Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Erika, ne vedem joi dimineata la clinica? ca tare as vrea sa ne vedem sa povestim umpic

va pup pe toate, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no sa va zic ca mi s-a risipit ceata dar acuma is amarata c-am fost lasata pe dinafara

da sa vedeti ce fericita sunt ca bb papa cu linguritza si nu oricum ci si-o indeasa in guritza

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrie ii mai dai sa suga sofiei?bravo ei ca inceput sa pape. te cred ca esti fericita.

stanca pe razvan il pui de cand era micut sa doarma in sac??e din ala cu maneci sau asa normal ca pt adulti?daca e cu maneci chair ca e X-files cum isi intoarce fermoarul la spateeu nu pot sa-l obisnuiesc pe alex nici cum sa doarma in sac...drept urmare doarme cam tot dezvelit

eu sunt cam trista ca a murit un prieten....25 ani...infarct....rezultatul autopsiei aorta blocata. adevarul e ca mancam destul de mult fastfood si prajeli(cartofi, cas pane, snitele, etc)dar nu fuma nu bea....nici acum nu-mi vine sa cred ca nu mai e. prietena mea cea mai buna e distrusa si se simte vinovata.....el o ceruse in casatorie acu 2 saptamani si ea nu era chiar decisa....(avusesera ceva conflicte si incercau sa le depaseasca)....acum e prea tarziu. nu-mi vine sa cred ca asa tanar sa moara de infarct....

noapte buna

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona Razvan doarme in sac de copii dar fara maneci.El doarme in sac de pe la 7-8 luni.Dar tot habar nu am cum a reusit sa se intoarca.Clar a muncit o vreme sa faca asta.
Condoleante pentru prietenul tau.Chiar e groaznic.

Cristiana felicitari Sofiei pentru reusita cu papa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fete

pe fuga ca-s in pauza de masa...

Simona, condoleante ptr prietenul, tau e chiar cumplit la 25 de ani infarct...Doamne!

Sofi mai papa tzitzi seara si dimineata
si doarme si ea in saculetz, cu Thea nu am reusit nu i-a placut deloc dar scum a inceput incet incet sa doarma invelita.la 4 ani jumate

Stanca bataia la fund e pe PM

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna fetelor!
am ajuns si eu acasa de la Oradea, nu ma mai duc anul asta, hihi. ma duc sa-mi aduc pitica acasa. va pupic pe toate mai pove
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Raluca abia astept si eu sa ne intalnim...bineinteles ca si eu am fost chemata la 7.30 ...sper sa pot sa si ajung...si eu am fost foarte nervoasa pe tipa de acolo , eu o intrebam detalii de genul : pot sa mananc dimineata, imi ia sange sau trebuie si ecograf sa fac inainte? etc. si ea o tinea pe a ei ca nu poate sa-mi de-a detalii ....trebuie sa ma uit la pozele tale sper sa te recunosc

Cristiana felicitari pt. Sofia si pt. job

Arleena foarte trista vestea cu moartea unui tanar de 25 ani ...din pacate nu stim cand ne ducem...

Tatiana si in avans si in intarziere LA MULTI ANI!!! atat pentru baieteii frumosi cat si pt. mamica frumoasa si harnicutza

Fetelor, anul acesta nu mergeti la restaurant de Revelion?...pt. ca tocmai scriu meniul la hotel Belvedere si la Sport

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Raluca si Erika va zic cum a fost la mine la Triplu Test - mi-au recoltat proba de sange (nu se ia cantitate mare, teoretic puteti manca / bea inainte pt ca nu se face chimia sangelui dar mai bine nu faceti asta) dupa care m-am dus la ecograf (se poate si invers, singurul lucru de care trebuie sa tineti seama este ca analiza si echografia sa fie in aceeasi zi, max la 2 zile) si am dus ecografia la cabinet.

Rezultatul dureaza vreo saptamana - 10 zile, dar orice-ar fi nu va impacientati. Deloc. Indica doar o probabilitate, iar un ecografist bun vede daca e cazul sa vada ceva.

Sunt cu inima langa voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Simona, multumesc din suflet ca te-ai gandit sa ne faci lumina la acest capitol, mii de si. Neuronul meu si asa tare obosit, nu s-a mai stresat pentru ziua de maine. Ma bucur ca ma intalnesc cu Erika si asa nu va mai fi nici una stresata Probleme imi fac pentru faptul ca la servici nu ma pot detasa moral de unele kestii si in felul asta ajung sa ma enervez, iar la bb nu-i face deloc bine. in fine... mai incerc...

Cris, abia astept sa povestim, vreau detalii de la viata ta palpitanta si atractiva Felicitari pt. printesa ascultatoare, ca papa cu lingurita

Erika, tare bine s-a potrivit descrierea pe care i-ai facut-o doamnei... asa a facut la telefon!!

Ce sa va mai povestesc?? maine seara mergem toata familia la concertul de colinde de la Casa de Cult. a Studentilor... abia astept sa vad cum reactioneaza Stefania la asa ceva

va pup, pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-ce dragut,si eu abia astept sa creasca piti putin mai mare ca sa pot comunica mai mult cu ea.pe zi ce trece sunt mai draguti, parca in fiecare zi face ceva nou, hihi.distractie placuta.

eu triplul test nu l-am, facut, din cauza ca mi-am adus aminte prea tarziu,iar medicul nu mi-a zis nimic de el.dar ma bucur ca n-am facut-o, m-as fi stresat mai mult decat ar fi fost cazul, ma cunosc,hihi.

Stanca-ce face Razvan?ati reusit sa va odihniti si voi cat timp a fost pe la bunici?

Carrie-ce-ti papa pitica? a mea nu vrea nicicum legumele sa le pape.s-a obisnuit cu fructele in schimb si tare ii plac.si ii mai fac un fel de piure de banane de la milupa cred,de la 4 luni.vai, ce ne place.
va pupic pe toate si va doresc noapte buna
pove maine
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput