Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Off..mai Naty!!Stai cumintica acolo si incearca sa fii cat mai optimista!!Iulia va sta acolo-in burtica-pana la sfarsitul odiseei-o sa vezi!!Doamne-ajuta!!
Asa e Clau-pana nu il tii in bratele tale..cred ca e greu sa te linistesti..Dar ai incredere ca totul va fi bine si ca micutul si-a revenit!
Da..Mihaaa!!Au ajuns-in sfarsit si la mine!!
Giani!!Hai ca numai e mult..Suntem deja pe ultima suta de metri-de sapt.asta mai avem 1luna!!
Ralu stai linistita ca nu ne-ai speriat!O sa vezi ca-i totul bine cu BB Lucas!
Ursuleata nu te speria-uterul se intinde,la fel si ligamentele care il sustin-din cauza asta mai simtim cutitase in zona aia.Mergi la Dr.-sigur o sa te linistesca!Te asteptam cu vesti bune!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Salutare randunici si de la mine......

Mary lou merci de informatii, deci sa inteleg ca tu ai renuntat la unguentul cu nidoflor dar ovulele cu gynozol le-ai folosit?????si in 2-3 zile ti-a trecut???ai dreptate cu unguentul cu galbenele, calmeaza pe moment dar nu trece cu numai cu el.

Ralucas sigur este candida ca am mai avut si cunosc simptomele, mi-a explicat mary lou care este cauza ca eu nu reuseam sa inteleg de unde a aparut???antibiotice nu iau, la toaleta sunt extrem de atenta.....etc.
Si eu fac placinta cu dovleac care imi place foaret mult, dar m-am hotarat sa nu fac abuzuri alimentare ca nu am chef sa ma ingras.Am plecat si asa de la inceputul sarcinii cu multe kg in plus.....

Simo27 de frumoasa este ulita cu zapada si catelulsul si puiul de om!!!!!!!!!!Multumim din suflet pentru iarna virtuala care ne-ai adus-o!!!!

Mami-papacioasa un si de la mine, iar daca vrei sa-zi trimit interpretarea TT pe mail, da-mi mailul pe Pm si ti-o trimit sa faci comparatie.....asta daca crezi c ate ajuta cu ceva.Eu zic sa nu-ti faci griji, eu am stat linistita, parca la alte analize mai stateam, stresata sa vad rezultataul ,dar la asta nu.

Butucica draguta

Naty iti tinem pumnii!!!!

MAi fetelor am citit ce ati scris voi legat de simptomele de contractii, si parca la una dintre ele ma regaseam si eu, ma durea burtica jos ca la ciclu.

Raluca eu zic sa dormi pe partea pe care te simti tu cel mai bine, organismul tau stie de ce!!!!

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ups, uitasem sa-mi schimb semnatura. Avem astazi 25 de saptamani!

CLAU 25 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Noroc cu Clau ca si eu uitasem sa-mi schimb semnatura

IRINA
+19
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Vroiam doar sa va pup...sa va spun ca sunt si eu pe aici si ca va iubesc!

mami de Luca si 26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca cum sa zic... eu sunt desucheata mai mult in vis, ca in realitate nici eu nu ma dau in vant... dar acum cred ca hormonii au fost de vina ...
si legat de partea dreapta, eu de cand ma stiu nu pot sa adorm decat daca ma culc pe dreapta... si stanga nu prea, insa de cand cu sarcina vad ca prefer mai mult partea stanga... si culmea ca randunoiul s-a obisnuit asa cu mine pe dreapta si noaptea imi mai spune sa ma intorc sa ma ia asa in brate in pozitia lingurita (parca asa se cheama)... dar nu cred sa fie vreo problema chiar asa mare cu pozitia de dormit.

Clau vine vine AMR-ul ce dragutz!

ursuleata cred ca o sa fie bine si e doar uterul

irina sper sa ii vii de hac candidei nesuferite!

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hai ca citii si eu pe diagonala, desi nu mi-e prea bine..
Naty, tinem pumnii si fii curajoasa, ca se va rezolva! Stiu multe fete cu cerclaj care au dus sarcina la capat ft bine.
Gbutucica, un salut special si de la mine !!
Mihutza, si eu am multe vise erotice in ultima vreme, ca saracul meu sotz a stat pe tusa vreo 2 luni, abia acum 1 sapt am dat drumul la bestie ...si mai mult de mila lui, ca eu nu prea sunt atrasa de activitatile astea.
RalucaS, multumesc pt floricica

Deea14+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

si eu Simonica pitita dupa canapea!Ce faci mamico acolo?!
Deea fugi acasa si stai cuminte la caldurica!Ai grija la ce papi sa nu deranjezi iar stomacelu'Te pupaciim!
Irina vezi ce faci cu Candida aia.Ia colea!fata!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Deea m-am linistit cu visele ... sper sa ma lase in pace o buna bucata de vreme... hihihihi

edit: Simo mi-era dor de glasciorul tau!

Mihaela 22+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si eu sper sa fie doar uterul, dar imi este frica si nu stiu ce sa ma mai fac ....acum ma doare si o masea afurisita. OFFFFFFFFF
CLAU, la 18:15 am programare. o sa va anunt daca e bine si sper sa fie.

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput