Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *11*
Raspunsuri - Pagina 15

Brigit spune:
 chiar asa mai fetelor, pe unde umblati? sau poate nu v-ati trezit?
Aida, STOP! 2 
i iti ajung sa faci Craciunu si tu si tot familionu!
Azi am coborat, arata 57.xx - nu spui cat , oricum  tot aproape de 58. Da nu mai sunt 58, sunt 57... Pfa ce bine ma simt. Cred ca e de la pantalonii aia de i-am purtat ieri, ca m-am enervat ca nu ma simteam in largu meu in ei. 
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

aidaciolac spune:
 De fapt aprilule cred ca ai dreptate. Ca pana miercuri trebuie sa plece si ultimul rus , dar mai stii ce pofte ma apuca? 

Sper sa nu.
Si daca vin cu 3 
 ce primesc? Aaaaa ... respect de sine
Siiigur , vezi sa nu ... de unde frate atata respect?
Hai ca pana atunci trebuie sa trecem de weekend ... ca sa nu mai zic ca vine husbantu din Germania maine -poimaine ... cine stie ce va fi 

aprilule felicitari ca ai scapat de 58 , au ce fain e cand se duce in jos ... am si uitat cum e ... ce sa mai zic cat arata dimineata 

Fetele celelalte ... unde pisici ati intrat?
Nu a venit Craciunul inca ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Noki_Lara spune:

Eeee...unde sa umblu?Am fost la coafor si acuma sunt singura acasa, fara piticanie, care e la mama!
Ma pregatesc de mare party! Sa vedeti acolo ce mancatorie bag. asta e exceptie la juramant, asa l-am facut, cu amendament!![]()
La mine parca=parca s-a mai clintit putintel in jos acul cantarului...
Sa vedem dupa luna plina ce va fi. Speram ca de bine!!!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

aidaciolac spune:
 Dar cand ati zis ca e luna aia plina?

Matza Emma in actiune

principe spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Dar cand ati zis ca e luna aia plina?
luna plina este caind in a doua jumatate a corpului,se gaseste burta goala.
Matza Emma in actiune
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Ramonika spune:

permiteti sa raportez: de la 62 kg am ajuns la 59 kg. 
 asta cu o saptamana de regim si 2 zile de post negru. cu postul a fost ok, ieri m-a durut capul, ca am facut efort la serviciu, dar acuma is bine. sper sa mai pot tine si maine.
oricum in 9 zile 3 kg date jos e bine. 
april - te rog sa imi treci floricelele de rigoare ![]()
luna plina e azi, am vazut-o eu mai inainte pe geam...
Ramonika
 si pisicile  www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

aidaciolac spune:
 Trezirea puturoaselor.
 si 
 sa incepeti ziua in forta.
Apa am baut-o eu ... sa vezi ce ma apuca p... pe drum ... 
Aida 
POZE
Matza Emma in actiune

Noki_Lara spune:
 Noah..ca am paat asear bun-bun, iar de azi am realuat nenorocita de cura. Dar asa m-am saturat..asa-s de deprimata..
Macar sa-mi arate cantarul ceva frumos miercuri, ca d enu, il sparg!
Ramonika, nu vreau sa-ti tai elanul, dar io in prima saptamana de cura am slabit 3 kie si FARA post. E drept si ca erau de-alea in exces. Cum mai e cu postul? L-ai tinut pana la capat?
Aida, tare m-a impresionat povestea fetitei tale.Sunteti amandoua un munte de vointa. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa fiti sanatoase!
Mi-au placut mult ultimele poza. Aia cu semanam e dementiala!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Ramonika, nu vreau sa-ti tai elanul, dar io in prima saptamana de cura am slabit 3 kie si FARA post. E drept si ca erau de-alea in exces. Cum mai e cu postul? L-ai tinut pana la capat?
pai cam fara post am slabit... ca a fost o saptamana dieta si o zi jumate de post, avand in vedere ca eu m-am cantarit sambata la pranz si postul il tinusem vineri si sambata pana m-am cantarit. am tinut pana ieri, ca de astazi servici si nu imi permit sa umblu lesinata pe la servici. tin in continuare regimul, sa vedem ce se mai intampla. oricum, intru din nou in pantalonii care nu mai imi veneau si imi era ciuda, asa ca e bine.

Ramonika
 si pisicile  www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor