

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata,

am zis sa vin sa dau un oki pana ma apuc serios de treaba.

Cristiana draga, iti tin pumnii cu mama ta, sper sa fie totul ok pana la urma.

LMA Mihaita baietel de Lu_mi, sa creasca mare si sanatos!

Dragelor, sper ca sunteti ok, intru si mai tarziu sa vad daca ati scris ceva.

Roxa

Mergi la inceput

salutare si de la noi
LA MULTI ANI MIHAI!
VA DORESC O ZI BUNA TUTUROR

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Cristiana tinem pumnii sa iasa bine analizele mamicii tale...mai rezista putin dupa furtuna tot timpul soarele straluceste

La Multi Ani!!! Mihai

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

servus fetelor,

multumesc de urari ... asteptam cu nerabdare sa si chefuim cu piticii simbata.Ieri am sarbatorit in familie.
Promit sa revin mai mult pe forum , am avut o perioada mai grea si nici nu am avut net acasa iar de la serviciu am reusit sa va citesc din cind in cind....
Stanca simbata iti dau si eu 500 ron pt campania cu copii si promit sa mai fac rost de la prietene si alte cunostinte.

ioi, nici nu mai stiu sa folosesc un incon...trebe sa scriu mai mult pe aici.

Va pup,

Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput