Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 14
arleena spune:
lore din pacate stanca a intaziat si nu ne=am mai intalnit in fata la carparti ci mai jos pe eroilor. de aceea nu ne-ai vazut. bine ca ai rezolvat altfel. doar ca-mi pare rau ca nu m-am uitat dimineata pe forum sa citesc ca vii si tu, si poate scapai de patania cu politistul.
LA MULTI ANI, Norbert sa te faci bine.
sa stiti ca intr-adevar ii sta stancai super bine cu noua culoare la par.
stanca ma bucur ne-am intalnit...si sa sti ca m-ai pus un pic pe ganduri cu privire la cadouri....tre sa iau masuri sa nu ajungem si noi asa. e mai bine sa inveti din greselile altora, merci. maine ma duc la polus si o sa-mi iau de acolo(dca au)una din bluzitele ce le-am vazut azi la flo&jo....azi nici nu m-am incumetat sa probez....ca ai vazut ce fara stare e alex....sti..dupa ce am plecat am mai stat vreao 10 min sa admire "buldo"
....si la intoarcere spre casa a adormit pe taxi....cu gandul la buldo![]()
antoni spune:
buna diminetata fetelor!
am ajuns si eu acsasa,am fost tare harnicuta,adica am fost la spital ieri, mi-au facut dilatare,debridare si montare de sterilet.sper sa scap si sa nu fie nevoie de aplicare de sterilet.
La multi ani pt Norbert!
Simona-ce dragut, cum ti-a venit ideea?hihi,foarte tare!
fetelor, ce s-a mai hotarat cu jucariile? ca eu am cateva adunate!
pupici si va doresc o zi super
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
hihi,ce aiurita sunt,am vrut sa scriu ca sper sa nu fie nevoie de histeroscopie.
pupici
asi spune:
Am modificat lista si daca am gresit ceva va rog sa imi atrageti atentia.
Simona felicitari pentru rolul de Mos.
La multi ani Norbert!
Sa fii fericit, sanatos si mare norocos!
Erika scuze
de intarzierea urarilor.
Simona (arlena) sper sa nu ajungeti si voi asa desi nu e foarte greu
.Spor la cumparaturi!
Melinda sa stii ca histeroscopia nu e chiar atat de rea dar bine ca ai scapat doar cu un montat de sterilet.Sanatate multa!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Tocmai am venit de la cumparaturi si am terminat de cumparat toate cadourile.Mai am doar cadoul soacrei.
Manu ai mai slabit?
Va doresc o seara si o duminca frumoasa.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Asi, asa ti se pare? Ca si tata a zis la fel, dar eu ma simt la fel de umflata; in ultima vreme am fost tare ocupata sint super obosita si s-ar putea... e musai sa ma cantaresc undeva...
Tu in schimb arati bestial.... sincer; si imi pare bine ca l-am zarit pe fuga si m-am intimidat de sotul tau...
Toata casa doarme, inclusiv prietena mea care va sta cu Luca in seara asta... eu ar trebui sa fiu la 19.00 la petrecerea de Craciun si nici nu m-am spalat pe cap...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
antoni spune:
Stanca-despre ce gradi e vorba unde se aduna lucrurile? eu am adunat niste jucarii.unde as putea sa le duc?
tare m-a bucurat ca am vazut citind inapoi cate s-au adunat, plasute cu de toate, hihi.foarte bine. super!
pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa
carrie spune:
buna seara fetelor
in primul rand cu scuze de intarziere La multi ani Norbert!sa fii sanatos ca asta e cel mai important!

Erika asteptam vestile de la triplu test care sigur vor fi bune
eu sunt dupa prima saptamana de job, ma asteapata cateva luni cumplit de grele pina se pune fabrica pe picioare dar invat mult , se lucreaza cu profesionalism si tehnologie de ultima ora(am un telefon la care imi ia o sapt sa incerc sa-l folosesc
)si colegii par ok
ieri am avut christmas Party(am fost in ton cu cerintele adica am avut cizme de lac rosii, fusta scurta si sacou din satin rosu
)si recunosc ca m-am simtit super desi eram venita de cateva zile.oamenii deschisi, tineri si mult rock

.tare fain!Mihai o fost baby sitter-ul perfect![]()
no revin maine ca trage de mine sa facem nani!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
neata fetelor
am revenit, io am inchis io deschid![]()
Manu cum te-ai distrat ieri?
Stanca te sun azi sa ne vedem.
Roxa, Mariana pe unde sunteti?
ieri am fost la un chef de copii in Iulius Mall, tare fain numa spatiul destinat parintilor e cam mic.azi mergem sa vizitam si locul de joaca din Polus.
si...tam tam o mar realizare, Sofia a papat de buna voie cateva lingurite de papa!![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
antoni spune:
buna seara fetelor!
eu imi fac bagajelul pt Oradea,mai trebuie sa ma duc din pacate inca 2 zile dar dupa asta sigur pana la anul nu ma mai vad pe acolo, hihi. va doresc o saptamana frumoasa si mai pove spre miercuri.
Stanca -te sun miercuri-joi si vedem cum facem
pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa