Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 18
ralucames spune:
vai ce apatie pe-aici pe la noi... oare de ce?? sper sa fiti toate sanatoase si fara prea mari probleme
Criss., cum se simte Sofia?? i-au iesit multe bubitze si cum reactioneaza?? Se pare ca fetele lupta intens sa ne amane intalnirea, dragele de ele
azi am vrut sa te sun, dar mi-am amintit de doua ori pe zi.. una cand credeam ca dorm fetele,iar voi va odihniti, iar a doua tura, dupa 8 jumate... idem... is cu neuornii ceva mai limitati
sorry. te sun maine seara, ok?? cum a fost serbarea Theiutzei?? 
va doresc o sapt. frumoasa, cu multe ajutoare (sau nu
), cu putin stres si multa sanatate!!
pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 16 sapt.
jozsaerika spune:
Buna Dimineata 
Sa aveti o saptamana plina de realizari si sanatate
.Ce-i cu linistea asta pe la noi? Mariana pe unde esti? Romana bine ai revenit...super linkul...L-am folosit si eu ...Merci
Raluca din cauza neuronului meu obosit am uitat cand trebuie sa mergem dupa analize la triplu test??![]()
Va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
carrie spune:
no fetelor sa va zic , am si eu varicela, chiar cand aveam o perioada importanta si incarcata la job
Sofia, are multe bubite, mai ales pe capuc, partea buna e ca nu a facut febra.
eu am facut febra in we moderata, sub 38,si ieri mi-au aparut cateva bubitze, sper din suflet sa scap usor!
Ralu, spectacolul de dansuri a fost super, a dansat Theiutza si i-a cantat la Mosu de numa, si ieri a fost in centru , i-a cantat si acolo la Mosu si s-a mai ales cu un cadou...
ai mai progresat ceva cu minunea aia?![]()
Stanca , Dana(dana.salo)a incercat sa dea de tine, pt banuti, mai poate da?azi ar putea sa mi-i aduca, vine in zona, daca nu, poate va vedeti intr-o zi ca io-s consemnata acasa.si as mai avea intr-un loc pe Pata dar nu am ajuns sa-i iau.
si cand se merge la copii?
pup iu
in fine, moralul meu e f bun, trec toate si o sa ne bucuram sanatosi de Craciu
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Yagmur spune:
Atat am apucat sa vad... Cristiana, multa sanatate..... sper sa nu faci febra mare; la fel si familiei tale..
Bai nene, astia ai mei parca s-au decis sa termine autostrada intre Craciun si Revelion.. 

Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
carrie spune:
Manu si catre Jucu cand o sa ma pot sui pe un drum normal?![]()
fetelor , legat de Chios noi nu cred ca vom merge.spun asta in principal pentru Stanca si Raluca cu care am fi vrut sa o facem, mi se pare f scump si in plus parca dupa 3 ani am face altceva.dar dat fiind ca ne-am trezit tarziu, ca am facut varicela si ca nu avem altceva probabil vom sta acasa cu fetele si asta ne surade destul de tare in acest moment ca vrem multa odihna, sau daca pica vreo invitatie cumva mai vedem...
m-am gandit sa-l facem la noi dar nu ma simt in stare.cert e ca sper sa reusesc sa organizez intre Craciun si Anul Nou o seara cu prietenii...
in rest multa odihna si relaxare!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
asi spune:
Buna dimineata!
Am primit lista de cumparaturi pentru copii.E lunga si sper sa reusim sa luam tot ce e pe ea.Asa ca cine poate sa participe la cumparaturi ar fi de mare ajutor sa ne impartim.
Propunerea mea e sa mergem la cumparaturi in nocturna pentru ca ziua e foarte incarcat si nu am timp.
La copii cred ca vom merge pe masuta ce facem cumparaturile.
Cristiana imi pare rau ca ai facut varicela dar bine ca nu e grav.Noi ne-am hotarat sa mergem totusi la Chios.
Raluca daca vreti sa veniti ar fi super.
De ieri am un nepotel si dupa promisiunile mamei si finut Mihnea
.Abia astept sa il vad dar nu pot ca sunt racita.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
Buna dimineata!
SUnt in concediu si exilata la domiciliu pentru ca mi s-a stricat masina si pentru ca ma bantuie o raceala pe care am invins-o saptamana trecuta dar care a revenit dupa weekendul la schi.
In consecinta stau la caldura si pentru ca n-am cum sa ajung in oras pun aici lista primita de la sora Bernadina ca sa stie toata lumea pe ce se vor duce banii.
Sustin si eu rugamintea Stancai, haideti sa impartim cumva cumparaturile, ea singura si fara masina nu va reusi.
1. Lenjerie corp (mateuri + chiloti)
2. Papuci de casa
3. Treninguri
4. Caciulite + ciorapi (strampi grosi)
5. Pantaloni
6. Elastic, agrafe, cordelute fetite
7. Materiale igienice – sapun, sampon, pasta de dinti, detergent masina automata, detergent vase, dezinfectante, crema de maini
8. Pijamale
9. Scutece
10. Produse alimentare – ulei, zahar, orez
11. Dulciuri
12. Cereale de porumb
13. Fructe (mere, banane, portocale)
14. Suc
15. 50 kg cartofi
16. 10 kg morcov
17. Mezeluri, carne de pui, carne tocata
18. Spanac congelat
19. Lactate (cascaval, iaurt, branza topita)
20. Lapte la cutie Nesquick
21. Bomboane de brad
Incaltaminte: 2 perechi 21-22 (fetite); 1 pereche 23-24 (baiat); 1 pereche 25-26 (fetita); 2 perechi 26-27 (baieti); 1 pereche 27-28 (fetita); 1 pereche 30-31 (fetita); 3 perechi 31-32 (2 fetite, 1 baiat).
Sanatate tuturor!
jozsaerika spune:
salutare fetelor
Raluca daca treci pe aici ajuta-ma te rog pe cand rezultatele la triplu test???
Legat de cadouri, din pacate nu stiu in ce masura pot sa ajut- nu am masina, nu am voie sa car, tocmai m-am certat cu consortul ca nu ne ajuta deloc in febra pregatirilor de Craciun...deci nu ma pot baza nici pe el- dar daca ramane ceva mai usor de cumparat si din centru ma ofer
.vroiam doar sa va zic ca incaltamintea ar fi dragut daca am cumpara-o direct de la fabrica Melania din Alesd - sunt preturi f. bune si calitatea excelenta (cizmulitze la 60 Ron)doar ca cine mai merge la Oradea zilele astea???
Va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
Alexa Ioana spune:
stanca, simona, contati pe noi... pai faceti planu, impartiti lista, si spuneti'mi ce sa cumpar. cel mai simplu pentru mine va fi sa merg intr'o dimineata, dupa ce las copilul la cresa... ca altfel, nu prea am cum (seara ajungem acasa dupa 6 jumate, si pe la 8 fii'mea se cere la nani... )

Yagmur spune:
Neatza,
Stanca, Simona, Roxi - din pacate eu nu am cum sa va ajut; dadaca incearca si ea seara sa faca pregatiri de Craciun si nu pot sa o tin peste programul ei... si asa de aprox. 12 ore/zi.
Sambata noaptea plecam spre Bucuresti. Sper sa am parte de o vacanta linistita si pasnica (parca vad ca ai mei nu au strans casa si din prima zi sparge vasele si rupe florile).Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca