Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-3
Raspunsuri - Pagina 16
oanagabriela spune:
La multi ani! Anul 2008 sa va aduca numai bucurii, sanatate si impliniri!
Noi sintem putin mahmuri dupa noaptea de Revelion
. Desi Antonia s-a culcat la 2:30 dimineata, la 9:30 era in picioare...Acum ne pregatim sa iesim la sanius, afara ninge si putin aer curat ne va face bine la toti.
Lala, felicitari pentru noul membru al familiei, sa creasca mare, sanatos, destept, frumos si sa aiba mult noroc!
helbi spune:
Lamulti ani si de la noi pe noul an si numai succese la scoala pt copii nostri dragi!
N-am mai scris pt ca, dupa aproape o sapt. la Paris, am plecat linga München la niste prieteni la care inca mai suntem si acum (dar, pe seara revenim acasa.
Cu cele 3 fete ale lor am fost ieri la un loc superb de joaca pt copii si am aniversat-o ca in povesti pe Bianca, pt cei 8 anisori impliniti! Am rezervat cu o seara inainte si, cind am ajuns totul era frumos decorat, numele ei scris frumos si a fost intampinata cu un cadou. S-au dat cu barcute pe apa, au "inotat" intr-un vulcan, s-au dat pe montagn Rouse, pe fel si fel de roti, labirinte, tobogane....au vazut teatru de papusi, au confectionat un om de zapada......au mincat, dansat la discoteca.....ce mai, a fost superb! Am stat de la 11-30 la 18:-) Seara, suflat in luminarele, taiat tort........Ne-am simtit minunat!
In afara de asta, in cele citeva zile petrecute aici am fost cu sania, apoi fetele al bazin, dupa care cu totii la patinuar (eu pe post de fotograf, ca nu am voie sa ma expun la pericole). Fetele s-au inteles minunat. Prietenii au 3, cu varste de 3, 4 ani jumate si 7 ani jumate si toate s-au inteles f bine cu Bianca, iar acum profita de ultimele minute petrecute impreuna. Pe seara ajungem acasa, iar Bianca mai are o sapt. de vacantza. Oricum, in vacantza asta a fost la Parois, apoi aici, deci numai s-a relaxat. Poate de luni incolo va mai face ceva la mate, ca in afara de a citi citeva carti,si alea pt ca ea a vrut, n-a facut nimic!
Pt copii care reincep scoala de luni, mult succes si rezultate f bune la invatatura. Pt cei care mai au o sapt. de vacantza (asa ca noi), vacantza placuta si odihna multa!
camelia72 spune:
La multi ani tuturor,sa avem un an mai bun,mai linistit...2008 sa ne aduca sanatate,impliniri,pace si multe,multe bucurii alaturi de cei dragi!
Lala,felicitari,sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii noul membru al familiei,
si fratiorul cel mare!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Mercedes spune:
La multi ani tututror copilasilor si parintilol lor cu multa sanatate si bucurii!
Felicitari lala pentru noul membru si adaptare cat mai usoara in 4, e greu stiu dar va fi ok cu timpul.
helbi spune:
La multzi ani, Victor!
Sa cresti mare si sa ai noroc in viatza!
Cristina (cge), sa va traiasca flacaul si sa va aduca, alaturi de surioara lui, numai bucurii!Petrecere frumoasa!
Si, La multzi ani tuturor copiilor si parintilor care azi isi aniverseaza ziua numelui!
cge spune:
Multumim de urari, ii voi da sa citeasca.
Victor a primit cadou de ziua lui inca o zi de vacanta, astazi aici copiii au zi pedagogica. Azi se tot serbeaza cu taica-sau acasa, si pe seara, ii vom face o petrecere mica, deh, ca maine au scoala cu prietenul lui cel mai bun, un baietel columbian.
Eu sunt pe suport 24/24h toata sapt. asta, si nu prea am fost in stare sa ii organizez o petrecere asa mare.
Oricum, i-am dat bani sa isi ia ce cadou vrea, si ghiciti, ce si-a luat..cartus de imprimanta (si acum trebuie sa ii platim printurile noastre).![]()
Si, La multzi ani tuturor copiilor si parintilor care azi isi aniverseaza ziua numelui!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
La Multi Ani cu intarziere si Biancai !!
Sa creasca mare, sanatoasa, cuminte si sa aprecieze tot ceea ce faci pentru ea.
Am vazut ca i-ai organizat o vacanta super, si inca mai aveti sapt. asta, nu ? Ati fost si la Disney la Paris ? Cum e de sarbatori ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Cristina, multumimn si noi pt urari.
Nu am mai ajuns la Disnay pt ca iarna e destul de rece si ziua mica..........am hotarit sa lasam pt cind se mai incalzeste si sa mergem atunci numai pt Disnay.
Am fost si noi azi in oras si, pe linga cadoul pe care i-l primise deja de la mine (o carte si mobila pt camerele pt casa de la Playmobil) i-am mai luat un DVD si ceea ce intentionam de mult si a fost exact ceea ce si-a dorit azi, cind am ajuns in magazin (nua stiut nimic pina azi), un casetofon cu Cd play-er. Aveam combina, dar in sufragerie, avea si ea un Cd play-er portabil si un casetofon, insa, de cite ori avea chef sa asculte ceva normal (nu la casti) venea la mine. Si, aveam-n-aveam chef de povesti si cintece de copii, stateam sa le ascult. Acum e super bine. Sta la ea, se joaca cu Polly Pocket si Barbys (asta dupa ce a facut 20 ex. la mate :-) si asculta..........Amintiri din Copilarie:-)))
La noi mai eo sapt. de vacantza. In marea majoritatea a Landurilor in Germania a reinceput de azi scoala, insa, la sf. lui ianuarie mai au o sapt. de vacanta. La noi au fost acum 3 si pina la vacanta de Paste nu mai avem decat 2 zile libere de carnaval in februarie.
De maine vrea la Hort si merg sa inalte zmei:-))) Miercuri fac pizza in Hort, joi merg la bowling si vineri au Kinotag si vrea sa duca DVD-urile pe care le are primite de Craciun cu Harry Poter sa le vada si colegii:-)
De luni o luam de coada:-(
oanagabriela spune:
La multi ani pentru Bianca si Victor! Sa creasca mari, sanatosi si sa aiba mult noroc!

helbi, sper ca ati avut o vacanta frumoasa la Paris. Cind ai timp, scrie-ne si noua citeva impresii. In orice caz, din ce ai povestit, aniversarea lui Bianca a fost super, tare mi-ar place sa existe si la noi asa ceva. 
cge, distractie placuta diseara, dupa Craciun si Anul Nou nu este usor sa o iei de la capat cu petrecerile
...Noi am fost simbata seara la ziua unei prietene si nimeni nu vroia sa mai vada nici mincare, nici bautura.
Inutil sa va spun ca azi am inceput scoala si a fost cam greu cu sculatul, mincatul, etc...Intr-un acces de siceritate, Antonia mi-a marturisit ca nu ii place la scoala
, iar eu ca o mama buna, m-am facut ca nu o aud...
In vacanta am tot mers la sanius, ca am avut zapada cit pentru 2 ani si nici nu a fost frig. In rest nimic, pe la televizor, jocuri, somn si mincat, am dus-o la un film, ieri am fost la patinaj. Nu am facut nici o lectie, nici macar nu am deshis o carte...Aseara, in catastrofa, si-a terminat o tema la caligrafie.
Mult succes in noul an la scolarei si parintii lor !