Mamici de Martie-Aprilie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
'neatzaa!
Ce faceti fetelor azi, cum va simtiti?
Am vazut pe la tv ce s-a intamplat cu bebele ala la Municipal, e revoltator!! Ar trebui sa plateasca cineva pt asta!!![]()
Luny,
in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Am uitat sa va intreb ceva.
Bebele meu la 4 D avea circulara cervicala. Pana la termnen, credeti ca scapa de cordonul ala, il afecteaza cu ceva?
Luny,
in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
RalucasS spune:
Bunba dimineata
,
Am intrat putin sa vad ce mai ciripiti, si fug sa citesc din urma, ca de ieri dimineata nu am mai intrat...Pe mine pt prima oara m-a luat o mare stare de voma, si tare cred ca sunt de la pumnul de medicamente pe care il iau de dimineata ![]()
23+
Lucas
Simo27 spune:
Buna dimineata! Vad ca e cam pustiu pe aici...
Noi am mers aseara cu sania si am inghetat,la -5grade,va dati seama...oricum ,cu tot gerul a fost tare distractiv,si am mers in echipa completa(cu sotul) ,care a tras din greu la sanie,spre bucuria mea si a lui David!Dar,acu dimineata l-am dus la gradi pe David, si era sa trag o cazatura de toata frumusetea,a inghetat totul pe aici,dar noroc cu cavalerul meu micut,care m-a tinut!Ce sa mai zic,e fff frig,am inghetat ,nu alta! Si catelul sufera din plin,ca ii ingheata si lui apa si codita...dar,in casa nu intra el!
Maxine-matusica,multumim mult de noutatile legate de NATY! Ii doresc multa rabdare si incredere in Doamne-Doamne,ca sigur totul o sa se termine cu bine...azi e si sarbatoare"Intrarea in biserica a Maicii Domnului" si astazi din cate imi mai amintesc eu,ii faceau cerclajul,nu?asa ca,avem toata nadejdea ca Maica Domnului nu v-a lasa sa se intample ceva rau unei mame si bebelusei ei...trebuie doar sa ne rugam!
Am gasit o "Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei",va rog care doriti sa o spunem azi pentru NATY si pentru IULIA:
" Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."Sper sa fim cat mai multe care sa ne rugam!
Aditi,bine ai revenit!...cum sa uitam de ziua ta,se poate?!
Simo,mamica lui David
24+ cu 
sovietica spune:
'neata!
Am facut si eu ochi la 9. Lenesa de mine.. Si aseara am adormit (IAR!!) in timpul filmului! Eu eram genul de om care daca dormea prea mult, ma durea capul de la prea mult somn. Dar de-acu s-a ispravit...
Mi-a plecat randunoiul in tzara pt cateva zile si nu mai are cine sa ma trezeasca la 6 pt a iesi in parc, asa ca...
Laly, inca odata succes la cercetat bombonica
Roxana sau Bitza sau cine e pe faca si stie, unde e spitalul Giulesti in raport cu podul Grant? cam cat timp de mers de la pod? ca presupun ca e pe acea cale Giulesti.
Livi, si la mine devine groasa rau treaba cu bazinul. Ma doare de crap! si articulatia si sciaticul. Aseara m-a ajutat sotzu sa ma ridic sa merg la wc :( ca se presa nervul ala mai tare ca oricand. Nu stiu ce ne facem mai incolo in sarcina. Homeopatul n-a reusit sa ma rezolve deocamdata.
Gudinde, cu placere, te pup si eu. Tare apasat ai vorbit tu despre cum simte o femeie care doreste un puiutz. Eu nu iti cunosc situatia, dar in orice caz, iti doresc sa isi aplece Dumnezeu urechea si spre dorintele tale. 
Bitza, succes in lupta cu candida 
pup si la Aditi care acum alearga sa prinda stolul din urma.
si pe matusa Maxinne, mesagerul nostru.
Giani, multumim pt veste, suna binisor
Of Raluca, mama lor de medicamente rau cu ele, rau fara ele... cand mai mergi la control, sa te scape de ele?
luny, imi pare rau, dar nu ma pricep sa raspund. Poate dl Google stie?
Nooo ca m-a lua ameteala de foame! v-am pupacit pe toate, tre sa fug sa imbuc ceva! 

sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
kitzy spune:
Neata! Naty eu am spus din tot sufletul o rugaciune pt tine, sa va ajute Dumnezeu sa fie bine
17+ cu posibil 
Kya spune:
Buna dimineata pufoaselor!
Incepem galeria pentru Laly
. Asteptam vestile minunate despre Clari 
Pucca ma bucur ca te-ai linistit cu analizele alea si ti-au iesit OK. Bine ca ai scapat de amenintarea infectiei urinare.
Galerie si pentru tine
, mai ales ca avem eco in aceeasi zi! Si eu tot marti ma duc. De data asta trebuie sa vii cu colorata!
Blanka ce frumoasa burtika 
Roxana si eu zi la fel cu Baby Expo! Ne intalnim dupa cumparaturi, pentru ca fiecare stie daca vrea sau nu sa cumpere, cat vrea sa stea la un stand, etc. Eu vroiam sa ma duc vineri dupa-masa la cumparaturi, pentru ca ma gandeam ca e mai liber. Dar acum nu mai pot, pentru ca tocmai mi s-a stabilit un eveniment la servici toata vinerea.
Oare incepe de joi? Parca asa tineau toate de joi pana duminica. In we ma gandesc ca o sa fie imbulzeala mare, si poate scap mai usor joi.
Gudinde ce frumos ai spus!
Iti doresc din suflet sa-ti indeplinesti visul! 
maxinne
pentru vestile pe care ni le aduci.
Si nu in ultimul rand NATY 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
pt doritoare, am citit ca mai este un targ si la romexpo http://www.kidex.ro/
Simo27, foarte frumoasa rugaciunea! multumim 
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
Underqueen mii de scuze, am verificat acum in urma si am descoperit ca si tu te duci azi la dr.
Mare galerie mare si tie 
Dar am citit ca Ursuleata se duce pe 10 decembrie la eco. M-am incurcat si aici? ![]()
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Fetelor azi este Sarbatoare mare-Intrarea in Biserica a Maicii Domnului !
Haideti sa preluam cu toate rugaciunea postata de Simo
si sa o rostim azi in cor!Ce ziceti?!Din ora in ora(la fix) ar fi bine?!
O mai postez si eu odata:
Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al Nataliei si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos