Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Maia37 spune:
RalucaS ce alte simptome mai aveai in afara de cele mentionate?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
sovietica spune:
RalucasS, asta este, face mami repaos total pt Lucas... Va doresc sa treaca repede! si n-am nici un dubiu ca trece!
Eu am un mesaj pt domnul Avort: daca mai amenintza pe careva, ma duc si il sparg la bot!!! si pe el, si pe ma-sa si pe tac-so! ![]()
Movalinda,care e internata la Giulesti, a transmis fetelor care vor naste acolo ca impresia ei despre personal e excelenta!
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by Maia37
RalucaS ce alte simptome mai aveai in afara de cele mentionate?
Absolut nici un simptom in afara de contractiile care erau mai dese si partial dureroase...Acum mi-a dat tratament pt oprirea contractiilor cu no-spa 3/zi, utrogestan 2 la 12h, si cate o fiola de magne b6 / zi, iar apoi abia dupa o saptamana imi tratez infectiacu tantum rosa si tergynan
23+
Lucas
RalucasS spune:
Sovi - ms mult
si tare m-ai facut sa rad cu d-nul avort 
Asa ca de acum trebuie sa stau si eu la pat si fara
, ca sa nu ii dau satisfactie D-nului Avort cum zice Sovi, si putea sa ma puna sa stau si in cap ca stateam, nimic nu mi se pare prea mult pt ingerasul meu Lucas. Dar tot mai vin sa mai trag cate un ochi pe crenguta ca altfel nu merge [pup tot stolul
23+
Lucas
clauclau spune:
Raluca, asa sa faci, stai cumintica in pat. Tot ce e nevoie pentru bebe Lucas, asa e normal.
Eu sunt happy, Razvanel nu a avut nici-o problema la gradinita, nu i-a fost rau si se simte bine. Ce bine e asa, m-am linistit cu totul, parca mi s-a luat un val de pe ochi.
Va pupic, vreau sa stau putin cu puiul meu , sa-l pupacesc si sa ne jucam cu ce vrea el si revin mai tarziu.
CLAU
25 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Gudinde si Maya, ii transmit movalindei si urarile voastre!
sovi17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Sovi
,Multumesc mult.
maxinne spune:
dragi randunici iata-ma printre voi chiar daca nu sunt o mamika de martie -aprilie 2008, dar primiti-ma si pe mine..plsss. sunt o MATUSIKA de MARTIE-APRILIE.. nepotika mea este Iulia si locuieste la Naty in burtika pana cand ca veni timpul sa faca cunostinta cu noi..
gandurile voastre sunt extraordinare si inseamna enorm pentru naty.si pentru mine care va simt alaturi de ea in clipele astea nesuferrrite.. si eu cred in forta lor!
maine merg cu tot capitolul la spital si ma bazez pe el pentru cateva zambete! mov!!!acum inca e foarte ingrijorata,si o doare spatele..
rezistenta maxima la frig si voiosie cat cuprinde va doresc !
pupici pentru burtici.
bubu05 spune:
Randunici dragute, va salut si eu repejor!
Naty, si eu sunt cu gandul numai la tine, doamne ajuta sa fii bine si apoi cu repaos si grija sa stea Iulia scumpa 40 de sapt. in burtica!
Raluca, imi pare rau ca si tu ai probleme, of, of! ai grija de tine si pupici multi de la noi!
Clau, ma bucur ca Razvanelu tau e mai bine! da-i de regim cateva zile si trece!
Ursuletule, nici eu nu cred ca ai apendicita, dar mai bine ca te duci la dr. sa scapi de "pasarele"!
Papaciosule, ma bucur ca ai revenit la ganduri mai bune, ca altfel..bataita!
Vladut al meu a facut o pasiune pt. Cartea Junglei si tot timpul cantam melodiile din desene 
Acum am pus o budinca la cuptor si abia astept sa papam!
Oana
17+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Maxinne, sa pupi burtica movalie si sa-i transmiti toate gandurile noastre bune!

Oana
17+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lyvy spune:
buna seara randu!!
Sunt f trista din cauza celor intamplate lui Naty, ii transmit tot binele din lume, si sunt sigura ca toate fortele noastre unite ii va da si ei putere sa fie cea mai tare.
NATY, TE ASTEPTAM INAPOI NUMAI CU VESTI BUNE!!!
livi
+24
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe