Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 11
rolo spune:
Simoooonaaaa, ce faci cu noi???

.
Trimite-mi si mie un sms cu o felie de tort ca ma prapadesc aici.
Sau mai bine trimite-o pe soacra cadou de Mos.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mihaela ema spune:
servus fetelor,
am predat si eu banii Stancai acum 5 min....
Suma este de 320 ron si este de la colegele mele carora le-am povestit in mare despre ce e vb si au avut incredere ca banutii chiar ajung la niste copilasi care sunt privati de multe bucurii si au multe nevoi neacoperite. Colegele sunt :
-Liliana B.-100 ron
-Carmen G.- 50 ron
-Nadia D. - 50 ron
-Jenica O.- 20 ron
-Andreea I.- 30 ron
-Adriana G.- 10 ron
-Mariana O.- 10 ron
- de la mine -50 ron
Ma bucur ca mai exista inca solidaritate umana si stim sa reactionam atunci cind ni se cere ajutorul !
O zi buna !
Mihaela.
asi spune:
Am primit azi banii de la fete si deocamdata am strans 1540 de lei.La gradi e plin de pachete pentru copii.Sunt dulciuri, rechizite, jocuri,carti , hartie, etc.
Simona daca m-ai sunat azi si n-am raspuns imi cer scuze.Insita te rog
Super tortul.Unde sta socrella ca daca e asa priceputa la praji sa putem comanda?
Roxa nu ai vrut sa ma vezi azi, asa?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
arleena spune:
rolo, n-am telefon din ala smecher cu camera sa-ti trimit felia pe sms
sorry....las ca mai vi pe la cluj....poate ajungi de ziua lui alex pe 8 mai si va intitam pe toate cu toti picii la tort![]()
stanca nu te-am sunat azi
, n-am avut vreme nici sa ma suflu....maine ma intalnesc si cu creola sa-mi dea si ea ceva banuti si poate ne vedem dupa amiza sau joi. vine mama la mine si am libertate sa pot sa ma intalnesc cu tine fara sa-l mai car pe alex....
din pacare soacra-mea e in daia romana, langa sebes alba si decand cu UE nu prea mai face la multa lume, ca na, nu vrea sa aiba probleme. desi eu i-am tot zis sa-si faca autorizatie, ca doar si-a amenajat bucatarie speciala pt prajiturit, numai aer conditionat nu si-a pus
.
ma duc la nani.....no, ca o mai trecut o zi....
noapte buna 
asi spune:
Salut fetelor!Dar ce-i cu voi?Azi am mai primit 166 de ron de la Ioana(romana74).
S-au strans deja 1706 lei si vreo 40 de plase cu tot felul la gradinita.
carrie spune:
io-s in workshop de dimineata, noroc cu laptopu din dotare
vedeti ca si de aici vi-s alaturi:)
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
asi spune:
La multi ani celor care poarta numele sf.Nicolae!
Cristiana tot incerc sa te sun dar nu nimeresc ora.Cand ar fi mai potrivit?
Aseara am fost in Polus ca au cantat copii de la gradi lui Razvan.Copii s-au distrat super la locul de joaca.La plecare am hotarat sa luam papa de la KFC
.Proasta idee pentru ca am luat pui cu tot cu pene.Din maglavaisul ala cu care erau prajiti ieseau pene.Groaznic!Mare atentie cand cumparati ca cine stie ce surprize aveti.![]()
redai spune:
fetelor la multi ani pentru sarbatoriti si vin si eu cu o intrebare.
Am vazut ca se aduna bani.Pentru ce se aduna.Am inteles ca de Craciun , dar unde o sa mearga acesti bani?
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
si vreau sa ma intalnesc si eu azi cu cineva sa dau si eu ceva banuti.cu cine as putea sa ma intalnesc si unde? Nu conteaza zona orasuluio, ma pot deplasa oriunde.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Yagmur spune:
Neatza la pranz,
Deci: DA, am primit incredintarea unica (trebuie sa vina prin posta) si o pensie alimentare mica, mica, dar tot este ceva
M-a terminat drumul pana la Buc si inapoi, iar orasul acela este infernal.... asa aglomeratie nu am prins decat la Istanbul 
Aaaaa..... aaaaaaaaa.... mai vroiam sa zic ceva, dar se pare ca am uitat 
LA MULTI ANI, Nicoletelor si Nicolailor, eu am 3 in familie (tata, frate si baietelul pe cale de a fi inviat de fratello), plus ca tata azi face si 70 de aniYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca