Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *11*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pe Gusta parca am zarit-o pe la subiectul "Un nou stil de viata". Asa ca ne inseala!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Noki, te ridicam la rang de spion. Doar ca acu tre sa ne zici si unde-s celelalte fete!

Aida am eu o presimtire ca e-n frigider, ca parca zicea ca se intoarce husbandul. Io sper ca nu - saptamana asta nu vreau sa dau i!

Da celelalte fete, cum zicea si Doroti, ma pun pe ganduri. Mai ales Crista, ca ultima oara cand a aparut era disperata ca stagna.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Ehehe, Aprilule, imi place noua titulatura!
Stai sa vezi maine ce surprize vom avea!!!!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Hey hey hey,am revenit,sa stiti k ati ghicit.Pt azi am 2 floricele..cred.Deci62,1 kg.M am apucat de aerobic,am asa o febra...Ieri am facut o mare prostie,k nu am avut timp sa mananc si toata ziua am manct 5 mere..Am,fost la impachetari,la sala,sauna..apoi la solar..si mi s a facut rau,era sa lesin,asa slabita ma simteam,nu mai fac deastea niciodata.Sa fac atatea fara s mananc klumea makr...aseara am dormit k mielu.Eu am fost oricum aici si sapt asta,dar numa am citit ce ati scris voi:)Va pup,astept rap voastre.

Mergi la inceput

Buuuuuuuuuuuuuuna dimineata!

Raportez cu incantare ca am 57 de kilograme ! De fapt 57.1, ca sa fiu foarte exacta, da ce mai e o suta de grame.

e biiiiine, am "marcat" o floricica; bineinteles ca va astept si pe voi sa ma uimiti cu realizarile voastre.

Crista , felicitari draga mea! esti super tare! Da ai grija, mai ales daca faci si efort fizic sa nu te mai infometezi.

Haideti fetelor cucuietelor, e zi de raport!

Ca daca nu veniti de buna voie, trimitem spioni dupa voi si sa vedeti bataita ce luati daca va gasim prin frigider!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no hai sa va uimesc si io :)

neatza. ajunsesem la 59 si azi am 59.7, cred ca o suta de grame mai putin ca saptamana trecuta ....fir-ar sa fie.
deci STAGNAREEEEE. E explicabil...chefu de vineri, CM, luna, stelele, ...numa io nu-s de vina
eee hai ca iar tre sa muncesc din greu saptamana asta.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Zi de raport!!!!!!!!! Alooooooooooooooooo, trezirea!

Deci, dupa lupte seculare, in care io credeam ca voi slabi cel putin 2-3 kile, iacata un raport de kkt: 65 de kile, deci am o floricica, cat sa neutralizez porcul anterior.

Concluzia: mai am 2 zile de chin, azi si maine, iar de vineri, de la ziua mea de nume, adio cura!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Pai Noki, asta se numeste evadare cu premeditare!

Adica ramanem fara spion?????????????????

APRIL

Mergi la inceput

Dap...Las' ca dupa ce voi manca de voi sparge in week-end, parca vad ca revin d eluni, dar nu cred, sincer.

Ma gandeam sa mai tin ala disociat 3-3-3. Poate merge.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata la cei care e buna ca la mine nu are de unde.
Raport: 67.7, deci cu 300g mai mult, nu am reusit sa dau jos pateurile.
De azi sunt in post si nu stiu sincer cum o sa ma decurc cu cura, ca nu am voie fasole, cartofi.
Da voi vad ca sunteti bravo, eu sunt azi cea mai in urma.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput