Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
kitzy spune:
Mami ce frumos ca l-ai simtit...
Eu nu l-am mai simtit de cateva zile bune, parca o data sau de doua ori am simtit ceva sub ombilic, dar nici nu-s sigura c-am simtit ceva sau mi s-a parut si de atunci liniste totala, sunt un pic ingrijorata.
17+ cu posibil 
gbutucica spune:
Buna dimineatza, desi pana termin io de scris ( da vad io poate fac rezumat) se face amiaza.
Cu intarziere LA multi ani! pentru sarbatoritele de WE ELARA SI ADITI!!!, sa fiti sanatoase si voioase!
Multumim Ela de capitolas si de zapadica. IMi pare sincer rau de Cutza tau, dar bine ca se va face bine, cu asa stapini cred si ieu. Sarautza prin ce trece.Transmitem pupici multi!

. Sa stii ca nu am observat semnatura ( daca nu ma faceaui atenta
, Iarta-ma!!!!!

.eu acu chiar astept 

,offff ce mult mai este!!!!
Cami , scuza-ma iubita pt confuzia cu Realu', nu am vrut. uite sa ma iertzi 
Sovi , pup io fata
ca a trimis pupurile lu Sasha( le-am primit), si in we chiar am dormit cu toati ca avusi musafiri( oricum erau de-ai casei). Am ramas masca la faza cu statu la coada , dar sa nu uitam in ce tarisoara minunata traim.......AVIZ CELOR PLECATE SA NU INDRAZNITZI SA VA INTOARCETZI!!!pup io fata ramasa fara glicemie la coada la metro

Mami , nici nu stiu ce sa zic despte TT , dar ma bucur ca esti optimista, noi tinem pumnii sa fie bine( acu s-a trezit si bb meu , inseamna ca si el te sustine si va fi bine)
Naty , asteptam vesti mari de la tine , tinem pumnii sa fie cu vesti bune, imi pare rau de durerile de cap si contractiile avute in we , sa nu mai vb de grijile facute cu Plasma .......Te pup si grija mare
.A si sa nu uit Am o prietena ( asistenta medicala ) care in luna 5-6 , i-a gasit colul deschis , cu rabdare si incredere acu zilele astea tre sa nasca LA TERMEN.( m-am gindit sa mai imbunatatesc culoarea roz de la lentile)
a si in legatura cu sondajul tau MUNTELE
Livi pilotitza de curse , bine te-ai intorssi 
Ralu wow ce buticoaie!! super sepsi si ce mult imi place ( casa poporului pt bb tau).

si
pe burtick.
Livi , vazut si tie burtika, super si tu!!
Simo , m-am imbolnavit de invidie la cata zapada ai tu.
.. Pupici pt cei mici din poze
Anca bine ai venit la noi , sa ai o sarcina usoara si sanatate tu si bb-elul tau.Eu dorm destul pe spate si pina acu n-am avut probleme de nici un fel......
Pidana eu as alege programarea di 27.12,in cazul in care se amana te vor anunta ei .
Delphin , multumim de vizita scurta, dar care face mult pt noi
Adriutza in we am avut timp frumos ( ca asa l-am vrut eu , in casa dupa sufletului omului
) ca afara a fost dezastru.

Cristina un pup special pt tine
Irina , bravo de rezultatul bun la TT
fata harnica
Ioana , te-ai intors , cum a fost vremea?
Rox bine sosisi in club la soacre mari aicisha.TI-am spus ca mie imi place Radu.
Cory , eu nu sunt uimita de sistemul sanitar ( din Iasi) si stii de ce). a bucur ca chiar si cu DOARE, doare, a trecut si sunt convinsa ca ai si uitat. multi pupici si in continuare sanatate

Serry , vai di mini si di mini , da pi undi umblasi ( creanga, poate????) pup si eu fata si pe flacaul ei . bine ai venit la noi la club.

Restu; din crengutza ( Simonetta( sa inteleg ca s-au rezolvat prooblemele ,de nu ai mai postat de mult
), Ralucile( restul), KYA, Kytzy,Bubu, Mihutza,Diana,DEEA( considera un salut special
),Ririan , Maia, Undergreen,OLga , Blanka, Clau , Laly. si restul nnominalizate cate o mie de pupici

Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
sovietica spune:
sms de la Naty:
"sunt internata la Giulesti, imi fac perfuzii cateva zile, apoi cerclaj.
Va pup pe toate, tineti-mi pumnii :("
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mihutza11 spune:
am uitat sa va spun ceva... tot am avut vise erotice cu randunoiul... si sambata noaptea si duminica de amiaz... si nu am mai rezistat io si am sarit pe randunoi si i-am zis sa treaca la "aparat"
si n-a fost nevoie sa zic de doua ori, ca omul s-a conformat... ca a cam suferit, dar mai mult de frica lui
... si uite asa am scapat de vise erotice si am dat peste altele... ca m-am uitat la Harry Poker (desi il mai vazusem) si am visat varcolaci..![]()
![]()
![]()
si dupa pauza de pishu de noapte l-am visat pe Maruta
ca a venit pe la mine la servici cu ocazia unui eveniment...
si cam asa a trecut noaptea trecuta!
Edit pt Naty: sper sa fie bine! Doamne ajuta! 
Mihaela
22+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
clauclau spune:
Saracuta Naty, pana la urma nu scapa de cerclaj! Suntem alturi de tine Naty si normal ca-ti tinem pumnii, totul va fi bine pana la urma, sa fi convinsa de asta!
Mihutza, deci asta este solutia viselor erotice! ![]()
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
Ela - eu nu am postat articolul acela ca sa va ingrijorez pe voi, ci ca o explicatie la contractiile mele, care mi s-au parut cam dubioase sambata si duminica, dar dupa-amiaza ma duc la dr ca sa vedem despre ce e vorba, si felicitari pt semnatura 
Simo - aia da zapada adevarata....vreau si eu 
Clau - multi
pt Razvanel ca sa se faca bine cat mai repede, saracutul e el
Mami - ma bucur ca esti optimista, asta da dovada ca esti o adevarata randunia, iar noi suntem langa tine
, si te asteptam cu vesti bune, pt ca sunt sigura ca totul e o alarma falsa si ai cel mai sanatos si "papacios" bebic
Deea - multi
si o
ca sa te simti mai bine
Mihutza - am si eu retea dar nu am apucat sa o fac inca
dar trebuie sa o fac de urgenta, mai ales daca zici ca a iesit asa de bun 
Kitzy - nu fi ingrijorata , ca o sa il simti cat de curand pe bb, si eu dupa ce l-am simtit primele dati, am avut cateva zile cand parca nu il mai simteam deloc, si apoi l-am simtit din ce in ce mai tare, acum face niste tumbe de zic ca "imi amesteca toate intestinele"
Giani - si eu te
si ce-am mai ras
la faza cu casa poporului
-
, Imi pare rau tare pt Naty saracuta de ea
...dar sa ne rugam
sa fie totul bine pana la urma cu ea si cu Iulia
Mihutza - eu cand vine vorba de capitolul
, nici nu vreau sa ma gandesc, ma simt atat de rau si atat de
incat imi piere tot cheful, imi vine sa intru sub pat, cu toate ca randunoiul din cea mai frumoasa femeie nu ma mai scoate..

ce e cu mine? iar aveam ceva in cap sa scriu la final, vroiam sa va intreb ceva, si acum iar am uitat!!!!
23+
Lucas
ursuleata spune:
De joi ma doare doare foarte tare in partea dreapta jos si astazi merg la doctor si imi este foarte frica.
In schimb de vineri il simt pe bebe si sunt f fericita.
Sper sa nu fie nevoie de operatie de apendicita.
17+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
RalucasS spune:
N-am dat degaba cu capul de perete
, ca mi-au revenit gandurile, vroiam sa va intreb daca eu sunt singura de pe aici care de cand sunt
nu poate dormi decat pe partea dreapta (cu toate ca am citit ca cel mai recomandat este sa dormi pe stanga) ca altfel simt ca ma sufoc?
ursuleata - si eu am simtit mai de mult niste dureri mari in partea dreapta jos si imi era frica sa nu fie apendicele, dar pana la urma a fost totul ok, cred ca e datorita intinderii ligamentelor, iar la apendicita, am citit pe nt mai sunt si alte simptome
23+
Lucas
clauclau spune:
Ursuleata, sper sa fie doar de la ligamentele uterului care se intinde. Nu te gandi deocamdata la altceva, bine ca mergi azi la doctor sa te lamuresti ca-mi dau seama ce stresata esti. Te astept cu vesti bune, la ce ora mergi? O sa-ti tin pumnii sa fie totul bine.
Raluca, subscriu la faza cu
. La mine e nada, nothing, nimic! Nu vreau si pace sau poate nu stie soatza cum sa ma ia
, cine stie? In schimb, sta cu mainile pe mine in fiecare dimineata, zice ca macar atata sa aiba si el! Sanii, burtica, fundul sunt ale lui
, daca altceva nu obtine de la mine!
CLAU
24 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!