Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Va pup pe toate.

" Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."

17+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,Ela ,ma bucur tare mult ca v-a placut rugaciunea...promit ca eu cat voi putea azi,la fix,voi spune rugaciune ptr NATY si IULIA!
Am mai pus 2 poze de ieri... http://community.webshots.com/user/SimonaDav

Simo,mamica lui David,24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si acum o pana de curent si se duse tot cersaful meu , asa ca o sa o iau de la capat dar mai pe scurt ca altfel nu va mai ajung din urma

Diana G - bine ai revenit, sa stapanesti sanatoasa pc-ul si sa stai cat mai mult la ciripeala cu noi
Kya - eu am o repulsie enorma fata de femeile care sunt insarcinate si fumeaza si mai ales se si mai incurajeaza ca"lasa draga ca n-are nimic" , macar de ar recunoaste ce rau ii fac copilului ala...dar nu mai zic ca iar ma apuca nervii, si mai era discutia asta si la mamici de iulie august si erau foarte mandre ca mai fumeaza doar 4-5 tigari, si apoi trageau concluzii intre ele , ca e bine pana la urma , cateva tigari nu se pun la socoteala...asa ca nu mai intru in veci acolo, ca ma ia cu tremurat de nervi, si tine cont ca am fost o mare fumatoare ...
simo27 - nu e neaparat sa fie asa cum ai visat tu, ala e subconstientul tau care gandeste asa si de aici si visele astea, si ai putea sa ai o nastere foarte usoara, nu iti mai fa griji
pucca - felicitari pt analizele bune, si mai ai putin si ai sa afli ce comoara ascunzi acolo...si eu tot la 21s am aflat
Laly - bafta multa azi la eco, si sa vii cu vesti cat mai bune
- atata timp cat nu crezi in superstitii ele nu se adeveresc, iti spun garantat si testat, eu aveam o superstitie cu ziua de 13, cand era 13 mereu mi se intampla ceva nasol tare, cand nu imi dadeam seama ca e 13, nu mai pateam nimic, asa ca in timp am inceput sa fac abstractie de ziua asta si acum e o zi normala ca toata celelalte, iar credinta in d-zeu e mai puternica decat toate superstitiil;e la un loc
Maia - referitor la animalute, eu am un rottweiler, care e o dulceata de catel si l-am numit mereu primul nostru copil si il iubim la fel de mult ca un membru al familiei, si el la randul lui iubeste foarte mult copii si ii place sa se joace cu ei, sa stea sa il bata copii, si cand vede un copil pe strada mereu vrea sa se duca la el sa se joace...iar daca nu sunt acasa nici eu nici sotul, nu mananca nimic nici nu bea, deci daca am vrea sa il dam la altcineva pt o perioada ar muri sigur, asa ca il vom tine, dar vom avea o grija sporita in casa la igiena, nu va dormi in aceeiasi camera cu bb si tot tacamul...
- orice femeie care isi iubeste barbatul plange de dor dupa el cand e plecat de acasa mai mult timp...asa ca nu cred sa aiba legatura cu perlele
- nu am urmarit pe realitatea ieri reportajul asta, dar dupa ce zici tu aici, eu care eram fan nastere naturala acum tare ma bate gandul sa nasc programat cu cezariana, ...nici eu nu mai stiu cum e bine
olgutzika - ieri mi-a raspun Naty la sms si ne-a urat o zi movalinda la toate, si in paranteza adica o zi din cele mai bune
Gudinde - mare dreptate mai ai si te inteleg perfect, mai ales ca noi mai bine de 2 ani ne-am chinuit sa raman eu gravida...iar acum ca am ramas as fi in stare sa stau sa imi taie si o mana numai sa vina bb sanatos pe lume
Maria - tin pumnii pt azi la doctor si sper sa nu fie nimci grav cu acele contractii...cu toate ca la mine erau provocate de o infectie, iar acum mi-a dat o sacosa de medicamente ca sa le opresc si abia apoi sa imi tratez bacteria asta afurisita
aditi - oricnad e bine venit o vizita pe crengutta
maxinne - si pe noi ne bucura tare mu;t [rezenta ta aici, iti multumim ca ne tii la curent cu ultimele vbeste despre Naty a noastra , si dupa cum Naty e o mare luptatoare, va fi totul bine pana la urma si va reveni cat de curand la ciripeala cu noi
Sovi - abia lunea viitoare, oricum medicamentele pe care le iau acum sunt doar pt contractii, care sper sa imi treaca, pt ca imi creeaza mari emotii cand le am, mai ales ca mi-a zis doctorita ca afurisita asta de bacterie/infectie imi poate rupe membranele mai devreme...si abia de luni incep si tratamentul pt dansa...nu mai conteza, bb sa fie bine si sa vina la termen, oricum acum am inceput sa experimentez in afara de starile de voma si niste ameteli f urate, si acum cand va scriu mi se incruciseaza ochii pe tastatura si se cand invarte camera cu mine, dar vreau sa termin mesajul si sa vba spun la toate ca va iubesc mult, si tyare ma mai ajuta discutiile cu voi
Ela - foarte frumos gandul tau si cel al Simonei27, cu rugaciunea pt Naty, asa ca si eu ma rog pt Naty alaturi de voi...

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu nu l-am mai simtit pe bb de cateva zile bune, oare o fi ok?

17+ cu posibil

Mergi la inceput

kitzy - si eu dupa ce l-am simtit prima data pe Lucas la 16s, a foast o mica perioada cand il simteam mult mai rar, sau aproape deloc, dupa care am inceput sa il simt din ce in ce mai des si mai puternic, iar acum am impresia cateodata ca imi muta burta cu totul...cred ca face reamenajari in vila
Asa ca daca nu il simti o zi doua nu e nici o problema...asteapta si o sa il simti

23+ Lucas

Mergi la inceput

I-am trimsi un mesaj lui naty si in dimineata asta, si i-am transmis si toate gandurile voastre bune si inclusiv i-am zis despre rugaciunea pe care ati facut-o pt ea, si mi-a raspuns acum :

Ce-oi fi facut eu sa merit atata caldura de la voi ?...Un pup, mi-e dor de crenguta

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo nici ca puteai gasi rugaciune mai potrivita!
Ar trebui sa o spunem fiecare pt.pruncii din pantecele noastre!
Ralu si stai linistita ca si bebele tau si al Nataliei se vor naste sanatosi-si la termen!Asa trebuie sa fie!Niciodata sa nu ganditi altfel!
Haideti fetelor-restul-lasati paranoia deoparte-vorba lui Naty!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 22 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Eu nu l-am mai simtit pe bb de cateva zile bune, oare o fi ok?

17+ cu posibil

Sigur este bine,el inca este mic acum si are destul loc sa se miste fara sa il simti.

Zoze ce faci mama?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=22784" target="_blank">vrem si noi un vot pentru printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Zoze, felicitari pt ideea ta de a spune rugaciunea la unison! Este o metoda foarte puternica ce inzeceste puterea rugaciunii. Imi voi pune ceasul sa bipaie la fiecare ora fixa

sovi 17+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Anca - ura!!!
Cum te simti? Ce face Maria?

23+ Lucas

Mergi la inceput