*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelutat spune:
Anda mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de doctotrul cu care am nascut; eu am nascut cu Filipescu la Elias, dar expresia cred ca este larg raspandita in randurile lor, ca am mai auzit si pe la altii.
Alexandrina bravo si sa it traiasca puii si refacere rapida.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Wooooowww, a nascut Alexandrina! 

Felicitari, mamica curajoasa, sa ai lapticv cu carul si sa iti revii usor!!! Si evident, sa-ti traiaca minunea mica!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
nu mai pooooot sa stau in bucuresti, nu mai poooot

am stat o ora in intersectia foisor, fara sa ma misc. in masina. si pe langa masina. blocaj o ora frate, nu 10 minute, nu juma de ora. la cateva minute de casa. nici acasa inapoi, sa ma spanzur, nu aveam pe unde sa ajung, eram lipita de inca 20 de masini, sub toate unghiurile. nimik nu s-a miscat. eram cu copilul in masina. care s-a comportat exemplar, saracu'. frustrarile le-a varsat cand am ajuns la gradinita, de unde nu ma mai lasa sa plec, era fte nervos.dupa inca o ora de trafic, pe barbu vacarescu am facut pana. asa am ajuns la serviciu, mi-am bagat picioarele in janta ma-sii, am mers un bulevard intreg cu pana, nu mai stateam inca nustiucat intr-o vulcanizare nici moarta. acum sa rog un coleg sa-mi faca si mie pana aia, adik sa-mi inverseze cauciucurile ca la mine e mai greu cu pus cricul.
la obor (acolo tot o ora a stat un coleg blocat azi), ca de acolo vine imputiciunea de trafic nasol catre foisor, bd.mosilor etc, se lucreaza la un pasaj suspendat de un an cred. abia dupa juma de an ne-am dat seama ce vor sa faca cu santierul, deci va dati seama ce ritm au! toate blestemele pentru videanu si acolitii lui, nenorocitii dracului, cum sta el pe riviera si toaca banii din borduri si bucurestiul moare incet, incet. bine, decesul s-a cam accelerat in ultimele luni...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ca bine zici, Andache...Io macar ma consolez cu faptul ca nu l-am votat pe rahatul asta cu ochi!!!!!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Alexandrina ... sa-ti traiasca printesa! Sa creasca mare sanatoasa, voioasa si sa aiba o viata usoara! Tie iti doresc refarere rapida! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Anda bine ai venit in randuriel celor care injura si blesteama Primaria Bucuresti azi; eu tocmai i-am injurat de la 9 la 10, acum vii tu tura doi, insa in afara de un infart doua in randurile soferilor nu obtinem mai nimic, ca tembelii astia au idei putina si fixe.Oricum sunt convinsa ca vom mai injura concomitent sau separat multe zile si luni de acum in colo.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
quote:Sau ani....
sunt convinsa ca vom mai injura concomitent sau separat multe zile si luni de acum in colo.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Alexandrina felicitari, multa sanatate Mariei si mult laptic!
Multa sanatate bolnavilor!
Daca tot se vb de categoria sunci eu cred ca va bat pe toate
Am plecat de la 50 de kg si am ajuns la 87 inainte de nastere. Le-am dat jos imediat, ce e drept ca sunca nu a prea fost mai multa apa, eram umflata cu pompa de spuneai ca nu merg, ma rostogolesc.
Fetelor din Bucuresti care injurati, daca va consoleaza sa stiti ca si Tg-mUresul e paralizat, ca Florea baga tare ca vin alegerile, termina cu asfalatatul inainte de alegeri si lumea uita cand merge pe drum drept. Dar drumul tine numai pe timpul alegerilor cat sa ia votul... si uite asa, e inca o data prostit romanul.
leea_cv spune:
Da, e dezolant de se intimpla cu Maia.Iar medicii de peste tot,i-au spus mamei,verde-n fata,ca nu are altceva de facut decit sa astepte sa moara.
Noki,Mihaeluta voi cit dati pe bonele voastre,cu sau fara bun simt?Si au acces liber la frigider,dulapuri,sertare..etc?Maninca ce-si gatesc ele sau ce gasesc in frigi?Le asigurati micul dejun si prinzul?
Madutza intrega admiratie pentru ambitie.
Cami faina fii-ta.Ha ha,pe linga ea.
Alexandrina mega felicitari pentru fetitza si numai bine!
Bai Anda io cind am ajuns la intilnirea din vara la IOR,s-a intimplat dupa vreo 2 ore dupa ce intrasem in capitala.Deci nu degeaba le-am marturisit fetelor,la sosire,ca m-as imbolnavi de nervi sa locuiesc acolo.Si am declarat cu diverse ocazii ca Bucirestiul,in ritmul actual,in 3 ani va fi BLOCAT.Nr de masini creste,carosabilul e din ce in ce mai prost ,dar nu si din ce in ce mai larg,nu se construieste nimic pe infrastructura...etc.Cred ca am exagerat.Nu dureaza 3 ani.Asa ca sa nici platita in diamante si la oferta sa am cite un mulatru sexi sa-mi faca vint sau masaj si ce s-ar mai putea,n-as trai acolo.
Azi m-am tuns.Desigur m-am dus cu o idee de freza si am venit cu o cu totul alta.Voiam sa il indrept doar,deci sa-l am tot la acelasi nuvel,iar acu e in scari sau filat cum i-o fi zicind,pina la umeri(era pin la jumatatea spatelui) si aproape ca am breton.![]()
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Leea, multumim!
O poza ceva cu noua frizura nu ne arati si noua?![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit