Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Oana, merci de urari!

La Paris a fost f frumos. Am avut vreme buna, soare primele 2 zile, asa ca am profitat din plin si ne-am plimbat. Am urcat noaptea in Turn, ne-am dat (tot noaptea) in roata, am urcat pe Arcul de Triumf (dar ziua), ne-.am plimbat pe Champs Elysee si ziua si noaptea.......am fost la Luovre, dar am intrat numai in piramida, desi Bianca vroia sa vizitam si muzeul....mie mi s-a parut inca mica sa reziste la asa un tur de forta cum ar fi vizitarea muzeului. Am fost la saniusul artificial din fata primariei si, dupa ce am stat 2 ore la coada, s-a dat 5 min:-))) Apoi, intr-un parc de distractii pt Craciun, linga Bursa.......i-am facut portretul la pictorii ambulanti din Monmartre, am fost la Dom, Sacre Coure si Notre Dame.........apoi, am hoinarit mult pe stradute....

Ieri nu am dus-o in Hort, dar de azi a vrut. Mergeau la padure.....Si tot azi pe drum imi spunea ca abia asteapta scoala, ca ei i-i place mai mult la scoala ca in vacantza:-((

A citit vreo 4-5 carti, iar azi dupa amiaza a facut ceva la mate......ziceam ca facem si o dictare, dar n-am mai avut timp....o las mai usor.....Azi, dupa Hort mergem la film.

Ziua ei cu colegii o vom face dupa inceperea scolii, dar nu e decisa unde. Initial zicea tot de un loc de joaca, dar dat fiind ca acolo am serbat-o restrins vineri, acum spune ca vrea la Bowling. Mai vedem pina reincepe scoala, daca isi mai mentine aceasta optiune........Maine o serbeaza in Hort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nici nu a inceput bine scoala ca deja stam acasa....nu de voie ci de nevoie....s-a rpicopsit cu o frumusete de laringita cum doar fii-mea stie face. Asa ca tati a facut azi pe dadaca si infirmiera ....speram ca maine sa poate merge la scoala. Azi aveau doua evaluari: romana si c. mediului.

Vacanta a fost superba...asa zice Andrada, cica a fost cea mai frumoasa vacanta de pana acum. Binenteles, ca doar la bunici putea fi.....
A fost la schi, la patinoar, a jucat sah, s-a uitat la desene, s-a jucat pe calculator, i-au venit prietenele in vizita si multe altele.

Ma bucur ca a prins drag de schi. Nu credeam. Ii era frica sa nu cada. Dar asa se invata....oricum abia am putu sa o aducem acasa.
Cu ocazia asta am schiat si eu dupa multi ani. Nu credeam ca ma mai tin "balamalele" sa cobor pante mari insa se pare ca e ca pe bicicleta...nu se uita niciodata

Succes tuturor copiilor ca mai sunt nici 4 saptamani si iarasi e vacanta...

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am o intrebare pt toate mamicile: vi se pare normal sa aiba un copil de clasa a II-a ca tema saptamanala citirea unei carti de 160 pag.???? adica de ieri pana luni?
E vorba de Vrajitorul din Oz.
Sau sunt eu dusa rau????

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

ohhhhh, am conexiune in sfarsit......(si pt. 100 de ron am stat toata vacanta fara net )
La multi ani BIANCA ! sa cresti mare si sa fii sanatoasa
v-ati distrat frumos in vacanta (am citit) -succes in noul an.

La multi ani Victor ! [/b] si mult succes in viata.

[b]april
, nu mi s-e pare normal, ohhh 160 pag? pai ce suntem la facultate ? nu e logic
si eu am mari dileme in legatura cu nivelul cl II - a (la noi la scoala ).

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

quote:
Originally posted by april

Am o intrebare pt toate mamicile: vi se pare normal sa aiba un copil de clasa a II-a ca tema saptamanala citirea unei carti de 160 pag.???? adica de ieri pana luni?
E vorba de Vrajitorul din Oz.
Sau sunt eu dusa rau????

fulguletzul meu

WOW! Nu, sigur ca nu e normal! Inteleg sa citeasca 2-4 pagini de carte normala pe zi (nu din aceea cu cateva randuri pe pagina si restul poze)deci aprox 30 pagini pe saptamana! 160 mi se pare enorm in conditiile in care au si alte teme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, merci mult!

Eu nu stiu ce sa zic cu cititul............ca, daca imi amintesc ca Bianca a avut de invatat singura pe un WE mai bine de 12 itere de scris de mina (si litera mare si cea mica) si nimeni nu le aratase niciodata cum se fac, si era si primul WE dupa vacanta de vara......
Cred ca nu e normal 160 pag. pe sapt. Acum, depinde si cite imagini sunt in cartea respectiva.......

Pe de alta parte constat ca, indiferent de tara, cerintele sunt mult mai ridicate decat le stim noi......

Deschid capitol nou, ca deja am ajuns la pagina 17:-)

Mergi la inceput