Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, m-ati facut curioasa, cum este aceasta candida? este specifica sarcinii sau cum? O facem neaparat sau se intampla pur si simplu ca si cu infectia urinara?

CLAU 25 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, randunici! am reusit (nu stiu cum...) sa racesc...am capul parca ar fi invelit in vata...
poimaine am programare la doctor. si la gineco si la ala de familie. abia astept sa vad ce face testosul meu...si sa vad ce e cu intaririle astea de burtica...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bitza si pe-al meu cred ca-l fac inotator...sau karatist :))

ps: uitasem sa schimb semnatura...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 25+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Maria, azi am facut amandoua 25 de saptamani! . La mai mare!

CLAU 25 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Pidana, poate a fost o cadere de calciu... eu cand am lesinat odata, mi s-au taiat picioarele si in plus aveam o transpiratie rece care m-a taiat pe spate.. dar acum depinde de analize cum sunt, cum stai cu Ca.. oricum tre sa ai grija, ca bebe isi trage tot ce ii trebuie si sa nu ramai tu fara resurse!

Clau mai bine ca nu stii cum e cu candida... e o ciuperca nenorocita, care face ca secretia sa fie abundenta, galbuie si cam urat mirositoare... si in plus in unele cazuri mai ustura cand faci pishu.. si plus mancarime... deci destule... asa mai bine ca nu stii tratamentul tb sa faca ambii parteneri, ca ei sunt smecheri ca sunt numai purtatori, fara manifeste, dar de tratament tot nu scapa.

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Eu nu am nr lui Naty. Va rog mult cand ii mai dati un SMS trimiteti si din partea mea un gand bun si muuuulta sanatate.

Multumesc

Mergi la inceput

Mihutza, merci de info. Da , pare cam uratica aceasta ciuperca, noroc ca se trateaza fara probleme. Si se descopera la analiza secretiei? Eu tocmai mi-am facut analizele astea saptamana trecuta, sper sa nu iasa ceva aiurea pe acolo. Uite, infectia urinara o am, chiar daca nu am nici-un fel de simptom!

CLAU 25 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

NATY, te pupam si te asteptam la noi
sa nu stai mult pe acolo ca nu e foarte placut.

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da, Clau... de obicei doctorii cand vad cam cum arata secretia isi cam dau seama despre ce e vb (mie odata nu mi-a mai dat analize sa fac tocmai ca stia exact ca e candida).. dar analiza zice clar.. oricum nu e specific sarcinii, deci nu te speria!

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Irina si Maria si io un pahar pt ale voastre sapt 25 la numar .io is mai mare in burta cu 2 zile , desi nu inteleg de ce pt ca Maria are DNP pe 28.02 si io pe 1.03????.

Am uitat sa va spun ca dimineatza am tras o spaima de numa..mi-a cazut un geam de la balcon( cel din exterior), noroc ca s-a sprijinit pe suportul de rufe......Si m-am gindit toata noaptea daca l-am inchis sau nu, ca tare batea vintul......of ce spaima am tras, acu imi vine sa rid ce reactie am avut cind am vazut ca nu mai era in balamale.( oare cine la scos de la locu lui , la care sutu' "probabil ca domnul vintu'")

azi la mine zi f incarcata, acasa cind ma duc e ca la nebuni ca doar avusei musafiri in we

Giani 25+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput