Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
Giani, ce patanie! bine ca nu a cazut sa raneasca pe cineva... si la mai mare si tie cu saptamanile! 
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
underqueen spune:
CLAU eu de fapt sambata am facut 25 de saptamani, dar am uitat sa schimb semnatura...am probleme cu memoria de cand sunt gravida :)
felicitari si tie ! cred ca suntem printre primele care vor naste...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
25+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
gbutucica spune:
Mihutz , bine ca nu au fost mai rau ( raniri), desi era cam greu ca in spate( dar putea sa cada la vecini si mai eram si buna de plata , unde am io balconul este gradina cu copaci multi si stau la 2.
Maria , ha, te-am prins , si tu ai uitat sa schimbi semnatura ( sht ca si io, daca te uiti la 1 mesaj trimis dimineata nu era schimbata abia la al 2 am facut-o)ma miram io de ce sunt mai mare ca tine cu 2 zile ca teoretic tu nasti cu o zi inaintea mea sau doua ca e an bisect.
Sovi , foarte interesant ce spui tu despre Vaccin. Sunt deacord .
Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Maia37 spune:
Buna ziua randunele dragi!Am si eu o rugaminte la voi ca atunci cnd trimiteti salutari lui Naty va rog mult sa-i transmiteti si din partea mea sanatate caci eu nu am nr. ei de telefon.Va multumesc mult de tot 
Ursuleata iti tin pumnii draga mea
Pidanacred ca amandoua au fost.Fa-ti o analiza de Ca pt. linistea ta si gbutucica are dreptate cu tot ce te-a sfatuit.
serry ann sa-ti traiasca baietelul
Mary Lou si Simona pe ce program se difuzeaza serialul cu nasteri?Macar pe cel de la 17 sa-l apuc.
Zoze ma bucur mult ca-i este bine catelusei tale!
Simoooo vreau si eu zapada ca la tine!
Raluca S sunt de partea ta...DREAPTA
Mai bine pe dreapta zic eu caci pe stg e inima si respiratia e mai buna pe dreapta.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
sovietica spune:
gata, am fost la piatza, am facut o ciorba de vacutza ca la carte, hranit randunoiul, stampila si expediarea! Acum stau si scancesc de durere de bazin.
Si eu o sustin pe movalinda pana in maduva oaselor :)
simonette, mai zi ceva, ce mai faceti? cum stai cu moralul?
Mihutza, sunt curioasa, esti stangace? zicea cineva ca stangacii adorm pe dreapta de obicei.
Noi suntem obisnuiti sa ne "lingurim" numai stand pe stanga, numai ca acum ma doare bazinu pe partea aia.
Pidana, fa ceva, mai cere niste analize, ca nu-i a buna. Inainte s ameri la tramvai ai mancat bine acasa? te
si la cat mai putine stari de lesin!
Giani, super bancul
!
Maria, imi pare rau sa aud ca ai racit :(... ceaiuri si caldurica scrie pe tine!
Gudindesi Maya, ii transmit movalindei si urarile voastre!
Maya, e pe Zone Reality
Irina, Maria, Giani, si cine a mai schimbat azi semnatura, la mai mareeeee! 

sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ursuleata spune:
Voi faceti consult ginecologic pe langa eco de fiecare data cand mergeti la dr?
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
clauclau spune:
Ursuleata, eu fac in fiecare luna si consultatie si eco. Succes azi la doctor, te asteptam cu vesti.
CLAU
25 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
Acum am ajuns si eu de la control si vin sa va zic ce am facut, si apoi o sa citesc din urma ce ati mai scris
Mi-am luat si rezultatul secretiei vaginale si aici era buba: mi-a gasit infectie cu Gardnerella, si dansa era cauza contractiilor mele dese si partial dureroase, asa ca mi-a dat dr tratament si repaos total la pat si no sex, pt ca bacteria asta provoaca ruperea membranelor, asa ca m-a diagnosticat iar cu amenintare de avort.
Edit: mi-a facut si eco, bb Lucas este bine, iar placenta mea tot jos inserata a ramas
23+
Lucas
Maia37 spune:
Sovi mltumesc mult esti o draguta
ursuleata eu nu am mai facut consult de foarte mult timp.Nici nu mai este indicat atata timp cat face daca e musai nevoie echo transvaginal.Cand am fost la dr.pe 8.11 am facut morfo si apoi pt siguranta mi-a facut transvaginal dar eu nu m-am mai urcat pe masa de consultatii de la 7 sapt.Ai grija te
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei